IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hammas lohkesi.Sunnuntai 11.02.2024 06:22

Kiva söin eilenä karkkia niin multa lohkesi ylhäältä hammas se tarkoittaa sitä että huomenna pitää soittaa hammaslääkäriin ja varata aika että saa hampaan joko kuntoon tai sitten se voi olla että poistetaan. Ei tunnu onneksi kipeältä ainakaan vielä. En onneksi pelkää yhtään hammaslääkäriä varaudun siihen että hammas ehkä poistetaan onneksi se on ylhäällä takana eikä etuhammas. Päätin että en syö hetkeen mitään karkkia kun noin kävi nyt. Nähtiin eilenä poikaystävän kanssa mikä piristi kivasti lauantai päivää käytiin kaupoilla ja apteekissa koska poikaystävän piti ostaa itselle särkylääkettä. Viikon päästä olisi tarkoitus mennä sen luokse ellei tule esteitä. Olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä sen huomaa koska en ole juonut alkoholia viikkoon ja aijon pitää nyt pidemmän tauon juomisesta siinä säästää aika kivasti rahaa. Katsoo jos pystyy pitää tipattoman kuukauden se olisi nyt mun tavoite. Aijon tässä keväällä keskittyä salitreeneihin ja liikuntaan koska ne tuo mulle paljon iloa ja hyvää oloa sekä kunto että paino pysyy hyvänä. Aijon ulkoilla enemmän koska valoa on tullut ja aina kivaa mennä lenkille kun aurinko paistaa se niin piristää mieltä. Aloin katsomaan ruudusta Madventures ohjelmaa ihan alusta olen nähnyt joitakin jaksoja, mutta ekoja jaksoja en ole nähnyt. Olen aina tykännyt siitä ohjelmasta ja se on hauskaa katsoa kun ne syö siinä vaikka mitä ja oksentavat. Otan kohta aamulääkkeet ja kuuntelemaan hyvää musiikkia sillä tää sunnuntai päivä lähtee hyvin käyntiin nautin kun ei ole kiire. Voisin tarkistaa paljon pyykkiä on kertynyt koska niitä pesen viimeistään huomenna tänään en jaksa tehdä sitä.

House sarja on paras!Lauantai 10.02.2024 06:11

Mä olen niin jäänyt koukkuun tuohon House sarjaan katsoin eilenä loppuillan sitä ennen kun menin nukkumaan olen kerennyt katsoa jaksoja noin 7 ja jaksoja on ekalla kaudella 20. Sitä sarjaa on 8 kautta eli vielä on monta jaksoa jäljellä. Se House on niin paras hahmo ja sitä on kiva katsoa ja sillä on hyvät kommentit kun se puhuu muille. Mulla on myös kesken tuo The good doctor sarja siinä olen viidennellä kaudella ja vielä on katsomatta kuudes kausi ja seitsemäs kausi on viimeinen se ei ole tullut vielä netflixiin sekin on yksi mun suosikki sarjoista. Heräsin tuossa puoli kuudelta join aamukahvit ja mua ei väsytä yhtään aika pirteä olo eilenä tuli nukuttua päikkärit koska väsytti nukuin johonkin puoli kolmeen asti. Sen jälkeen menin kaverin luokse kylään juotiin teetä, katsottiin lemmen viemää ja juttelimme. Pakko kyllä sanoa että mulla on mun elämässä ihan parhaita ystäviä ja tuttuja. Saan niistä niin paljon voimaa jaksaa koska ovat mun tukena aina ja mä tuen niitä. En todellakaan ole yksin mulla on hyvä tukiverkosto. Verikokeet ylihuomenna päivällä pitää mennä piikille leponex lääkkeen takia aina kerran kuussa. Onneksi en pelkää neuloja olen niin tottunut siihen ja aina rentona kun ne ottaa verikokeen. Pitää varmaan muuten kohta hakea taas sitä lääkettä ja voisin kohta muuten tarkistaa paljon mulla on masennuslääkettä jäljellä.
Otan kohta aamulääkkeet ettei unohdu se on hyvä että ottaa sen masennuslääkkeen aamulla niin se lievittää ahdistusta samalla. Olen saanut kaikki laskut maksettua mitä on tullut ja enää tulee pari laskua tässä kuussa hyvin pytyy ne maksamaan koska takuueläke tulee kuun lopussa. Ensi kuussa saan taas säästötilille siirrettyä rahaa koska olen maksanut kaikki laskut mitä on tullut vuoden alussa sitten se säästötilin summa nousee pikkuhiljaa taas mulla on aika kivasti rahaa siellä. Kaikki vaan säästöön ei kannata tuhlata. Voin todeta että kyllä raha tekee mut onnelliseksi jos sitä vaan on sekä olen siitä iloinen että saan kelalta rahaa ja asumistukea joka kuukausi sekä että rahat ovat riittäneet hyvin joka kuukausi.

