IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vanhempien luokse pitkästä aikaan :)Perjantai 01.03.2024 04:47

Viikonloppu alkaa olen menossa vanhempien luokse viikonlopuksi en ole pitkään aikaan ollut niiden luona viimeksi jouluna. Mukavaa mennä sinne taas ja maisemanvaihdos tekee vaan hyvää. Ollut hyvä viikko tähän asti ja viikolopusta tulee myös mukava. Päästään äidin kanssa taas kunnolla juttelemaan niitä näitä käydään lenkillä, saunotaan viikonloppuna aijon nukkua paljon eli pitkään ja päikkäreitä jos nukuttaa. Alan tässä kohta pakkailemaan kamoja otan sen verran vaatetta mukaan että pärjää.
Heräsin tänään jo neljältä juon tuossa myöhemmin aamukahvit en vielä eka olen hetken koneella tässä. Pitää muuten tiskata ennen lähtöä teen sen kohta. Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit kämppä on ok nyt.
Otan aamulääkkeet, kuuntelen hyvää musiikkia ja alan pakkailemaan kamoja. Aijon niin rentoutua viikonloppuna pääsen saunaan pitkästä aikaan mikä on todella kiva rakastan saunomista poikaystävällä on myös puusauna. Mä rentoudun aina silloin kun pääsee saunaan ihan parasta. Mulla on tällä kertaa saunajuomana jaffaa en todellakaan juo alkoholia ei tee mieli mikä on hyvä juttu. Eikä tule huonoa oloakaan aijon nauttia tästä hyvästä olosta nyt kun vaan pystyy.

Pitäisi siivota vaatekaappi.Torstai 29.02.2024 05:50

En herännyt heti kun kello soi no ei se mitään nyt olen hereillä ja join aamukahvit. Tänään aijon siivota ja pestä pyykkiä tässä aamusta on innostusta tehdä ne niin kämppä on jotenkin järjestyksessä taas siivosin osan eilenä tänään imuroin, moppaan lattiat ja pesen vessan. Mun makuuhuone on todella sotkuinen ja vaatekaappi. Aijon nyt tässä keväällä tai kesällä siivota sen vaatekaapin ja alkaa kaivamaan kesävaatteita pikkuhiljaa esiin. Kesällä sitten shoppaillaan uusia vaatteita rahaa löytyy niihin tottakai. Olo tuntuu aika hyvältä tällä hetkellä viikko on mennyt kivasti tähän saakka eilenä oli hyvä päivä töissä oli siivous hommia tällä kertaa. Nopeasti meni työpäivä sitten siinä ja sen jälkeen kun pääsin kotiin niin tein pienen lenkin. En mennyt salille eilenä treenaamaan ensi viikolla alan taas kunnolla käymään siellä. Olen menossa viikonlopuksi vanhempien luokse ellei tule esteitä viimeksi olin siellä jouluna. Tuli vaan semmoinen fiilis että haluan nähdä mun vanhemmat ja maiseman vaihdos tekee hyvää viikonloppuna. Toivon että viikonloppuna on hyvä sää niin voidaan äidin kanssa käydä lenkillä. Saunotaan myös viikonloppuna niin sekin on mukavaa. Aijon ottaa saunajuomaksi jonkun limun alkoholia mun ei tee todellakaan mieli ja se on hyvä vaan. Haluan nyt vaan nauttia tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy koska mulla ei ole pitkään aikaan ollut näin hyvää oloa moneen viikkoon. Otan kohta aamulääkkeet ensi viikolla sitten pitää hakea leponexit ja kolmen kuukauden masennuslääkkeet. Verikokeet mulla on sitten taas vähän yli viikon päästä maanantaina. Nopeasti nää viikot menee tuntuu että olisin vasta äsken ollut verikokeissa. Vien kohta pyykit ja alan imuroida sekä kuuntelen sen jälkeen musiikkia kun alan moppaamaan kivempi siivota kun musiikki soi taustalla.
Uskon että tästä tulee hyvä päivä fiilis on todella hyvä.

