IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi kannettava ja guess laukku :)Torstai 09.04.2015 08:14

eilenä oli erittäin mukava päivä. :) käytiin kauppa keskus veturissa ja sain ostettua sen uuden guess laukun. mulla meni varmaan 15 minuuttia siihen minkä niistä laukuista valitsen. ostin semmoisen mustan väriset mikä kimaltelee ja missä on ketjut. maksoi 180 euroa.
yksi laukku vaihto ehto olisi ollut semmoinen valkoinen mikä olisi maksanut 209 euroa. mutta. kyllä toi musta laukku nyt kelpaa. otan sen huomenna käyttöön. sitten käytiin kaverin kanssa yhdessä kenkä kaupassa. siellä olisi ollut ihanat mustat korko kengät muta kamalan kalliit. kokeilin niitä kyllä. ne olisi maksanut 70 euroa. kaveri löysi ihanan laukun sieltä liikkeestä. siellä myytiin myös jotain laukkuja.
cubuksella käytiin myös. ostin sieltä ihania alus vaatteita. löysin hienot pinkit rintaliivit. tosi seksikkäät. poikaystävä varmasti tykkää ;)
ne rintaliivit maksoi 16 euroa. sitten mä kävin glitter koru myymälässä niin sieltä ostin ihanat parit korvikset. oli hyvä shoppailu reissu. ja tilille jäi vielä kivasti rahaa. pärjää tämän kuun. eilenä oltiin kaverin kanssa kuntosalilla. kun kuntosali tunti loppui niin huomasin että poikaystävä oli soittanut. soitin takaisin niin se sanoi että on parkki paikalla mun uuden kannettavan kanssa. olin että eikä! nyt mä sain sen uuden kannettavan. poikaystävä oli asentanut siihen skypet, steamin, ja mun lempi sivut muistiin.
tää uusi kannettava tuntuu ihanalta. niin uusi ja puhdas. tällä on ihan hyvä kirjoittaa blogia :) näppäimistö on aika hyvä.
tää on acer merkkinen kannettava. eli aika hyvä. pitäisi kestää kauan. oon velkaa poikaystävälle sitten 110 euroa. jos se vanha kannettava tulee huollosta ja on kunnossa niin sitten maksan vaan sen 110 euroa. mutta jos se kannettava ei ole kunnossa tai saa uutta tilalle, niin sitten maksan poikaystävälle sen koko summan tästä koneesta. olen varmaan menossa taas poikaystävän luokse viikonloppuna. pitää kysyä tänään poikaystävältä että voiko tulla.
ja mä sanoin ohjaajille että lähden lomille taas tänä viikonloppuna.
eilenä oli kuntosalilla hyvä tunti. syke nousi ja tuli hiki.
tänään on toiminta tunti iltapäivällä. pitää käydä apteekissa hakemassa lisää e-pillereitä ja kaupassa. tänään on myös siivouspäivä. aloitan siivoamaan kun olen kirjoittanut tämän blogin.
pitää siivota ennen kun lemmen viemää uusinta alkaa aamulla.
en nähnyt eilenä kun olin salilla. muuten mulla on hyvä olo tällä hetkellä :) kaikkea kivaa on tapahtunut. ja syöminen on sujunut hyvin. huomenna pystyy syömään taas suklaata. mulla on vielä ne suklaat jäljellä mitkä poikaystävä oli ostanut viimeksi.
mä laitan jossain vaiheessa kuvan tänne tuosta uudesta guess laukusta. huomenna voisi laittaa jos muistan.
ah, se on niin nätti laukku. tekee koko ajan mieli hypistellä sitä. mutta. huomenna otan sen käyttöön kun lähden lomille :) ajattelin laittaa myös ne mun uudet korvikset. vähän bling blingiä. ne korvikset kimaltelee. sopii hyvin tuon laukun kanssa.
ai niin kun käyn kaupassa niin pitää ostaa lisää teetä. ostan taas pari pakettia. on sitten taas teetä joksikin ajaksi. ihanaa kun ilmat on alkanu lämmetä. tänäänkin on varmaan jotain 10 astetta. viikonloppuna on ihana ilma. pitää katsoa jos vaikka mennään poikaystävän kanssa kävellen kauppaan. sovittiin että tehdään pizzaa kun menen seuraavan kerran poikaystävä luokse. pitää ostaa huomenna pizza tarvikkeet. tulee hyvää ruokaa :)
laitetaan paljon täytteitä. on varmasti tulossa mukava viikonloppu. aijon ottaa mun uuden kannettavan mukaan. pitää siirtää noi mun kuvat ja biisit poikaystävän koneelta takaisin tähän uuteen koneeseen. ja animet pitää myös siirtää. mutta. nyt kun mulla on tehokkaampi kone niin pitää pelata steamia. ja ostaa pelejä. katsoo jos vaikka innostun pelaamaan taas final fantasy 7 peliä.
poikaystävä sanoi että mun pitää kokeilla skyrim peliä. olin että voihan sitä kokeilla. voi vaan olla että olen ihan hukassa siinä :D
mutta. pitää katsoa :)