Onneksi on enemmän valoa se piristää.Perjantai 09.02.2024 05:54

No niin, irc galleria toimii vihdoinkin! Sydämet ovat palanneet taas kuviin ihmettelin eilenä miten tää sivu oli ihan sekaisin no onneksi on nyt korjattu. Vihdoinkin perjantai ja viikonloppu alkaa en ole menossa mihinkään olen kotona lepäilen ja kerään voimia ensi viikkoon. Pakko sanoa että tää on ollut todella hyvä viikko pitkästä aikaan jos tarkkaan mietin. Ei ole yhtään ahdistanut, ollut masentavaa oloa tai harhoja olen huomannut että kun on enemmän valoa niin mua se piristää aika paljon.
Eilenäkin oli ihana auringon paiste mutta edelleen kovat pakkaset. Haluan jo että ilmat lämpenee ja että kevät tulee. Mä olen jäänyt koukkuun tuohon House sarjaan mikä on netflixissä eilenäkin kerkesin katsoa kolme jaksoa ja ajattelin viikonloppuna pitää katsomismaratoonin ja animea ajattelin myös katsoa koska mulla on vaan aikaa. Kävin lidlissä eilenä ja ostin herkkuja itselle herkuttelen aina viikonloppuisin ostin suklaata ja sipsiä. Tänään kun on aikaa niin ajattelin nukkua päikkärit ja menen ehkä käymään tokmannilla. Aamu on tänään alkanut kivasti otan kohta aamulääkkeet näen kaveria tänään menen sen luokse kylään katsomme meidän yhteistä lempi sarjaa yhdessä ja se on Lemmen viemää. Olen katsonut sitä sarjaa ihan alusta asti mun mielestä todella hyvä. Musat soimaan nyt, katson tämän päivän vaatteet ja alan fiilistellä perjantai päivää viikon paras päivä! Tulee varmasti mukava viikonloppu. Nautin siitä kun ei ole kiire.
Näköjään irc galleria toimii taas, mutta kaikki sydämet ovat hävinneet kuvista?? Ei ole ikinä käynyt näin. No saa nähdä palautuuko sydämet takaisin. Tää sivu on pikkasen mennyt vähän sekaisin kävijä laskuri sentään näkyy mutta etusivulla taas kaikki kuvat ovat hävinneet. No saa nähdä palautuuko tää sivu ennalleen toivon sitä. Eilenä oli todella hyvä päivä olin kahviossa töissä todella mukavaa hommaa leivottiin pullaa, tehtiin leipiä, harjoittelin kassan käyttöä, kaadoin kahvia asiakkaille, siivosin, tyhjensin tiskikonetta, pyyhin pöytiä kaikkea semmoista rentoa hommaa ja mä olen nopea oppimaan päivä meni siinä nopeasti pääsen jatkossa aina välillä sinne töihin ja on todella kivat työkaverit joiden kanssa juttelin siellä niitä näitä. Olo ja fiilis tällä hetkellä tuntuu hyvältä viikko mennyt mukavasti vähän on väsyttänyt mutta siinä kohtaa olen juonut aina kahvia että pysyn hereillä. Olin salilla eilenä treenaamassa tein kevyet treenit tällä kertaa en jaksanut ihan täysiä no ensi viikolla sitten taas enemmän aina jos mua väsyttää tai kroppa on väsynyt niin teen kevyemmin. Alan kohta maksamaan laskuja pois, katson paljon jää tilille rahaa, siivoan, pesen pyykit..aamu aikaa hoitaa kaikki pois alta otan aamulääkkeet kohta. Uskon että tästä tulee hyvä päivä viikonlopun olen kotona ja viikon päästä olen menossa poikaystävän luokse taas uskon että viikko menee nopeasti niin näemme sitten taas ikävä on sitä ihmistä. Puen vaatteet nyt päälle, vien pyykit ja alan siivota imuroin jo eilenä niin ei ole muuta nyt kun moppaus ja vessan pesu sitten on mukavaa kun kämppä on siisti.