Hammaslääkäri lasku vaan 75 euroa.Keskiviikko 28.02.2024 04:45

Eilenä oli kiva työpäivä kahviossa asiakkaita ei kauheasti ollut aamupäivällä, mutta loppupäivästä tuli sitten enemmän tein leipiä myyntiin ja ne meni melkein kaikki päivän aikana en tehnyt turhaan niitä. Saatiin asiakkailta positiivista palautetta siitä että olimme keittäneet hyvää kahvia siitä tuli hyvä fiilis. Nopeasti päivä sitten meni siinä ja olen iloinen että pääsee jatkossa sinne aina välillä töihin mukavan rentoa hommaa jos voin sanoa sekä kivat työkaverit niin on juttuseuraa. Meillä oli eilenä hyvät jutut kaverin kanssa eilenä kun oltiin molemmat töissä.
Eilenä oli sählypelit ja voin sanoa että ei mennyt ihan putkeen en jaksanut kauheasti juosta enkä saanut tehtyä yhtään maalia. No jos viikon päästä on paremmat pelit sitten taas. Sain eilenä hammaslääkäri laskun vihdoinkin se oli 75 euroa ja mä arvasin että se on sen verran onneksi mä saan ensi viikolla taas rahaa, niin maksan heti tuon laskun pois en onneksi joudu ottamaan säästötililtä. Voin sanoa että on ollut hyvä viikko olo tuntunut todella hyvältä nopeasti menee nää päivät ja kohta maaliskuu. Ihanaa kun kevät lähestyy pikkuhiljaa ja on enemmän valoa niin mun mieltä se piristää paljon. Loppu ja alkuvuosi tuntui aika rankalta nyt alkaa helpottaa ihan kaikki. Kesää odotan kovasti pääsee kavereiden kanssa viettämään aikaa, aijon shoppailla kivoja kesävaatteita, syön paljon jäätelöä, otan aurinkoa, ehkä menen uimaan..ja mulla on heinäkuu lomaa töistä niin sekin on kiva. Aijon silloin heinäkuussa varmaan olla aika paljon poikaystävän luona päästään viettämään laatuaikaa ja poikaystävällä on myös loma silloin.
Kaikkea kivaa tulossa tulevaisuudessa innolla odotan. Otan aamulääkkeet nyt onneksi aamukahvi herätti työpäivä taas tänään.
Näen mun yhtä rakasta ystävää myöhemmin menen sen luokse kylään asuu ihan tässä lähellä.

Rahaa tulee taas viikon päästä.Maanantai 26.02.2024 05:42

Kyllä jotenkin huomaa että olo ja fiilis tuntuu hyvältä kun on jättänyt alkoholin pois. Se jos juon niin tulee sitten se ahdistus ja masennus äkkiä sen jälkeen ja saattaa kestää aina viikon että olo tasaantuu taas. Nyt kun en juo niin mä säästän aika kivan summan rahaa. Päätin että tänä keväänä aijon keskittyä enemmän liikuntaan mikä tuo mulle todella hyvää oloa. Aijon käydä salilla treenaamassa, lenkkeilen, pelaan sählyä..paino ja kunto pysyy hyvänä kun on koko ajan liikkeellä. Menen taas tänään salille illalla treenaamaan viikko alkaa mukavasti sillä.
Lääkkeet riittävät vielä tälle viikolle ja ensi viikolla käyn hakemassa leponexit ja masennuslääkkeet. Onneksi asumistuki tulee viikon päästä maanantaina ja eläke samalla viikolla niin on rahaa taas. Eilenä oli kiva päivä nähtiin poikaystävän kanssa käytiin kaupoilla pyörimässä. Kävin lenkillä tuossa iltapäivällä ja oli todella liukasta pysyin pystyssä mulla on aika hyvä tasapaino. Odotan jo että lumet ja jäät sulaisi pois ja kevät saisi tulla. Nyt kun on ollut lämmintä ulkona niin luovuin toppahousuista.
Pesin jo eilenä pyykit niin tänään ei tarvitse pestä. Huomenna menen tosiaan taas kahvioon töihin mistä olen aika innoissani. Tykkään tehdä hommia siellä aika kuluu mukavasti ja on erilainen päivä taas. Syön sitten kunnon aamupalan niin jaksaa tehdä töitä aamupäivän siellä. Olen jo valinnut vaatteet mitkä pistän huomenna päälle musta huppari ja farkkulegginsit rennot ja mukavat. Alan kuunnella nyt hyvää musiikkia ja jaan viikonlääkkeet dosettiin. Olen onneksi ihan hereillä kun join aamukahvit uskon että tulee ihan mukava päivä tänään nyt jaksaa kun olen saanut levättyä viikonlopun.