poikaystävän kannettava lainassa :)Keskiviikko 08.04.2015 08:13

saatiin eilenä vietyä poikaystävän kanssa toi mun vanha kannettava giganttiin huoltoon. poikaystävä antoi sen kannettavan mun käyttöön siksi ajaksi kun saan sen uuden. mulle sitten tulee tekstiviesti gigantista että koska se mun vanha kone on kunnossa.
käytiin eilenä myös lidlissä. ostin kahvia ja jätskiä.
mulla on ollut nyt pinna vähän kireällä. eilenä meillä oli sähly. miehet vastaan naiset. voitettiin jätkät :) heh. sitten siellä tapahtui pieni tapaturma. pallo osui täysiä mun jalkaan. pikkaisen sattui. mutta pystyin vielä pelaamaan. eilenä kävin kaupassa. oli kiva ilma kävellä.
tänään on hyvä päivä tulossa :) ollaan menossa sinne kauppa keskus veturiin ja mä pääsen ostamaan sen uuden guess laukun. odotan innolla ^^ kohta mulla on uusi laukku. pitää katsoa minkä hintaisen laukun ostan. kumminkin joku hieno.
illalla on kuntosali. ihanaa päästä sinne. syke nousee ja tulee hyvä olo.
kaverin kanssa mennään tänään. eilenä tuli onneksi salkkarit.
oli aika hurja jakso. pitää tänään taas katsoa.
katson lemmen viemää uusinnan tänään aamulla. en nähnyt eilenä kokonaan koska oltiin menossa giganttiin. fiilis on hyvä tällä hetkellä. ei ole enää niin kireä olo. ja sitten mieli taas tasaantuu kun pääsee salille purkamaan loput paineet. eilenä sain vähän purettua kireää oloa sählyssä. hyvää liikuntaa. siinä pitää olla koko ajan liikkeellä. olin taas puolustaja. mulle iski taas vaate kriisi. ajattelin laittaa mun nahkatakin tänään päälle. ei tule kamalan kuuma siellä ostos keskuksessa. pitää katsoa jos vaikka löytyy jotain peintä kivaa sen laukun lisäksi. haluaisin uudet kengät.
no. pitää katsoa. onneksi mun kaveri on mun mukana siellä. ei tarvi yksin shoppailla. ja pyöriä siellä. kiva kun poikaystävä lainasi sen kannettavaa mulle niin pystyn kirjoittamaan tätä blogia. ja olla netissä. sitten on kivaa kun saan uuden koneen. tää poikaystävän kone on paljon isompi mitä mun vanha kannettava. ja kalliimpi. tää on yli tonnin maksava kone. poikaystävä osti tämän jokin aikaa sitten. ja mä olen kateellinen tästä sen kannettavasta.
tässä on 17 tuumainen ruutu. pystyy ihan hyvin katsomaan animea.
isolta ruudulta. mun piti eilenä katsoa animea mutta en pystynyt keskittymään oikeen. mutta tänään voisi katsoa vähän animea ennen kun menee kuntosalille illalla. joudun nyt skypettämään mun puhelimella pokaystävän kanssa. poikaystävän spype on tällä koneella. onneksi on puhelimessa skype. pystyy sen kautta juttelemaan. soitan kun olen tullut kuntosalilta illalla.
kohta pitää mennä aamupalalle. ja ottaa aamu lääkkeet. kävin eilenä apteekissa. ajattelin että hakisin ne e-pillerit mutta siellä oli kamala jono. menen huomenna hakemaan ne. oli jonoa tai ei.
saa nekin sitten hankittua. eilenä maksoin pari laskua. huomasin sen jälkeen että tilille jäi kivasti vielä rahaa sitä laukkua varten.
tässä kuussa pitää maksaa vielä muutama lasku. no saan ne makstettua ennemmin tai myöhemmin. olen syönyt aika hyvin taas. tänäänkin varmasti maistuu ruoka. pitää syödä hyvin että jaksaa shoppailla. ja jaksaa salilla. toivottavasti on hyvää ruokaa tänään.

ilmoitusTiistai 07.04.2015 14:22

mun kannettava menee ehkä tänään huoltoon niin en pysty muutamaan päivään kirjoittaa blogia. uuden kannettavan saan sitten tänä viikonloppuna. pystyn sitten taas päivittämään blogia. jos mun kone ei mene huoltoon vielä niin pystyn jatkamaan blogia toistaiseksi.

