IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kivaa oli nähdä kummipoika.Maanantai 11.03.2024 04:35

Eilenä oli kummipojan synttärit täytti kolme vuotta mut ja poikaystävä oli kutsuttu sinne. Kummipoika oli kasvanut kauheasti kun viimeksi sen näin oli todella iloisella päällä kun se leikki. Syötiin kakkua ja juotiin limua parisen tuntia olimme sitten siinä. Uusi viikko alkaa ja tänään mulla on verikokeet päivällä leponex lääkkeen takia joudun joka kuukausi käymään onneksi mulla ei ole neulakammoa. Siinä tulee samalla tehtyä lenkki kun kävelen terveyskeskukseen onneksi on kiva sää tänään. Jaan viikonlääkkeet dosettiin taas ja ei tarvitse hakea mitään lääkettä tällä viikolla kaikki riittävät. Heräsin jo ennen herätyskelloa tänään ja aloin keittämään aamukahvia olo tuntuu hyvältä ja pirteältä uskon että tulee mukava viikko. Tämän viikon viikonloppuna olen menossa poikaystävän luokse pitkästä aikaan. Viikko menee äkkiä koska mulla on töitä ja salitreenejä tänään olen menossa salille illalla teen todella kovat treenit että tuntuu. Sitten tulee niin hyvä ja onnistunut olo sen jälkeen. Todella mukavaa kun kevät alkaa jo pikkuhiljaa tulla ja kesä. Ollut rankka talvi olin todella väsynyt ja aika paljon ahdisti tuntui silloin että mä en selviä nyt on ihan erilainen olo semmoinen että jaksaa taas tätä elämää. Olen oma iloinen itseni ja se on tärkeintä tällä hetkellä. Huomasin ja tajusin etten hirveästi joutunut talvella syömään noita rauhoittavia lääkkeitä onneksi. Ilta ja aamulääkkeet auttoivat paljon siihen oloon rauhoittivat. Saa nähdä mitä tällä viikolla tapahtuu salkkareissa innolla haluan nähdä. Katsoin viikonloppuna House sarjaa muutaman jakson kohta toisella kaudella siinä ihan paras sarja olen jäänyt koukkuun siihen. Animea pitäisi myös katsoa jossain vaiheessa mulla on muutama sarja mitä en ole vielä katsonut. Alan tässä siivota keittiötä mikä on aika sotkuinen katsoo joutuuko pyykkiä pesemään tänään.

Jep jep..Sunnuntai 10.03.2024 15:45

No niin näköjään irc galleria taas toimii aamulla oli jotain häiriötä. Pystyn nyt kirjautumaan ulos.

Sain eilenä paljon suklaata :)Lauantai 09.03.2024 05:57

Oli ihanaa nukkua eilenä kolmen tunnin päikkärit pitkästä aikaan teki todella hyvää nyt olen saanut kunnolla levättyä ja nukuin viime yönkin hyvin. Eilenä oli naistenpäivä sain kavereilta ja poikaystävältä paljon suklaata. Kiva oli nähdä poikaystävä ja huomenna näemme uudestaan kun menemme kummipojan synttäreille. En ole nähnyt kummipoikaa pitkään aikaan varmasti on kasvanut paljon mukavaa nähdä se. Sain uuden pankkikortin unohdin ihan kokonaan että saan sen voin ottaa onneksi heti käyttöön testaan sitä tänään kun menen lidliin kauppaan. Aijon kohta siirtää nuo silmälasi rahat säästötililtä käyttötilille sitten kun saan viestin että silmälasit ovat valmiita. Aijon siirtää sen 464 euroa tulee hyvä fiilis kun on saanut ne maksettua ja saa käyttöön. Olo on ollut hyvä edelleen ja olen nauttinut siitä ei ole ahdistanut, masentanut, tai ollut harhoja. Onneksi syön lääkkeitä niin auttavat todella paljon tuohon oloon. Aamulääkkeet lievittävät ahdistusta ja iltalääkkeet rauhoittaa illalla niin saan yöt hyvin nukuttua. Leponex lääke on samalla hyvä unilääke. Otan sen aina illalla vähän ennen seitsemää ja menen joka ilta nukkumaan jo puoli kahdeksalta. Sitten herään aamulla puoli viisi tai viideltä olen aamuvirkku. Olen koneella aina aamuisin en koskaan päivällä tai illalla. Mulla on parempaa tekemistä kun olla koko ajan koneella. Alan tässä kuuntelemaan musiikkia ja katson youtude videoita. Menen ehkä lenkille tuossa myöhemmin katsoo millainen sää. Tästä tulee hyvä päivä aamu alkanut mukavasti.