Vatsa on onneksi parempi.Sunnuntai 25.02.2024 06:32

ihanaa kun voi vielä ottaa tämän päivän rennommin ennen kun alkaa uusi viikko olen nukkunut paljon ja se on vaan hyvä juttu saanut kunnolla levättyä. Tänään on ohjelmassa pyykinpesua tässä aamusta, aijon katsoa netflixiä, käydä lenkillä päivällä..eilenä oli ihan kauhea sää liukasta ja satoi räntää kävin lidlissä eilenä kaupassa kerkesin onneksi kotiin ennen kun alkoi se räntäsade. Tarkistan kohta paljon mulla on lääkkeitä tällä hetkellä uskon että riittävät vielä ensi viikon aijon maaliskuun alussa hakea sitten leponexit ja kolmen kuukauden masennuslääkkeet. Odotan vieläkin sitä hammaslääkäri laskua ja toivon että tulee jo ensi viikolla niin saisi sen maksettua pois samantien aijon katsoa maaliskuun alussa saanko siirrettyä jonkin verran rahaa tuonne säästötilille. En ole vieläkään päässyt säästämään koska tässä on ollut niin paljon menoja.
Kivaa mennä kahvioon taas töihin ensi viikon tiistaina tulee vähän erilaisempi päivä ja olen iloinen siitä että haluavat mut sinne hommiin. Osaan nyt melkein kaiken siellä kun olen ollut. Mulla menee se päivä nopeasti siellä aina ja on semmoista mukavaa rentoa hommaa. Siihen vaikuttaa myös että on kivat työkaverit siellä niin viihtyy. Tästä tulee mukava päivä nautin siitä kun ei ole kiire minnekkään ja aamukahvi herätti tänä aamuna vatsakin on hyvässä kunnossa mahataudin jälkeen mikä on hyvä kun söin noita maitohappobakteereita. Auttoivat samantien vatsaan. Suosittelen niitä aina syömään jos maha menee ihan sekaisin onneksi se kesti vaan yhden päivän se tauti. Voin kyllä sen sanoa että se vei mun voimat hetkeksi onneksi on parempi olo jo.