Töihin ja sählypelit iltapäivällä.Tiistai 06.02.2024 06:10

Viikko alkanut yllättävän hyvin olen alkanut toipumaan lauantai illasta minkä vietin parhaan kaverin kanssa tuli juotua vähän kaikenlaista sinä iltana, mutta ei siitä tullut onneksi niin huonoa oloa pää tuli seuraavana päivänä kipeäksi. Kun olen nukkunut taas hyvin niin jaksaa eilenä oli todella hyvät salitreenit treenasin yläkroppaa ja jalkoja. Mun jaloissa on isoimmat lihakset koska mä kävelen ja lenkkeilen paljon sekä juoksen sählypeleissä kovaa meillä on taas pelit tänään iltapäivällä neljältä viimeksi pelattiin 40 minuuttia putkeen hyvät pelit oli viimeksi. Toivon että tänään saa tehtyä taas monta maalia. Työpäivä taas tänään olen valinnut jo vaatteet mitkä pistän töihin päälle legginisit ja yhden neulepaidan minkä ostin viime syksynä ajattelin sen ottaa käyttöön koska en ole pitänyt sitä hirveästi se on pinkin värinen. Ostin sen silloin yhdeltä tutulta vaatemyyjältä. Onneksi aamukahvi herätti mulla oli semmoinen olo tuossa hetki sitten etten olisi jaksanut herätä. Otan kohta aamulääkkeet ja tiskaan koska sitä on kertynyt. Kivaa mennä töihin tänään ja nähdä kaikki työkaverit päivä menee siellä äkkiä kun on hyvää seuraa. Salkkareissa taas tapahtuu eilenä jakso jäi aika jännään kohtaan taas pakko katsoa tänään harmi kun salkkarit ei tule enää perjantaisin. Huomenna tulee onneksi kelalta rahaa, niin saan maksettua laskuja pois vuokran maksan heti huomenna aamulla sain sen eilenä. Rahaa jää onneksi laskujen jälkeen niin pärjää onneksi takuueläke on loppukuusta 200 euroa se oli noussut melkein 20 euroa.
Katson saanko siitä tässä kuussa jotain säästöön. Maaliskuussa viimeistään saan siirrettyä noin 60 euroa. Onneksi raha asiat ovat kunnossa. Alan kuunnella nyt hyvää musiikkia ja katson youtubesta videoita ennen kun lähden töihin. Tästä tulee varmasti hyvä päivä.

House sarja tullut Netflixiin :)Maanantai 05.02.2024 06:02

Mulla ja parhaalla kaverilla oli tosi kiva lauantai ilta juotiin alkoholia ja juteltiin niitä näitä katsottiin putous jakso mikä oli aika tyhmä. Pakko sanoa että on todella huono putous kausi ekat kaudet oli parhaita siitä.
Sovittiin parhaan kaverin kanssa että nähtäisiin useammin mikä olisi kiva varmaan aina loppuviikosta koska silloin on aikaa nähdä. Onneksi eilenä sai levätä päivän niin nyt jaksaa aloittaa uuden viikon. Olo tällä hetkellä tuntuu ihan hyvältä otan kohta aamulääkkeet ja jaan taas viikonlääkkeet dosettiin. Ei tarvise hakea mitään lääkettä kaikkia on viimeksi hain leponexit. Olen taas sekaisin viikoista mulla on verikokeet vasta viikon päästä maanantaina eikä tänään nopeasti tää aika menee tuntuu että olisin hetki sitten ollut verikokeissa. Salkkarit tulee taas saa nähdä mitä siinä tapahtuu tällä viikolla viime jakso jäi aika jännään kohtaan. Netflixiin oli tullut katsottavaa se "House" sairaala sarja minkä olen aina halunnut katsoa kaikki 8 kautta ovat tulleet sinne jee, voi pitää katsomismaratooneja siitä eli katsoa monta jaksoa putkeen kerkesin eilenä katsoa ekan jakson. Kävin lenkillä eilenä koska oli todella kiva sää aurinko paistoi nyt vissiin pakkaset tulevat takaisin tässä helmikuussa kuulin siitä no kyllä tuo kevät tulee pikkuhiljaa vielä pitää vähän jaksaa tätä kylmää. Kohta alan pesemään pyykkiä mitä on kertynyt no onneksi on aamu aikaa hoitaa ne pesukone on varmasti vapaa tällä hetkellä.
Uskon että tästä tulee hyvä päivä salitreenit illalla innolla sitten sinne tekee hyvää viikonlopun jälkeen eilenä pää tuntui vähän kipeältä mutta ei ollut onneksi niin pahaa krapulaa. Aijon nyt pitää pidemmän tauon juomisesta koska olen juonut viime aikoina liikaa tekee varmasti hyvää ja säästää rahaa.