Kummipojan synttärit sunnuntaina.Perjantai 08.03.2024 05:23

Kävin siellä näöntarkastuksessa eilenä ja mun näkö oli muuttunut joten valitsin uudet silmä ja aurinkolasit ne on titaanista tehty molemmat ja niiden pitäisi kestää hinnaksi tuli yhteensä 464 euroa ja maksoin eilenä siitä summasta jo 140 euroa loput maksan sitten kun menen hakemaan ne lasit. Valmistuvat parissa viikossa ja saan sitten viestin puhelimeen kun on valmiita. Kiva kun sai samalla aurinkolasit siihen päälle mä en omista tällä hetkellä aurinkolaseja ja valitsin eilenä todella hienot niitä on kiva käyttää sitten kesällä odotan jo innolla että saa mennä hakemaan ne lasit.
Vihdoinkin alkaa taas viikonloppu olen sunnuntaina menossa kummipojan synttäreille minne on kutsuttu mut ja poikaystävä. Täyttää 3 vuotta nopeasti nää vuodet menee tuntuu että olisi syntynyt hetki sitten. Tulee varmasti ihan kiva sunnuntai päivä ja mukavaa nähdä poikaystävä viikon päästä olisi tarkoitus mennä taas sen luokse ellei tule esteitä. Olo tällä hetkellä tuntuu todella hyvältä nyt kun sai papakokeen tulokset eikä siellä ollut onneksi mitään se oli todella stressaavaa odottaa niitä tuloksia.
Tänään on rento päivä ajattelin nukkua varmaan päikkäreitä kun on aikaa, menen lenkille iltapäivällä ja näen yhtä kaveria tuossa myöhemmin menen sen luokse kylään. Ostin eilenä kaupasta vähän sipsiä ja limua herkuttelen niillä viikonloppuna. Pitkästä aikaan ostin pepsi max lime limsaa en olen juonut sitä aikoihin yksi mun lempi limu. Olo tuntuu aika pirteältä nyt kun join aamukahvit otan kohta aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia mistä tulee hyvä ja iloinen fiilis. Viikko sitten olin todella stressaantunut vielä ja vähän masentunut. Aijon elää taas hetken ja päivän kerrallaan koska ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu voi tapahtua ihan mitä tahansa.