huomenna kauppa keskus veturiin :)Tiistai 07.04.2015 08:00

tiistai. nyt alkaa taas arki. kaikki ryhmät alkaa taas tänään. mulla on sähly iltapäivällä. käyn kaupassa tänään ja ajattelin katsoa vähän animee. aijon katsoa yama no susume animea. voisi pitää pienen katsomis maratoonin. ennen sählyä.
menen kaupassa käymään ruoan jälkeen. tulee samalla lenkki heitettyä. tästä on tulossa ihan mukava päivä :) olen todella positiivisella mielellä. ja muutenkin on hyvä olo ja fiilis.
olen syönyt hyvin. meillä oli ruoka eilenä kahden aikaa. oli lihaa ja kerma perunoita. hyvää oli. tänään tulee taas salkkarit. onneksi.
saa nähdä miten lasse reagoi kun se näki sen aaron.
tuleekohan kauhea tappelu. sen näkee tänään.
tänään on tullut lisää rahaa. huomenna mennään paja reissulla sinne kauppa keskus veturiin ja mä pääsen ostamaan vihdoin ja viimein uuden guess laukun. odotan innolla :) varmasti tulee vaikea päätös minkä laukun valitsen koska ne kaikki laukut on varmasti ihania.
onneksi mun kaveri on mukana maku tuomarina.
jos siellä on joku pinkki ihana guess laukku niin se lähtee sitten mun mukaan. en ole vielä omistanut pinkkiä guess laukkua.
se voi olla että siellä on muitakin hienoja värejä. hinnat pitää myös katsoa. haluanko kalliin guess laukun vai halvan..mutta. sen näkee huomenna :) valitsen kumminkin jonkun laukun sieltä liikkeestä. en lähde tyhjin käsin. voi olla että uusia kenkiä ei varmaan tule ostettua. tein nyt semmoisen päätöksen, että ostan nyt huomenna sen guess laukun niin sitten en osta mitään muuta pariin kuukauteen.
alan säästämään rahaa noihin kesä vaatteisiiin. shoppailen seuraavan kerran vasta kesällä. se on mun tavoite.
pärjään ihan hyvin pari kuukautta. sitten kun on kesä niin on kiva taas shoppailla. ja tuosta guess laukusta om mulle iloa pitkään. varmasti sopii se laukku kaikken vaatteiden ja kenkien kanssa.
pitää käydä taas apteekissa hakemassa lisää e-pillereitä.
kolme kuukauden annos alkaa kohta loppumaan. ja niihinkin menee se 40 euroa. huhhuh. mutta. en valita. noi mun uudet e-pillerit on parhaat e-pillerit mitä olen syönyt. ei ole enää noita vatsa kipujakaan. mikä on vaan hyvä. ja mun mieli ala on ollut paljon tasaisempi. kannatti kyllä vaihtaa.
eilenä olin taas vähän neuroottinen. mutta selvisin. tänään on varmasti helpompi päivä. mulla oli eilenä vähän pinna kireällä.
no, tänään pääsee ulkoilemaan. raitis ilma tekee hyvää.
meillä on varmaan taas tänään seka joukkueet sählyssä.
se olisi ihan hyvä. eikä aina vaan miehet vastaan naiset.
mä olen jälleen puolustaja. siinä mä olen parempi kuin hyökkääjä.
syke varmasti nousee kun juoksee sen pallon perässä puolituntia.
hyvää liikuntaa. eilenä sorruin syömään jätskiä vaikka mun ei pitänyt syödä. no. semmoista sattuu. nyt en enää herkuttele.
herkuttelen vasta ensi viikonloppuna. huomenna pääsee taas kuntosalille kuntoilemaan. mikä on vaan hyvä. menen taas kaverin kanssa. tulee varmasti hyvä tunti. ja hyvä olo sen jälkeen.
pitää taas siivota keittiö. mulla on taas tiskiä kivasti. ja tasot pitää pyyhkiä. teen sen tässä aamulla kun mulla on aikaa.
nyt ei tarvi katsoa lemmen viemää uusintaa tänään koska näin lemmen viemää eilen illalla. tänään illalla pitää taas katsoa.
mun kaveri tulee tänään lomilta ja me nähdään taas huomenna. kiva kyllä nähdä sitä. ei olla nähty kohta viikkoon. sillä oli pitkä loma. ihanaa kun mun kaverit on taas maisemissa. pääsee niiden kanssa viettämään aikaan. ja se piristää paljon kun on kavereiden seurassa. tulee tosi hyvä fiilis. sain eilenä pestyä pyykit. nyt ei tarvi vähään aikaan pestä. aloin heti eilen aamulla pesemään.
tässä kuussa tulee se uusi anime lehti :) odotan innolla sitä.
kumpa se tulisi aina joka kuukausi.
kattelin eilenä vähän noita uusia anime sarjoja mitä on nyt tullut. tänään pitää katsoa vähän lisää. tietää mitä voisi alkaa katsomaan.
varmasti jotain katsottavaa löytyy.
olen nyt taas innostunut katsomaan animea. mikä on vaan hyvä juttu :) piristää paljon mieltä kun katsoo.

