IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vihdoinkin hyvä olo :)Keskiviikko 24.04.2024 04:06

Olo on jo paljon parempi viime viikonlopun jälkeen sain hyvin levättyä niin olen jaksanut tätä viikkoa. Ei ole onneksi enää ahdistanut ollut harhoja tai joutunut syömään rauhoittavia lääkkeitä. Aamulääkkeet ovat hyvin auttaneet siihen ettei ahdistusta ole tullut se masennuslääke mitä syön on samalla ahdistus lääke. Heräsin äsken tuossa kolmen jälkeen ennen herätyskelloa no aloin vaan keittämään aamukahvia juon toisen kupin kahvia vielä ennen kun menen töihin niin pysyn hereillä nukun ehkä päikkärit sitten työpäivän jälkeen tai menen lenkille katsoo millainen fiilis on silloin. Olin kahviossa eilenä hommissa kun mua pyydettiin menin mielelläni sinne asiakkaita oli jonkin verran ja kivat työkaverit siinä niin päivä meni kivasti. Aina kun olen tuolla kahviossa hommissa niin päivä menee siellä nopeasti kun on hommia ja se on semmoista rentoa mistä tykkään olen oppinut jo vaikka mitä siellä ja kehityn koko ajan kun olen siellä töissä. Sählypelit oli pitkästä aikaan taas kivaa oli pelata en saanut tehtyä maaleja ja tiukat pelit. Molemmat joukkueet oli aika hyviä mun joukkue voitti yhdellä maalilla pelasimme noin puolisentuntia ja se kyllä riitti mulle todella hyvin en jaksanut juosta enempää. No seuraavissa sählypeleissä menen taas täysiä taas. Katson kohta vaatteet mitä pistän päälle tänään töihin eilenä mulla oli legginsit ja Adidas huppari mistä on tullut mun lempi vaate. Hyvä löytö tokmannilta se on ihan kivaa kun tokmannilta tekee välillä löytöjä. Odotan innolla sitä että mä ja mun kaveri mennään shoppailemaan tässä keväällä tai kesällä kun ei saatu lippuja desucon tapahtumaan vietetään kiva shoppailupäivä käydään jossain hyvässä paikassa syömässä ja kahvilla. Mennään puolenkuun pelit liikkeeseen ja sinne varmaan menee sitten rahaa kun löytää jotain kivaa. Katson jos sieltä löytyisi vaikka t-paitoja ja animefiguureja. Otan hetken päästä aamulääkkeet ja alan tiskaamaan ja tarkistan paljon pyykkiä on kertynyt niin pesen sitten huomenna samalla kun siivoan. Hyvät musat soimaan niin päivä lähtee sillä hyvin käyntiin ei väsytä yhtään kun joi ison kupin mustaa kahvia.

Olen nukkunut paljon. Jaksaa taas.Maanantai 22.04.2024 04:23

Oli vähän rankka viikonloppu lauantaina aamulla mulle tuli todella paha ja ahdistunut olo niin jouduin ottamaan sen rauhoittavan lääkkeen mikä heti helpotti alle viidessä minuutissa sunnuntaina nukuin melkein koko päivän mikä kannatti sain aika hyvin levättyä. Luulen että ahdistus tuli ihan siitä että nyt mulla on ollut liikaa kaikkea mutta nyt olo tuntuu aika hyvältä taas. Uusi viikko alkaa ja uskon että nyt jaksaa taas tätä arkea ja pahin olo on jo takanapäin. Menin lenkille eilenä oli aika kiva ilma onneksi lunta ei ole tullut nyt mutta vissiin tällä viikolla tulee sitä taas joutunut käyttämään talvivaatteita. Takuueläke on tullut tänään niin alan tässä maksamaan laskuja pois mitä on tullut muutama. Laskin että rahaa jää vielä laskujen jälkeen niin selviää loppukuun. Tänään taas salille treenaamaan illalla jos nyt olisi hyvät treenit kun viimeksi ei oikeen onnistunut tekee taas hyvää viikonlopun jälkeen. Jaan taas viikonlääkkeet dosettiin niin tarkistan mitä lääkkeitä on tällä hetkellä leponexia pitää hakea taas lisää varmaan tällä viikolla ja muistin että masennuslääkkeet riittävät vielä kuukaudeksi. Rauhoittavia lääkkeitä on onneksi mennyt todella vähän niin sitä ei tarvitse onneksi hakea. Menen töihin huomenna niin saa muuta ajateltavaa ja mukavaa nähdä kaikki työkaverit sählypelit huomenna taas kuulin siitä eilenä meillä on ollut nyt parin viikon tauko sählypeleistä. Innolla menen peleihin koitan tehdä paljon maaleja. Aamukahvit join äsken niin ei väsytä yhtään alan pesemään pyykkiä mitä on kertynyt onneksi on hyvin aikaa hoitaa ne nyt. Pesukone on aina vapaa tähän aikaan ei ole ruuhkaa en pese koskaan päivällä koska silloin se on aina varattu.