Papakoe viikko sitten.Torstai 07.03.2024 05:26

Viikko mennyt todella nopeasti nyt on jo torstai. Pakko sanoa että stressiä on ollut aika paljon tällä viikolla, mutta nyt alkaa onneksi jo helpottaa. Yhteen terveyteen liittyään asiaan sain hyviä uutisia eilenä. Olin papakokeessa noin viikko sitten ja tulokset tuli eilenä kaikki ok ei ole syöpää tai mitään muuta olen terve. Se käynti maksoi kivat 86 euroa no onneksi sain sen maksettua heti kun olin käynyt siellä seuraava papakoe on sitten taas 5 vuoden päästä. Olin kahviossa eilenä töissä ja hyvin meni päivä siellä asiakkaita oli jonkin verran ja leivottiin myyntiin mokkapaloja ja mustikkapiirakkaa. Kaikki asiakkaat sanoivat että olivat hyviä ja että olimme keittäneet hyvää kahvia mukavaa saada posittiivista palautetta. Nopeasti meni päivä sitten siellä ja oli kivat työkaverit samalla niin oli juttuseuraa. Harjoittelin kassan käyttöä eilenä meni onneksi ihan hyvin opin aika nopeasti. Hyvät treenit oli eilenä salilla teki todella hyvää lihakset olivat pikkasen kipeät edellisestä treenistä mutta jaksoin ihan hyvin treenata tein aika paljon kyykkyjä. No ehkä ensi viikolla lihakset ovat kunnossa taas kun on levännyt viikonlopun. Alan tässä kohta siivota ja pesemään pyykkiä. Hyvin on aamu aikaa tehdä ne ja myöhemmin olen menossa sinne näöntarkastukseen ja katsoo sitten millaiset silmälasit sitten saan yhdeltä on aika. Uskon että mun näkö on varmasti muuttunut vuosien aikana eli ihan hyvä saada uudet silmälasit. Näkee taas paljon paremmin otan rahat niihin mun säästötililtä ai niin pitää maksaa kohta vuokra rahaa tullut kelalta taas tänään niin pystyy maksamaan sen. Tästä tulee hyvä päivä huomenna on jo perjantai onneksi. Aijon vaan varmaan viikonlopun katsoa vaan netflixä House sarjaa eteenpäin. Olen siinä vielä ekalla kaudella ihan paras sarja.

Löysin lidlistä kivat collegehousut.Tiistai 05.03.2024 05:44

Olin salilla eilenä illalla ja tein todella kovat treenit että tuntui tuli hyvä ja onnistunut olo sen jälkeen. Tänään on sählypelit iltapäivällä taas mukavaa mennä pelaamaan. Aijon nyt keskittyä liikuntaan enemmän koska se tuo mulle hyvää oloa ja lievittää hyvin ahdistusta ja masennusta. Kunto ja paino on todella hyvä tällä hetkellä olen siitä tyytyväinen. Kävin eilenä apteekissa nyt on kaikkia lääkkeitä ei tarvitse hetkeen hakea mitään masennuslääkkeet riittävät kesään saakka. kävin lidlissä kaupassa niin ostin sieltä yhdet pinkit collegehousut maksoi vaan 11 euroa kiva löytö mä ostan lidlistä välillä vaatteita jos löytyy jotain kivoja ja on mun kokoa. Halusin vähän shoppailla koska olen saanut kaikki laskut ja menot maksettua maksoin eilenä sen hammaslääkäri laskun pois. Seuraava hammaslääkäri käynti on huhtikuussa paikkaavat yhden reiän mikä on tullut ylähampaaseen onneksi pääsen tutulle hammaslääkärille. Työpäivä taas ja katsoo olenko huomenna menossa taas kahvioon hommiin pitää vähän kysellä sitä töissä tänään. Olisi ihan kivaa mennä tykkään siitä hommasta rentoa ja mukavaa. En päässyt pesemään pyykkiä koska talon pesukone oli mennyt rikki se kyllä vissiin korjataan tällä viikolla no pesen vaikka loppuviikosta pyykit. Vaatekriisi iski en tiedä mitä puen päälle tänään katson kohta nuo vaatteet legginsit ainakin laitan ja ehkä sen kanssa joku kiva huppari rennot vaatteet. Otan aamulääkkeet nyt ja alan siivota keittiötä mikä on vähän sotkuinen. Alan tässä samalla kuunnella jotain hyvää musiikkia niin päivä lähtee kivasti käyntiin uskon että tulee mukava päivä koska on ohjelmaa sählypelejä odotan innolla koitan tehdä monta maalia tänään.