maanantai. pyhä päivä.Maanantai 06.04.2015 07:52

tää mun vanha tietokone toimii vielä. ei ole pahasti seonnut. aijon viedä tämän huoltoon sitten kun pytyn. pitää kysyä ohjaajilta että veisi mut sinne giganttiin. mistä ostin tämän koneen. toivotaan että ne saa tän korjattua niin annan tämän sitten poikaytävälle. tai saan tilalle uuden. tällä viikolla tulee sitten se uusi kone. saan sen tänä viikonloppuna. poikaystävä laittaa sen kuntoon ennen kun saan sen. siihen pitää ladata joitakin ohjelmia mitä käytän.
ja poistaa ohjelmia mitä en käytä.
huomenna tulee taas rahaa. yli huomenna ollaan menossa paja tunnilla kauppa keskus veturiin :) mistä mä ostan sitten sen uuden guess laukun. en malta odottaa <3 sitten olen taas seitsemässä taivaassa kun pääsen sinne liikkeeseen. ostan sen laukun ja katsoo jos vaikka löytyy samalla uudet kengät :) jos ei löydy kenkiä niin ei löydy.
eilenä olin parhaan kaverin luona illalla ja katsottiin tähdet tähdet.
ihan oikea tippui tällä kertaa. en tykännyt arjasta.
pitää katsoa netistä että tuleeko salkkareita ollenkaan tänään?
uusi päivä vissiin tulee. se pitää katsoa. tänään mulla on aika rento päivä. mun pitää vaan pestä pyykkiä ja käydä lenkillä.
siinä on mun ohjelma. katson ehkä täydellisiä naisia ja klikkaa mua sarjaa. eilenä kun tulin poikaystävän luota niin katsoin yhden jakson täydellisiä naisia. oon nyt katsonut 8 jaksoa. vielä on yli puolet jäljellä ekaa kautta. ai niin laskuja pitää tänään maksaa. ainakin netti lasku. join äsken ison kupin mustaa kahvia. nyt olen hereillä.
pitää juoda taas teetä myöhemmin. menen huomenna käymään kaupassa. tänään kaupat on kiinni. pitää kysyä ohjaajilta miten on noi syömiset tänään kun on pyhä päivä. se selviää kun menen aamupalalle. joka on vissiin yhdeksältä? no menen sitten silloin.
syöminen on mennyt mulla nyt ihan hyvin. paitsi viime torstaina mä taas vähän näännytin tseäni. halusin olla nälässä. enkä syödä kauheasti mitään. mutta tänään taas yritän syödä. ruoka varmasti maistuu taas. muutenkin mun fiilis on hyvä tällä hetkellä.
mikään ei ahdista tai mielikuvitus laukannut.
lääkitys on kohallaan. ei ole tarvinut lisätä siihenkään mitään.
en ole pitkään aikaan syönyt rauhottavia. en edes enää muista koska olisin viimeksi syönyt niitä. siitä on varmaan jo pari kuukautta.
eikä mulla ole ollut taas pitkään aikaan psykoottisia kohatuksia.
olen nyt aika hyvässä kunnossa tällä hetkellä :) mutta kyllä niitä huonoja kausiakin on vielä edessä. mutta. kyllä mä niistä selviän. tää mun elämä on päivä kerrallaan elämistä. ei voi tietää että onko huomenna hyvä päivä tai huono. mutta. mun elämässä on onneksi paljon hyviä asioita :) niiden avulla jaksan eteen päin.
ihanaa. kohta on kesä. odotan sitäkin innolla. sitten pääsee taas shoppailemaan kesä vaatteita, bikinit pitää ostaa..
kaikkea kivaa :) pitää alkaa säästämään taas sitten shoppailu rahaa kun olen ostanut tuon guess laukun. mä haluaisin uuden guess lompakon mutta mä en tarvi. toi edellinen on vielä ihan hyvä. katsoo jos ostaa sen lompakon joku toinen kerta.
ellei ole alennuksessa joku guess lompakko minkä ehkä voisi ostaa samalla? no. sen näkee sitten. kynnet pitää taas lakata. ajattelin tällä kertaa pinkin värisiksi. mulla ei ole ollut aikoihin pinkkejä kynsiä. tänään voisi katsoa vaikka animea. school rumblen toista kautta. katsoin eilenä ekan jakson. enää on jäljellä 25 jaksoa.
kivasti katsottavaa. ja sitten muistin juuri eilenä että mulla on katsomatta toi idol master anime. sitäkin pitää katsoa.
katsominen ei lopu heti kesken. tulisipa jo uusi anime lehti. odotan innolla taas sitä. kyllä se sieltä tulee ^^