Talvi taas.Lauantai 20.04.2024 06:11

Jaahas talvi on tullut takaisin lunta ainakin 15 senttiä valkoinen maa se tarkoittaa sitä että talvivaatteet ja kengät tänään käyttöön kun menen käymään kaupassa. Eilenä olo tuntui todella väsyneeltä koko päivän ja illalla mulle tuli harhat ennen kun menin nukkumaan. Onneksi kun otti iltalääkkeet niin rauhoitti ja sain onneksi nukuttua lähellä oli että olisin ottanut rauhoittavan lääkkeen. Olo tuntuu nyt ihan hyvältä vielä otan kohta aamulääkkeet ei väsytä kun join ison kupin mustaa kahvia.
Ajattelin jos siivoaisin mun vaatekaapin tänä viikonloppuna kun on aikaa kaivaa kaikki kesävaatteet esiin ja näkisi samalla mitä kesävaatteita mulla on aijon kyllä kesällä shoppailla niitä lisää jos löytää jotain kivoja.
Samalla myös heittää pois mitä en enää käytä. Näin eilenä kaveria ja sain siltä paljon t-paitoja ilmaiseksi mitä se ei enää käyttänyt. Aika kiva kun sai ne ilmaiseksi niille löytyy kyllä käyttöä. Luulin äsken että mun kahvinkeitin meni rikki mutta alkoi se onneksi keittämään kahvia. Jos se olisi mennyt kokonaan rikki niin olisin ostanut tokmannilta uuden keittimen. Kävin eilenä tokmannilla huvikseen pyörimässä kun en jaksanut olla kotona ostin jäätelöä sieltä sinne oli tullut jäätelöallas. Aina kun alkaa tehdä mieli jäätelöä niin voi hakea tokmannilta. Näin siellä kivan farkkutakin minkä haluaisin kovasti en omista tällä hetkellä farkkutakkia sitä olisi kiva käyttää kesällä kun olin teini niin silloin mulla oli se takki. Omistan kivan nahkatakin minkä ostin joskus vuosia sitten ja on hyvässä kunnossa vielä. Selässä on semmoinen kotka mikä kimaltaa ostin sen takin sen takia ja se oli alennuksessa. Alan siivota keittiötä ja tiskaamaan sekä kuunnella musiikkia. Saa nähdä tuleeko hyvä päivä tänään vai huono varaudun siihen kyllä jos huono olo iskee ja harhat. Onneksi on rauhoittava lääke sitten siihen niin helpottaa oloa.

Käytiin kärkkäisellä.Perjantai 19.04.2024 05:54

Nähtiin eilenä poikaystävän kanssa ja mentiin kärkkäiselle pyörimään ja shoppailemaan löysin kivat korvikset mitkä maksoi vaan 13 euroa poikaystävä osti mulle muumi pussukan missä on pikku myy otan sen töihin käyttöön niin siinä saa kuljetettua mun puhelinta ja avaimia. Siinä se päivä kului kivasti ja kun tultiin takaisin niin menin salille treenaamaan noin tunniksi. Treenit meni vähän huonosti mutta ei se mitään välillä on semmoisia hetkiä ettei kaikki ihan suju. Tänä aamuna oli semmoinen fiilis etten olisi jaksanut herätä pääsin onneksi ylös ja aloin keittämään aamukahvia. Onneksi on perjantai ja viikonloppu alkaa olen itseni kanssa tämän viikonlopun en ole nyt menossa mihinkään. Vappuna sitten tai sen jälkeen olen menossa poikaystävän luokse. Pitäisi toukokuussa nähdä taas parasta kaveria mennä sen luokse viettämään iltaa. Soiteltiin tällä viikolla ja suunniteltiin jo mitä syödään ja juodaan. Mä lupasin ostaa sipsiä meille ja viinipullon mikä juodaan puoliksi. Ei olla nähty parhaan kaverin kanssa pitkään aikaan vaikka asutaan ihan lähellä toisiamme. Onneksi ei tarvitse olla huolissaan siitä sillä on kaikki ihan hyvin. Tänään ajattelin mennä lenkille päivällä niin tulee liikuntaa ja askelia tälle päivälle ruoaksi teen tänään tonnikalakiusausta hyvä ja terveellinen ruoka. Siitä saa annoksia sitten pakkaseen niin voi syödä myöhemmin sitten sitä joku viikko.
Tänään ajelen taas sähköpotkulaudalla akku on täynnä latasin sen eilenä.
Kivaa ajella sillä nyt talven jälkeen ja vuoden päästä aijon hankkia uuden laudan kun saan rahat kasaan. Hyvät musat soimaan nyt nauttimaan viikonlopusta aijon nukkua paljon päikkäreitä ja ulkoilla jos on hyvä sää. Rentoutua kunnolla niin jaksaa sitten ensi viikon.