Saan kohta uudet silmälasit.Maanantai 04.03.2024 04:50

Ihan mukava viikonloppu vanhempien luona näin myös poikaystävän joka tuli käymään, niin oli sitäkin kiva nähdä. Vähän oli levoton olo yhdessä vaiheessa viikonloppuna ja sitten mulla tuli eilenä lopulta itkupotkuraivarit mä vaan itkin ja itkin kaiken paskan pihalle mitä oli mun sisään kertynyt ja voin sanoa että on paljon kevyempi olo en ole itkenyt pitkään aikaan. Uusi viikko taas alkaa saa nähdä millainen viikko tulee hetki ja päivä kerrallaan taas menen tätä elämää ihan sen takia koska tuo huono olo voi vaan ihan koska vaan tulla. Onneksi pääsee salille treenaamaan illalla niin teen todella kovat treenit että tuntuu nyt taas jaksaa kun olen saanut hyvin levättyä viikonloppuna. Jaan kohta viikonlääkkeet dosettiin ja mun pitää hakea masennuslääkkeet ja leponexit ajattelin jos menen vaikka tänään päivällä tuonne apteekkiin koska on hyvin aikaa käydä asumistuki on tullut tänään niin on rahat lääkkeisiin voisin samalla käydä kaupassa. Mulla on tällä viikolla näöntarkastus torstaina ja saan kohta uudet silmälasit mistä olen innoissani. Rahaa saa mennä ainakin niihin noin 400 euroa. En halua että menee 500 tai 600 liian kalliita silloin. Otan rahat niihin mun säästötililtä hyvin pystyy ottamaan sieltä. Maksan kohta tuon hammaslääkäri laskun pois mikä oli 75 euroa. Onneksi pääsee kohta siitä laskusta eroon hetken päästä. Aijon katsoa saanko jotain siirrettyä sitten säästötilille tällä viikolla kun tulee eläke jos saisi vaikka 60 euroa niin sekin olisi ihan kiva. Alan kohta pesemään pyykkiä koska sitä on kertynyt taas onneksi on tää aamu aikaa pestä ne.
Aamukahvi herätti onneksi ja alan tässä kuuntelemaan vähän musiikkia ja katsomaan youtube videoita. Uskon että tulee ihan kiva päivä olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä aamu alkanut hyvin.

Vanhempien luokse pitkästä aikaan :)Perjantai 01.03.2024 04:47

Viikonloppu alkaa olen menossa vanhempien luokse viikonlopuksi en ole pitkään aikaan ollut niiden luona viimeksi jouluna. Mukavaa mennä sinne taas ja maisemanvaihdos tekee vaan hyvää. Ollut hyvä viikko tähän asti ja viikolopusta tulee myös mukava. Päästään äidin kanssa taas kunnolla juttelemaan niitä näitä käydään lenkillä, saunotaan viikonloppuna aijon nukkua paljon eli pitkään ja päikkäreitä jos nukuttaa. Alan tässä kohta pakkailemaan kamoja otan sen verran vaatetta mukaan että pärjää.
Heräsin tänään jo neljältä juon tuossa myöhemmin aamukahvit en vielä eka olen hetken koneella tässä. Pitää muuten tiskata ennen lähtöä teen sen kohta. Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit kämppä on ok nyt.
Otan aamulääkkeet, kuuntelen hyvää musiikkia ja alan pakkailemaan kamoja. Aijon niin rentoutua viikonloppuna pääsen saunaan pitkästä aikaan mikä on todella kiva rakastan saunomista poikaystävällä on myös puusauna. Mä rentoudun aina silloin kun pääsee saunaan ihan parasta. Mulla on tällä kertaa saunajuomana jaffaa en todellakaan juo alkoholia ei tee mieli mikä on hyvä juttu. Eikä tule huonoa oloakaan aijon nauttia tästä hyvästä olosta nyt kun vaan pystyy.