sunnuntai.Sunnuntai 05.04.2015 14:08

mukava pääsiäinen on ollut :) kivaa on ollut poikaystävän luona. äsken tehtiin spagettia ruoaksi. olen jopa syönyt pari suklaa munaa.
nukuin johonkin kahteentoista asti. tänään menen ajoissa nukkumaan ja herään taas huomenna aikaisin. arki alkaa taas huomenna. tai yli huomenna. hyvä fiilsi on ollut. en ole juonut kuukauteen alkoholia. hyvin menee :) ensi viikko menee varmasti aika mukavasti.
on jonkin verran ohjelmaa. saan uuden guess laukun ja kannettavan.
niistä riittää iloa pitkään :)
en ole menossa huomenna kuntosalille. se on kiinni. menen lenkille.
tänään näkee taas parasta kaveria. katsotaan tähdet tähdet. nyt on hyvä jakso. laulaa heviä :) eilenä katsoin vino shown. se oli aika hauska. kiva kun siitä on tullut uusi kausi.
on viikonloppuna katsottavaa. olen syönyt hyvin taas tänään. ei ole ollut mitään ongelmaa. nyt mulla on hyvä kausi päällä. selvisin siitä väsymyksestä mikä mulla oli pari viikkoa sitten.
nyt on kivasti lääkkeitäkin. ei tarvi hakea vähään aikaan. kaupat on huomenna kiinni. pitää käydä sitten tiistaina.
tiistaina on taas sähly. pääsee pelaamaan.
koitan huomenna maksaa laskuja. kun mulla on vaan aikaa.
eilenä sain katsottua school rumblen ekan kauden. katsoin myös eilenä yama no susumea. nisekoi animesta alkoi toinen kausi. se pitää nähdä. eka kausi oli hyvä. kiva kun siitä tulee toinen kausi.
on taas katsottavaa. ja uudet animet alkaa taas. yay ^^
tulee paljon katsottavaa. ei heti lopu kesken :) odotan taas innolla uutta anime lehteä. sekin tuli muistaakseen kohta.
aloitan varmaan huomenna katsomaan school rumblen toista kautta.
huomenna mulla ei ole mitään rymiä kun on pääsiäinen.
voi ottaa aika rennosti :) lepo päivä.
tuleekohan huomenna salkkareita? perjantaina ei tullut. ihan tyhmää. toivotaan että huomenna taas tulee.
kauheat vierotus oireet :D huomenna koitan pesttä itä pyykkiä. kone on varmasti vapaa huomenna. saa kaikki pyykit pestyä. sitten ei tarvi pestä taas viikkoon. menen tuossa illalla ruoan jälkeen lenkille. onneksi on jo näin valoisaa. ja eikä ole varmaan kauhean kylmä. nyt olen herkutellut taas ihan tarpeeksi tänä viikonloppuna. ensi viikolla paljon liikuntaa ja terveellistä ruokaa. herkuttelen sitten taas kun tulee viikonloppu. sipsiä en aijo syödä nyt vähään aikaan.
söin melkein koko pussillisen tänä viikonloppuna.
ja suklaata. poikaystävä oli taas ostanut mulle yllätykseksi kasan suklaata. mulle on tullut taas herpes huuleen. pitää varmaan käydä apteekissa hakemassa jtain lääkettä siihen. voisi ostaa noita laastareita vaikka. en tykkää yhtään siitä herpes lääke rasvasta.
ostan laastareita. ne pysyy varmaan hyvin. ei varmaan maksa paljoa. käyn tiistaina ostamassa samalla kun käyn kaupassa. selviän kyllä vielä huomisen.