Vatsatauti iski.Lauantai 24.02.2024 04:12

Olen ollut vatsataudissa alkoi tuossa torstaina en ihmettele nyt on kaikkia tauteja liikkeellä paljon sain sen joko töistä tai sitten kun olin salilla treenaamassa keskiviikkona. Harvoin olen kipeä ja tuo tauti tuli ihan puun takaa kesti onneksi vaan yhden päivän söin precosa maitohappobakteeria niin rauhoitti heti vatsan. Olen ollut todella väsynyt tuon taudin jälkeen vei kaikki voimat niin nukuin sitten eilenä melkein koko perjantai päivän ja ruoka ei maistunut kauheasti. Yritin silti syödä jotain vähän ehkä tänään maistuu paremmin ruoka taas. Mun piti soittaa töihin tuossa torstaina ja multa kysyttiin haluanko mennä taas kahvioon töihin ensi viikon tiistaina taas olin että tulen tottakai se on kiva huomata että mut haluttaan sinne hommiin. Olen kyllä hyvä ja luotettava työntekijä ovat varmasti monet huomanneet sen. Kävin tokmannilla tällä viikolla niin löysin sieltä todella kivat mustat legginsit mitkä maksoi vaan 20 euroa. Vaatemerkki oli "Björn Borg" Aijon käyttää niitä legginsejä töissä tuntuvat hyvältä päällä sekä hyvää laatua niin varmasti kestävät. Ostan aina uusia legginsejä tai housuja jos on varaa ja löytää hyviä. Onneksi on viikonloppu niin saa kunnolla levättyä ja kerättyä voimia ensi viikkoon. Mulla meinasi tulla paha ahdistus kun olin kipeä oli todella lähellä että olisin ottanut rauhoittavan lääkkeen. Jotenkin tuntui että seinät kaatuvat päälle ja olen kotona neljän seinän sisällä. Olo tuntuu nyt paremmalta kun olen saanut nukuttua ja levättyä ei ahdista onneksi enää. Tänään aijon katsoa varmaan House sarjaa taas eteenpäin kun on aikaa olen siinä vielä ekalla kaudella siitä on tullut nyt mun lempi sarja. Otan aamulääkkkeet ja alan katsoa videoita youtubesta ja kuunnella musiikkia menen ehkä aamulenkille tuossa myöhemmin katsoo vaan onko siellä ulkona millainen sää eilenä oli todella liukasta ja satoi vettä en hirveästi silloin halunnut mennä ulos.

Olin eilenä taas kahviossa hommissa :)Torstai 22.02.2024 05:51

Viikko sujunut ihan mukavasti, mutta pää on ollut vähän kipeä koko viikon yleensä tuo liikunta auttaa tuohon pää kipuun ainakin mulla jos vaikka tekee kovat treenit salilla tai käy lenkillä. Olen todella huono syömään särkylääkkeitä. Nyt pää tuntuu ihan hyvältä kun olen nukkunut yön myös hyvin niin jaksaa taas. Voin sanoa että on ollut vauhdikas viikko työpäivät meni kivasti tällä viikolla olin eilenä kahviossa töissä mut haluttiin sinne taas hommiin mikä tuntui kivalta. Pääsen sinne useammin töihin nyt mikä on todella hyvä juttu! Tykkään olla siellä kivat työkaverit myös niin mukavaa tehdä hommia yhdessä. Eilenä tein leipiä myyntiin ja leivottiin myös pullaa. Meillä meni vaan yksi leipä ja pulla eilenä asiakkaita oli aika vähän. Tuntuu hyvältä se että olen oppinut vaikka mitä siellä kahviossa. Voin sanoa myös että työpäivät menee siellä aika nopeasti ja on mukavaa hommaa aika rentoa. Mulla on aina omat eväät mukana kun on ruokkis tuossa yhdentoista aikaan sitten aina jaksaa loppupäivän kun on syönyt hyvin. Ihanaa kun huomenna on taas perjantai ja viikonloppu alkaa. En ole menossa mihinkään olen kotona ja lepäilen. Viikon päästä olen menossa sitten vanhempien luokse ellei tule esteitä mukavaa nähdä vanhemmat pitkästä aikaan nähtiin viimeksi jouluna. Alan kohta siivota ja pesemään pyykkiä sitten kun ne hommat on tehty, niin loppupäivän voi ottaa rennosti. Menen ehkä lenkille tuossa päivällä ellen nuku päikkäreitä. Tänään on tullut takuueläke niin maksan nyt tuon puhelin laskun pois rahaa jää onneksi sen verran että pärjää kuun loppuun asti.
Odotan innolla sitä hammaslääkäri laskua mikä sitten tulee jossain vaiheessa. Menen taas hammaslääkäriin huhtikuussa paikkaavat sitten sen yhden reiän mikä on tullut mulle ylähampaaseen pääsen onneksi taas tutulle hammaslääkärille jonka luona olin viimeksi. Se osaa hoitaa nuo kaikki hampaat. Käyn varmaan tänään tokmannilla pitää ostaa lisää wc paperia alkaa loppumaan. Onneksi asun tokmannin vieressä pääsee nopeasti sinne. Otan aamulääkkeet ja vien nuo pyykit ennen kun alan siivota. Pesukone on varmasti vapaa tähän aikaan.