Aijon vaan nauttia elämästä :)Perjantai 02.02.2024 06:06

Jee, viikonloppu alkaa ja huomenna viettämään mukavaa iltaa parhaan kaverin luokse. Ihanaa nähdä se taas ei olla nähty varmaan pariin kuukauteen koska tässä on ollut kaikelaista ettei olla keretty näkemään.
Juomme tottakai alkoholia ja ajattelin juoda vaan siideriä ja lonkeroa viiniä mun ei tee yhtään mieli. Käyn tänään kaupoilla ostamassa juomat ja ostan vähän sipsiä meille mitä sitten syödään. Rahaa tullut taas asumistuki mikä on hyvä koska maksan tässä kohta taas pari laskua mitä on tullut sain eilenä maksettua sen c-lausunto laskun ja hammaslääkärin otin säästötililtä rahat niihen laskuihin onneksi on säästöjä jos tulee yllättäviä menoja mitä pitää maksaa. Olo tällä hetkellä tuntuu hyvältä viikko mennyt hyvin ei ole ollut huonoa oloa onneksi ja nyt tällä hetkellä on iloinen fiilis. Olen aina iloinen kun viikonloppu alkaa pääsee rentoutumaan ja unohtamaan hetkeksi kaikki huolet ja murheet sitten jaksaa aina aloittaa uuden viikon. Salkkareissa taas tapahtuu vaikka mitä eilenä oli jännittävä jakso odotan innolla uutta jaksoa luin vähän juonipaljastuksia mitä siinä tulee nyt tapahtumaan tuli vastaan kun selasin nettiä eilenä. Tänään on aika rento päivä mikä on hyvä käyn kaupoilla päivällä, ehkä nukun päikkärit jos nukuttaa, katson varmaan netflixiä tai animea..silleen että saisi ajan kulumaan odotan jo niin innolla huomista päivää. Kivaa kun on jotain mitä odottaa niin piristää kivasti mieltä. Otan aamulääkkeet, maksan ne laskut, ja alan kuunnella hyvää musiikkia. Nyt nautin elämästä ihan täysillä kaikille hyvää viikonloppua!
Sain eilenä vihdoinkin c-lausunto laskun ja hammaslääkärin. Yhteensä joudun maksamaan noin 100 euroa no ei se mitään onneksi on säästötili niin otan rahat sieltä noihin laskuihin. Onneksi kun olen maksanut nuo, niin maaliskuussa pääsee taas säästämään rahaa niin summa nousee pikkuhiljaa. Mulla on nyt shoppailu kielto siihen saakka kun olen nyt saanut maksettua kaikki menot mitä nyt mulle tulee tässä lähiaikoina.
Aamulla oli semmoinen fiilis etten olisi jaksanut herätä no onneksi aamukahvi herätti äsken alan kohta siivota ja pesemään pyykkiä mitä on kertynyt. Olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä viikonloppua odotellen niin näkee pitkästä aikaan parhaan kaverin mitä olen odottanut koko tämän viikon. Päästään kunnolla juttelemaan kasvotusten. Eilenä oli hyvät salitreenit hiki tuli ja hyvä fiilis sen jälkeen salilla treenaaminen on vaan mun juttu tykkään todella paljon siitä siinä saa purettua aika hyvin paineita ja kireää oloa pois mitä kertyy aina välillä sekä kunto ja paino pysyy aika hyvänä sekä olla timmissä kunnossa. Nyt alkoi helmikuu tammikuu meni todella nopeasti huomenna tulee asumistuki ja ensi viikolla eläke niin selviää taas ja saa laskuja maksettua pois. Onneksi jää rahaa vielä laskujen jälkeen niin selviää hyvin. Mun pitäisi pikkuhiljaa alkaa siivota tuota mun vaatekaappia mikä on järkyttävässä kunnossa sekä heittää pois taas vaatteita millä en tee mitään. Sitten kun kesä tulee niin menen shoppailemaan kivoja kesävaatteita sitä odotellen. Shoppailu on mun mielestä kivaa kun silloin tällöin on rahaa aina ostaa jotain pientä ettei tuhlaa kaikkia rahoja. Vaatteita mulla on tällä hetkellä ihan likaa niin uskon että pärjään ihan hyvin niillä tämän koko kevään omistan aika monta hupparia tällä hetkellä ostin niitä paljon viime vuonna. Voin sanoa että huppari on yksi mun lempi vaate mitä käytän melkein joka päivä. Otan aamulääkkeet nyt ja vien pyykit. Hyvät siivousmusat soimaan niin on kivempi siivota sen jälkeen loppupäivän voi ottaa ihan rennosti menen varmaan iltapäivällä lenkille jos on hyvä sää.