uusi kannettava :)Lauantai 04.04.2015 14:35

mukavast on mennyt viikonloppu :) nukuin tänään johonkin puoli kahteentoista. käytiin äsken kaupassa. söin saarioisten kinkku salaatin. oli hyvää. poikaystävä osti mulle uuden kannettavan. laitto tänään tilaukseen. annan tämän mun vanhan sille. tää mun nykyinen kannettava on vähän yli vuoden vanha. nyt saan ihan uuden.
mun pitää viedä tää nykyinen kannettava huoltoon koska näytön kanssa on ongelmia. vien sen giganttiin mistä ostin tämän.
koitan saada sen vietyä ensi viikolla. niin poikaystävä sitten saa tän. se antaa tämän mun vanhan kannettavan sen siskolle.
toivottavasti ne gigantissa saa korjattua tämän.
saa nähdä kauan siinä kestää. toivottavasti ei kauan.
rahaa oli tullut taas tilille. ensi viikolla tulee lisää. ostan sen guess laukun ensi viikolla. syöminen on mennyt ihan hyvin. ei ole ollut ahdistusta. olen syönyt vähän sipisä ja suklaata. pitää tänään syödä lisää. illalla tulee telkasta toi vino show. se pitää katsoa.
en nähnyt sitä viimeksi. valvon tänään varmaan taas johonkin yheentoista asti. eilenä menin jo kymmeneltä nukkumaan.
katsoin eilenä vähän animea. school rumblea ja yama no susumea. tänään voisi katsoa lisää :) olen kohta saanut katsottua school rumblen ekan kauden loppuun. susumea on vielä aika paljon jäljellä.
fiilis on hyvä tällä hetkellä. kiva olla poikaystävän luona <3
meillä menee todella hyvin :) kuulin että ilmat lämpenee. mikä on vaan hyvä juttu. aurinko alkaa paistamaan. tajusin juuri jos vien tämän mun nykyisen kannettavan huoltoon ensi viikolla jo niin en pysty vähään aikaan kirjoittamaan blogia tai olla netissä. pitää varautua siihen. onneksi saan sen uuden kannettavan viikon päästä.
sitten kun se tulee niin pitää asentaa kaikki jutut siihen, poistaa juttuja, asentaa ohjelmia..poikaystävä onneksi laittaa sen mun uuden koneen onneksi kuntoon. se teki sen myös viimeksi.
nyt kun on parempi kone niin pystyy pelaamaan steam pelejä mitkä pyörii hyvin. voi alkaa pelaamaan taas :)
pystyy katsomaan animea, matka tv toimii, youtube videot pyörii hyvin..ihanaa <3 odotan innolla sitä uutta konetta.
sitten se kestää taas jonkin aikaa. käsittelen sitä hyvin. koitan olla sotkematta sitä kauheasti. kanettavan laukkua mun ei tarvi hankkia kun mulla on tää vanha. uusi hiiri pitää ostaa. langallinen.
on sitten hyvä hiiri. mikä toimii. en tee oikeen tuolla vanhalla hiirellä mitään. annan senkin tämän vanhan koneen mukana.
jos tää kone korjaantuu. sovittiin myös silleen poikaystävän kanssa että jos sitä mun vanhaa konetta ei saa korjattua ja annettua, niin maksan poikaystävälle täyden summan tästä uudesta koneesta. maksan sen erissä. se on noin vähän yli 400 euroa. onneksi mulle tulee joka kuussa riittävästi rahaa niin saan sen nopeasti maksettua.
pitää laittaa ylös aina että paljon olen maksanut ja paljon on vielä jäljellä. mutta. kyllä nää asiat järjestyy :) nou hätä.

poikaystävän luona <3Perjantai 03.04.2015 15:25

nyt pääsee vihdoin ja viimein kirjoittamaan blogia :) tosiaan. oli porukoilla yhden yön. oli kiva nähdä niitä. ja näin samalla veljeäkin. porukat toi mut äsken poikaytävän luokse. olin ostanut poikaystävälle yllätykseksi pari lonkeroa. poikaystäväkin oli ostanut mulle suklaata. <3 nyt sitä on paljon. ja ostin eilenä kaupasta ranch sipsi pussin ja limsaa. nyt on sitten herkut viikonlopulle :) ei lopu heti kesken.
muuten olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. olen syönyt ihan hyvin. ruoka on maistunut. eilnä siivosin kämpän. nyt se on taas siisti.
olen lomilla sunnuntaihin asti. mun paras kaverikin tulee lomilta silloin.
sitten katsotaan taas tähdet tähdet :) hevi jakso. varmaan aika hyvä.
tää päivä tuntuu ihan lauantailta. vaikka on vasta perjantai :D
pitää katsoa taas lemmen viemää ja salkkarit. eilenä en nähnyt lemmen viemää mutta tänään näkee.
eilen illalla menin jo kahdeksalta nukkumaan ja heräsin tänään kahdentoista jälkeen. nukuin pikkasen :D mutta tänään ajattelin valvoa.
telkasta tulee tuubi illalla niin sen voisi katsoa.
animea pitäisi myös katsoa. varmaan huomenna tai tänään aijon katsoa. mulla on viikonloppu aikaa. ensi viikolla tulee taas rahaa niin pysyy ostamaan sen guess laukun keskiviikkona <3 jos siellä on joku ihana pinkin värinen guess laukku niin se lähtee mun mukaan. haluaisin uuden guess lompakon mutta päätin että ostan nyt vaan sen laukun. se laukku on aika kallis mutta ostamisen arvoinen<3 otin nyt taas käyttöön sen edellisen guess laukun minkä ostin. se on ihan hyvässä kunnossa vielä. ostin sen pari vuotta sitten.
pitää katsoa jos vaikka ostaisi myös vielä uudet kengät.
ihanaa päästä shoppailemaan ensi viikon keskiviikkona. se varmasti piristää. uskon että ensi viikko menee varmasti aika mukavasti :) mutta. nyt nautin tästä viikonlopusta. otan rennosti.
syön suklaata ja sipisä. ensi viikolla pitää maksaa pari laskua. ja aijon pestä pyykkiä maanantaina. en jaksanut tällä viikolla pestä pyykkiä. nyt on myös hyvä ettei verikokeisiin tarvi mennä kuukauteen. psykologi mulla oli vissiin tässä kuussa. pitää tarkistaa.
aurinko saisi jo paistaa ja että olisi lämmintä. mutta. kyllä se sieltä tulee ennemmin tai myöhemmin. kyllä se kesä sieltä tulee :)
odotan innolla. silloin pitää ostaa uudet bikinit. alan olla bikini kunnossa. kannattaa käydä salilla. menen seuraavan kerran kuntsalille ensi viikon kekskiviikkona. kaverin kanssa.
maanantaina menen vaan lenkille. en mene salille silloin. koska se on varmaan kiinni. toivottavasti maanantaina on hyvä ilma. eikä sataisi räntää.