Töihin :)Tiistai 20.02.2024 05:51

Työpäivä taas tänään innolla olen menossa sinne viihdyn siellä sen takia koska on ihan parhaat työkaverit joiden kanssa tehdä hommia saa nähdä pääsenkö huomenna taas kahvioon hommiin? Pitää siitä vähän kysellä tänään. Olin eilenä salilla ja tein kunnon treenit yläkorppaa treenasin tällä kertaa hiki tuli ja hyvä olo sen jälkeen. Nukuin hyvin koko viime yön ja heräsin tänään viideltä juon kohta aamukahvit niin herään. Viikko alkanut hyvin ei ole ahdistanut, masentanut tai ollut harhojakaan. Pakko nauttia tästä hyvästä olosta nyt kun pystyy. Hetki ja päivä kerrallaan menen taas tätä viikkoa voi tapahtua vielä ihan mitä tahansa. Tänään on sählypelit iltapäivällä kivaa mennä pelaamaan taas koitan tehdä monta maalia viimeksi tein jopa kolme ja olin hyökkääjä. Se on parasta kentällä kun syke nousee kun juoksee mulla on todella hyvä kunto mistä olen erittäin tyytyväinen. Mulla on vaatekriisi mitä puen tänään päälle? Katson kohta nuo vaatteet ja voisin samalla tarkistaa mitä lääkettä haen seuraavaksi? Leponexia pitää varmaan taas hakea ja tajusin että kohta myös kolmen kuukauden masennuslääkkeet tässä keväällä. Aijon tässä keväällä tai kesällä hommata uudet silmälasit niin näkee taas paremmin mun pitäisi vaan varata aika näöntarkastukseen. Onneksi mulla on rahat säästötilitä niihin laseihin. Sitten on kivaa kun on uusi look ja näkee paremmin.
Otan aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia niin päivä lähtee kivasti käyntiin tästä tulee hyvä päivä olen iloisella päällä näen paljon muita ihmisiä tänään mikä on mukavaa. Pääsee juttelemaan niiden kanssa niitä näitä.