Eilenä oli todella hyvä päivä töissä meni oikein mukavasti ja oli kiva tehdä hommia muiden työkavereiden kanssa. Nopeasti meni työpäivä kävin apteekissa niin nyt on taas leponex lääkettä muutamaksi viikoksi. Pitää muuten tarkistaa paljon mulla on masennuslääkkeitä jäljellä koska niitä pitää myös hakea jossain vaiheessa rauhoittavia lääkkeitä en ole syönyt viime aikoina yhtään ja se on todella hyvä juttu että selviän hyvin ilman niitä otan niitä vasta siinä kohtaa jos mikään muu keino ei auta siihen huonoon oloon. Eilenä oli todella hyvät sählypelit pelattiin noin 40 minuuttia putkeen olin hyökkääjä koko sen ajan sekä sain tehtyä monta maalia. Mun joukkue tottakai voitti onneksi on hyvä kunto niin jaksaa juosta pitkään kentällä teki todella hyvää kun syke nousi. Pelien jälkeen tuli todella onnistunut ja hyvä olo. Salitreenit illalla taas tänään katson kohta treenivaatteet mitkä puen päälle mulla on kaappi ihan täynnä kaikenlaisia treenivaatteita ja ajattelin tässä lähiaikoina ostaa uusia.
Katsoo kun menen joku kerta käymään tokmannilla koska siellä myydään ihan kivoja treenivaatteita välillä olen nyt kaikki edelliset treenivaatteet ostanut sieltä ja välillä ne on alennuksessa niin saa halvalla. Onneksi olen pienikokoinen niin mun kokoa löytyy helposti. Olen niin iloinen että salkkarit alkoi eilinen jakso jäi todella jännään kohtaan pakko katsoa taas tänään alkanut paljon tapahtumaan siinä. Viikonloppu alkaa lähestyä nopeasti on viikko mennyt no ollut paljon tekemistä tässä alkuviikosta. Nauranut olen paljon töissä kun on ollut hyvät jutut muiden työkavereiden kanssa ihan paras meininki tuolla meillä töissä voisin sanoa että rentoa. Otan aamulääkkeet ja katson vaatteet töihin ajattelin laittaa varmaan farkkulegginsit ja hupparin rennot vaatteet.
Uskon että tästä tulee hyvä päivä innolla sitten sallille illalla.
Suunniteltiin kaverin kanssa että ensi kesänä mennään desucon tapahtumaan, jos saadaan vaan liput. Se voi olla että ei ehkä saada lippuja jos ne menee nopeasti nyt on hyvin aikaa säästää rahaa siihen tapahtumaan saa bussi, ruoka ja shoppailu rahat säästettyä ja voi ottaa säästötililtä jos tarvitsee. Olisi niin kiva päästä desuconiin siellä on niin paras iloinen meininki sekä että pääsee sitten shoppailemaan kaikkea animekrääsää. Tänään taas töihin aamu alkanut hyvin ei ollut ongelmaa nousta ylös kivaa nähdä taas kaikki töissä tulee varmasti hyvä päivä olokin tuntuu tällä hetkellä todella hyvältä. Sählypelit on taas iltapäivällä kivaa mennä pelaamaan taas aijon antaa ihan kaikkeni peleissä ja koitan tehdä monta maalia. Kivaa kun salkkarit alkoi niin on iltaisin katsottavaa eilisessä jaksossa taas tapahtui vaikka mitä paljon draamaa. Otan kohta aamulääkkeet ja ajattelin työpäivän jälkeen käydä apteekissa hakemassa nuo leponexit niin on sitä lääkettä taas. Odotan jo innolla viikonloppua niin näkee parhaan kaverin ikävä ollut sitä ihmistä meille tulee varmasti kiva lauantai ilta juodaan ja höpötellään. Ollaan nyt soiteltu paljon toisilemme kun ei olla keretty näkemään. Katson kohta vaatteet töihin mulla on pieni vaatekriisi päällä vaikea valita vaatteet koska haluaisin taas pukea ihan kaikki päälle. Tiskaan, alan kuunnella musiikkia, sekä kerkiää katsoa vielä youtubesta videoita ennen kun lähden töihin. Nautin tästä päivästä ja hyvästä fiiliksestä mikä on nyt onneksi aamulääkkeet lievittävät ahdistusta niin huonoa oloa ei tule niin helposti.