uusi Guess laukku :)Torstai 02.04.2015 08:10

tänään lomille. :) olen menossa porukoille yhdeksi yöksi ja huomenna poikaystävän luokse. tulen sunnuntaina takaisin. on tulossa varmasti kiva loma. kiva lähteä taas lomille. näen mun veljeäkin.
kohta pitää alkaa siivoamaan. kirjoitan eka tämän blogin.
olen lähdössä iltapäivällä. tuossa puoli neljän aikaan. en ole vielä pakannut loppuun. eilenä mulla oli verokikeet aamulla. ohjaajat vaan ilmoitti että joo sulla on tunnin päästä verokeet. tuli kauhea kiire. yleensä ne antaa lapulla sen verokoe ajan. nyt ne ei ollut ilmoittanut mitään. kyllä vitutti. mutta. selvisin. nyt ei tarvi taas kuukauteen käydä verokokeissa. eilenä oli kokki ryhmä. tuli hyvät ruishampurilaiset.
ja jälki ruokana oli uuni banaani. hyvää oli. paja tuntikin oli rento.
kävin sen jälkeen vielä apteekissa hakemassa lääkkeitä ja kaupassa.
illalla menin kuntosalille. oli hyvä tunti. meillä oli sijainen ohjaamassa. se oli ihan mukava tyyppi. fiilis on hyvä tällä hetkellä. olen syönyt hyvin. tänään kun käydään kaupassa niin pitää ostaa kivennäs vettä, limsaa, suklaata ja ehkä sipsiä. en ole juonut mitään alkoholia kuukauteen. eikä mun edes tee mieli. mikä on hyvä juttu.
ensi viikon keskiviikkona ollaan menossa pajalla kauppa keskus veturiin. ja mä aijon ostaa sieltä uuden guess laukun. maksoi mitä maksoi. en ole pariin vuoteen ostanut uutta. jos siellä on jokin hieno pinkin värinen niin se lähtee mun mukaan. sitten sen ostoksen jälkeen en enää osta mitään tässä kuussa. ai niin. ja ehkä uudet kengät voisi ostaa myös sieltä kauppa keskus veturista.
korko kengät. shoppailu aina piristää ;) ja etenkin jos saa ostettua uuden hienon guess laukun. uusi perheen jäsen. sitten kun ostan sen niin mä omistan jo neljä guess laukkua. laitan siitä kuvan sitten tänne mun blogiin. ja facebookkiin. mun paras kaverikin lähtee tänään lomille. näemme taas sunnuntaina ja katsotaan tähdet tähdet. silloin ne laulaa heviä. varmaan aika mielenkiintoinen jakso.
aijon pitää viikonloppuna anime maratoonin. aijon katsoa school rumblen ekan kauden loppuun. enää neljä jaksoa niin olen katsonut sen. vielä on siitä pari kautta jäljellä. ei katsominen lopu kesken.
mun tekee mieli sipsiä. aijon ostaa ranch sipsi pussin. se on mun lemppari. ja suklaata pitää ostaa ehdottomasti.
mulla oli eilenä ne uudet pinkit housut jalassa. kaikki sanoi että onpa hienot housut sulla. pirteän väriset. mutta. tänään en laita niitä päälle. laitan jotkut toiset housut jalkaan. teidän jo mitkä.
ei ole isoa vaate kriisiä onneksi. aijon ottaa käyttöön tänään mun guess laukun. sen minkä ostin silloin viimeksi. en ole käyttänyt sitä vähään aikaan. korko kengät aijon laittaa jalkaan tänään.
en sitten pessyt pyykkiä tällä viikolla. no. ensi viikolla pitää pestä. tiistaina. mulla alkaa olla kiva pyykki vuori.
lakanat pitää myös pestä. mulle on vissiin tullut rahaa tänään. ja ensi viikolla tiistaina tulee lisää. juuri sopivasti ennen keskiviikkoa.
on sitten ne shoppailu rahat. laskuja pitäisi myös maksaa. no. ensi viikolla vaikka. kerkeää silloin. tänään pitää katsoa lemmen viemää uusinta. kerkeää hyvin siivota ennen sitä. alkaa taas kymmeneltä.
silloin voisi juoda vaikka samalla teetä. aamukahvit join hetki sitten.
roskat pitä viedä samalla kun menen aamupalalle.
toiminta tuntia ei ole tänään. koska suurin osa porukasta lähtee lomille. mun kaveri lähti jo eilenä. näemme vasta ensi viikon keskiviikkona. silloin kun menemme kauppa keskus veturiin.
paras kaveri ei ole tulossa silloin koska sillä on muuta menoa. no. onneksi mun toinen kaveri lähtee mukaan sinne. ei tarvi shoppailla yksin. tulee varmasti mukava päivä. sitä odotellessa :)