Sain hampaan kuntoon.Maanantai 19.02.2024 04:14

Olin viime torstaina siellä hammaslääkärissä hyvin meni ajat vaan oli puolituntia myöhässä laittoivat onneksi uuden paikan mun ylähampaaseen siinä meni melkein tunti ja otin puudutuksen. Pelkäsin sitä että ottavat sen hampaan irti onneksi ei.
Menen sitten seuraavan kerran hammaslääkäriin taas huhtikuussa paikkaavat sitten yhden reiän mikä on tullut enempää ei onneksi ole reikiä. Se menee ihan helposti sitten taas kun ottaa puudutuksen. Onneksi mä en pelkää hammaslääkäriä niin on aina helppo mennä sinne aina. Oli todella kiva viikonloppu poikaystävän kanssa katsottiin paljon animea, valvottiin, saunottiin lauantai iltana..kaikkea rentoa ja mukavaa nyt on kivaa aloittaa uusi viikko koska tuo viikonloppu piristi mua niin paljon. Mä heräsin jo tuntia ennen herätyskelloa aloin vaan keittämään aamukahvia. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja alan pesemään pyykkiä mitä on kertynyt taas kiva määrä no onneksi on aikaa pestä ne tässä aamusta. Olo tuntuu hyvältä ja iloiselta pakko sanoa että tuo valo mitä vaan tulee koko ajan ja joka päivä, niin paljon piristää mun mieltä. Ihanaa kun kevät ja kesä lähestyy. Uskon että nopeasti menee tämä kevät on tuntunut siltä että nää viikot menee äkkiä. Tarkistan kohta mun rahatilanteen paljon mulla meni tuossa viikonloppuna no onneksi takuueläke tulee tämän viikon torstaina niin on rahaa taas. Odotan nyt sitten tuota hammaslääkäri laskua ja mä pelkään että siihen menee taas noin 100 euroa. Koko ajan tulee nyt laskuja en saa vieläkään mitään siirrettyä säästötilille. Viikon päästä saan maksettua isoimman menon vihdoinkin. Mä toivon kovasti että saadaan kaverin kanssa ne desucon liput olisi niin kivaa mennä kesällä taas desuconiin. Aijon varata shoppailuun sitten noin 150-200 euroa. Koitan löytää kivoja figuureja, ehkä uuden laukun tai repun, pehmoleluja, vaatteita, julisteita..animekrääsää siis mitä mulla on kyllä jo ihan tarpeeksi. Pitää sitten miettiä vaatteet mitä pistää sinne päälle ajattelin laittaa jonkun anime t-paidan ja legginsit sekä pokemon olkalaukun minkä ostin silloin vuosia sitten puolenkuun peleistä. Sekä kunnon kengät millä jaksaa liikkua sitten siellä. Mulla on muutama anime sarja mitkä pitäisi saada katsottua jossain vaiheessa varmaan viikonloppuna on sitten aikaa. Olen nyt tämän viikon viikonlopun kotona menen käymään vanhempien luona ensi viikolla olin viimeksi niiden luona jouluna. Haluan nähdä taas mun vanhemmat mukavaa mennä sinne pitkästä aikaan odotan innolla.

Huomenna poikaystävän luokse.Torstai 15.02.2024 05:36

Hammaslääkäri tänään kello 12 sain kuulla että pääsen onneksi tutulle hammaslääkärille olin sen luona viimeksikin. Onneksi ei jännitä yhtään mulla on aika rauhallinen ja hyvä olo ja se helpottaa että saa nyt tämän hoidettua pois alta. Innolla odotan laskua mitä sieltä tulee sitten.
Eilenä oli todella kiva ystävänpäivä sain taas paljon kortteja, suklaata ja poikaystävä kävi eilenä niin se toi mulle myös suklaata ja battery energiajuoman. Olen menossa huomenna sen luokse viettämään viikonloppua mikä on kiva juttu ei olla nähty kunnolla aikoihin koska tässä ollut kailenlaista. Olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä viikko mennyt hyvin ilman mitään ahdistusta tai harhoja. Olen nauttinut koko viikon tästä hyvästä olosta ja voin sanoa että tuo valo mikä on tullut niin sekin piristää mun mieltä paljon. Ihanaa kun kevät kohta alkaa ja innolla kesää odotellen. Tänään taas siivotaan ja pestään pyykkiä vien pyykit hetken päästä sitten aloitan imuroimalla sekä moppaan lattiat vessan pesen viimeiseksi. Laitan hyvät siivous musat soimaan taustalle niin on kivempi siivota. Tein eilenä todella hyvää mifukastketta laiton siihen maustettua ruokakermaa ja tomaattimurskaa loput laitoin siitä pakkaseen ja syön myöhemmin sen. Eilenä oli illalla niin väsynyt olo niin tein kevyet treenit salilla ei jaksanut ihan täysiä ei sitä aina jaksa.
Kun pääsen tuolta hammaslääkäristä takaisin kotiin niin juon tuon battery energia juoman. Sen takia että selvisin sieltä hammaslääkäristä. Otan nyt aamulääkkeet ja vien pyykit sekä voisin alkaa pakkailemaan kamoja pikkuhiljaa mitä aijon ottaa poikaystävän luokse mukaan. Kaikkea rentoa vaatetta sitten otan mukaan mun kannettavan ja tabletin voi katsoa niillä animea ja muita sarjoja.