Pitäisi siivota vaatekaappi.Torstai 29.02.2024 05:50

En herännyt heti kun kello soi no ei se mitään nyt olen hereillä ja join aamukahvit. Tänään aijon siivota ja pestä pyykkiä tässä aamusta on innostusta tehdä ne niin kämppä on jotenkin järjestyksessä taas siivosin osan eilenä tänään imuroin, moppaan lattiat ja pesen vessan. Mun makuuhuone on todella sotkuinen ja vaatekaappi. Aijon nyt tässä keväällä tai kesällä siivota sen vaatekaapin ja alkaa kaivamaan kesävaatteita pikkuhiljaa esiin. Kesällä sitten shoppaillaan uusia vaatteita rahaa löytyy niihin tottakai. Olo tuntuu aika hyvältä tällä hetkellä viikko on mennyt kivasti tähän saakka eilenä oli hyvä päivä töissä oli siivous hommia tällä kertaa. Nopeasti meni työpäivä sitten siinä ja sen jälkeen kun pääsin kotiin niin tein pienen lenkin. En mennyt salille eilenä treenaamaan ensi viikolla alan taas kunnolla käymään siellä. Olen menossa viikonlopuksi vanhempien luokse ellei tule esteitä viimeksi olin siellä jouluna. Tuli vaan semmoinen fiilis että haluan nähdä mun vanhemmat ja maiseman vaihdos tekee hyvää viikonloppuna. Toivon että viikonloppuna on hyvä sää niin voidaan äidin kanssa käydä lenkillä. Saunotaan myös viikonloppuna niin sekin on mukavaa. Aijon ottaa saunajuomaksi jonkun limun alkoholia mun ei tee todellakaan mieli ja se on hyvä vaan. Haluan nyt vaan nauttia tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy koska mulla ei ole pitkään aikaan ollut näin hyvää oloa moneen viikkoon. Otan kohta aamulääkkeet ensi viikolla sitten pitää hakea leponexit ja kolmen kuukauden masennuslääkkeet. Verikokeet mulla on sitten taas vähän yli viikon päästä maanantaina. Nopeasti nää viikot menee tuntuu että olisin vasta äsken ollut verikokeissa. Vien kohta pyykit ja alan imuroida sekä kuuntelen sen jälkeen musiikkia kun alan moppaamaan kivempi siivota kun musiikki soi taustalla.
Uskon että tästä tulee hyvä päivä fiilis on todella hyvä.

Hammaslääkäri lasku vaan 75 euroa.Keskiviikko 28.02.2024 04:45

Eilenä oli kiva työpäivä kahviossa asiakkaita ei kauheasti ollut aamupäivällä, mutta loppupäivästä tuli sitten enemmän tein leipiä myyntiin ja ne meni melkein kaikki päivän aikana en tehnyt turhaan niitä. Saatiin asiakkailta positiivista palautetta siitä että olimme keittäneet hyvää kahvia siitä tuli hyvä fiilis. Nopeasti päivä sitten meni siinä ja olen iloinen että pääsee jatkossa sinne aina välillä töihin mukavan rentoa hommaa jos voin sanoa sekä kivat työkaverit niin on juttuseuraa. Meillä oli eilenä hyvät jutut kaverin kanssa eilenä kun oltiin molemmat töissä.
Eilenä oli sählypelit ja voin sanoa että ei mennyt ihan putkeen en jaksanut kauheasti juosta enkä saanut tehtyä yhtään maalia. No jos viikon päästä on paremmat pelit sitten taas. Sain eilenä hammaslääkäri laskun vihdoinkin se oli 75 euroa ja mä arvasin että se on sen verran onneksi mä saan ensi viikolla taas rahaa, niin maksan heti tuon laskun pois en onneksi joudu ottamaan säästötililtä. Voin sanoa että on ollut hyvä viikko olo tuntunut todella hyvältä nopeasti menee nää päivät ja kohta maaliskuu. Ihanaa kun kevät lähestyy pikkuhiljaa ja on enemmän valoa niin mun mieltä se piristää paljon. Loppu ja alkuvuosi tuntui aika rankalta nyt alkaa helpottaa ihan kaikki. Kesää odotan kovasti pääsee kavereiden kanssa viettämään aikaa, aijon shoppailla kivoja kesävaatteita, syön paljon jäätelöä, otan aurinkoa, ehkä menen uimaan..ja mulla on heinäkuu lomaa töistä niin sekin on kiva. Aijon silloin heinäkuussa varmaan olla aika paljon poikaystävän luona päästään viettämään laatuaikaa ja poikaystävällä on myös loma silloin.
Kaikkea kivaa tulossa tulevaisuudessa innolla odotan. Otan aamulääkkeet nyt onneksi aamukahvi herätti työpäivä taas tänään.
Näen mun yhtä rakasta ystävää myöhemmin menen sen luokse kylään asuu ihan tässä lähellä.