huomenna lomille :)Keskiviikko 01.04.2015 08:01

viikon puoliväli. olen varmaan huomenna lähdössä jo lomille koska on pääsiäinen. ajattelin että menen kotiin yhdeksi yöksi ja poikaystävän luokse perjantaina. pitää soittaa äidille tänään ja kertoa että olen tulossa kotiin. pitää vaan kysyä ohjaajilta että käykö että lähden jo huomenna. tänään on ohjelmassa kokki ryhmä aamulla. mä olen pää kokki. teen ruishampurilaisia. tulee varmasti hyviä. paja on taas tänään eikä mitään tietoa että mitä tehdään. se selviää tuossa aamulla.
kuntosalille taas illalla. olen menossa nyt yksin koska mun kaveri lähtee jo tänään lomille. meillä on sijainen nyt tällä kertaa kuntosalilla. saa nähdä onko millainen. toivottavasti rento. kävin eilenä seppälässä.
löysin ihanat pinkit housut ja valkoisen topin. meni noin 50 euroa. sitten kävin tokmannilla ja ostin huulipunan ja karpalo mehua.
tilille jäi vielä kivasti rahaa. ja rahaa tulee taas kohta.
onneksi. mun piti maksaa pari laskua eilenä mutta unohdin. no. koitan huomenna maksaa ennen kun lähden lomille.
kiva taas lähteä pitkästä aikaan lomille. mun velikin tulee kotiin huomenna. näkee sitäkin. ja äitiä ja isää. pitää vaan sanoa tänään poikaystävälle ettei sen tarvi tulla sitten hakemaan mut perjantaina koska porukat vie mut sen luokse. tulee varmasti mukava loma :) sunnuntaina olen tulossa jo takaisin. nyt on muutenkin hyvä olo ja fiilis. kannatti levätä viime viikonloppu. jaksaa taas lomailla.
syöminen ja ruokailu on mennyt hyvin. tavoite on saada aina vatsa täyteen. katsoo miten noi mun syömiset menee sitten lomilla. varmaan ihan hyvin. en ota nyt paineita siinä. syön mitä pystyn.
en jaksanut eilenä katsoa animea. huomenna voisi katsoa koska on aikaa ennen kun lähden lomille. aijon ottaa kannettavan mukaan lomille. se on mulla aina mukava kun lähden lomille. pystyy olemaan netissä. tänään ajattelin kokeilla noita mun uusia pinkkejä housuja. kiva laittaa ne päälle. pirteän väriset. kannatti ostaa. nyt mun ei tarvi ostaa vähään aikaan housuja. niitä mulla on nyt toistaiseksi ihan tarpeeksi. mutta. oli kiva shoppailla :)
piristi hieman. tässä kuussa shoppaillaan taas uudelleen. jos vaikka jo tässä kuussa mentäisiin kavereiden kanssa shoppailemaan lahteen. pitää vähän kysellä kavereilta mitä ovat mieltä.
tänään voisi jo hieman siivota tätä kämppää koska huomenna on siivouspäivä. ei sitten huomiselle tule kauheasti siivottavaa. en eilenä muistanut pestä edes pyykkiä. no. pesen vaikka sitten kun tulen lomilta. mulla on vaate kaappi täynnä vaatteita. ei lopu kesken.
en muistanut ostaa eilenä puuroa. pitää tänään käydä ostamassa. joko s-marketista tai tokmannilta. ai niin apteekissa pitää myös käydä. käyn tänään tai viimeistään huomenna. on sitten taas lääkkeitä. pitää varmaan tänään jo alkaa pakkailemaan. ja mulla on taas vaate kriisi että mitä laitan huomenna päälle kun lähden lomille. korko kengät ainakin laitan. ehkä ne pinkit housut..no. katsoo sen huomenna. kun menee huomenna kauppaan niin pitää ostaa suklaata. syön sitten perjantaina. ja katson lemmen viemää.
kiva mennä taas kuntosalille tänään :) tosin yksin mutta hyvin se menee. onneksi siellä on muitakin. tulee varmasti hyvä tunti.
ja hyvä olo sen jälkeen. tästä on tulossa ihan kiva päivä :)
puolen tunnin päästä pitää mennä aamupalalle. voisi ennen sitä vähän jo siivota vaikka tuota keittiötä. on sitten siisti. huomenna vasta aijon imuroida ja mopata. ja pestä vessan.
roskat pitää myös viedä. sitten kun tulee lomilta niin on kiva tulla siistiin kämppään :)