Desucon liput meni nopeasti.Torstai 18.04.2024 04:57

Ei saatu kaverin kanssa desucon lippuja kaikki meni hetkessä en yhtään ihmettele koska desucon on aika suosittu tapahtuma tällä hetkellä no mulla ja kaverilla oli varasuunnitelma että jos ei päästä desuconiin niin teemme shoppailureissun puolenkuun pelit liikkeeseen. Onneksi mulla on kuvia ja hyviä muistoja niistä desucon tapahtumista missä olen ollut aiemmin sekä ostanut sieltä vaikka mitä pokemon ja animekrääsää.
Ajattelin katsoa animea pitkästä aikaan taas tänään nyt kun on innostusta mulla on koneella muutama sarja mitä en ole katsonut. Kohta alkaa uudet animesarjat kesällä saa nähdä tuleeko jotain hyviä taas. Menen tänään päivällä treenaamaan taas salille kun on aikaa silloin onneksi kuntosalille kävelee täältä kotoa alle viidessä minuutissa. Ajattelin jatkossa käydä torstaisin en enää keskiviikkona voi vaikka vaihdella noita päiviä koska menee treenaamaan vähän vaihtelua. Siivosin jo eilenä niin mun pitää enää pestä pyykkiä innostuin siivoamaan heti kun tulin töistä.
Olo on hyvä edelleen ei ole ahdistanut yhtään vähän on ollut väsynyt olo mutta kyllä se siitä kun kohta alkaa viikonloppu niin saa kerättyä voimia. Menen poikaystävän luokse varmaan sitten vappuna tai vapun jälkeen. Odotan innolla että näemme taas kyllä tää aika menee nopeasti. Rahatilanne on se että selviän juuri ja juuri tämän kuun lopun takuueläke tulee kohta niin saa sitten maksettua loput laskut mitä on tullut. Tästä tulee hyvä päivä innolla treenaamaan taas olen jo valinnut treenivaatteet ja tänään treenaan vatsa ja jalkalihaksia niinkuin viimeksi. Ajattelin viikonloppuna lenkkeillä jos on hyvä sää niin siinä tulee samalla askelia. Vien nyt pyykit ja alan kuunnella hyvää musiikkia sekä samalla voisin etsiä uusia hyviä animesarjoja.

Tänään tulee desucon liput myyntiin.Keskiviikko 17.04.2024 04:40

Viikko on mennyt mukavasti tähän asti olo on ollut myös aika hyvä ei ole onneksi yhtään masentanut tai ahdistanut elän taas hetken ja päivän kerrallaan nautin taas tästä hyvästä olosta kun pystyy. Tänään viikon viimeinen työpäivä niin loppu viikko menee aika rennosti saa vaan olla.
Olin kahviossa eilenä töissä oli jonkin verran asiakkaita päivä meni nopeasti siellä ja kivaa oli tehdä hommia mun toisen työkaverin kanssa oli samalla juttuseuraa. Tänään selviää saadaanko Desucon liput ne tulee illalla myyntiin ja kaveri lupasi hankkia ne. No jos ei saada lippuja niin ei voi mitään. Täytyy katsoa millainen sää on tuossa päivällä kun pääsen töistä kotiin ajattelin tehdä pitkän lenkin sen jälkeen. En ole pitkään aikaan nyt lenkkeillyt ollut vaan salilla treenaamassa hyvät treenit oli viimeksi maanantaina. Pitää kahvia juoda tässä aamulla niin pysyy hereillä töissä. Mä heräsin taas ennen herätyskelloa tänä aamuna no ei se mitään.
Tästä tulee varmasti hyvä päivä näen kaveria tänään myöhemmin iltapäivällä menen sen luokse kylään sekin piristää päivää kivasti. Otan kohta aamulääkkeet ja pitää tiskata mulla on kiva tiskivuori ja katson samalla mitä puen päälle tänään töihin. Ajattelin hupparin laittaa ja legginsit. Käyn kaupassa työpäivän jälkeen pitää ostaa muutama juttu.
Huomenna aijon syödä pakkasesta ruokia pois niin ei tarvitse tehdä ruokaa perjantaina ajattelin tehdä tonnikalakiusausta ostin ainekset siihen muutama päivä sitten yksi mun lempi ruoka mitä teen usein. Alan kuunnella hyvää musiikkia ja tarkistan samalla paljon pyykkiä on kertynyt. Pesen ne sitten huomenna samalla kun siivoan.

Desucon liput tulee tällä viikolla.Maanantai 15.04.2024 04:18

Mukava viikonloppu oli siskon luona käytiin ulkona syömässä kivassa ruokapaikassa otin hawaijinleikkeen ranskalaisilla. Todella hyvää ruokaa Jaksoin syödä koko annoksen sitten katsottiin pari leffaa ostettiin leffamässyä sipsiä ja limua. Siinä lauantai päivä meni kivasti ja sunnuntaina päivällä tulin takaisin bussilla. Bussi matkat meni hyvin en ole vuosiin kulkenut bussilla eikä se onneksi maksanut kauheasti edestakaisin noin 14 euroa vaan meni matkoihin. Uusi viikko alkaa ja heräsin taas ennen herätyskelloa jaan taas viikonlääkkeet dosettiin ei tarvitse hakea mitään lääkettä kaikkia on. Tänään on jonkin verran tekemistä alan taas tässä kohta pesemään pyykkiä, kaupassa pitäisi käydä, näen kaveria tänään, salitreenit illalla..vauhdikas maanantai. Huomenna olen menossa kahvioon töihin kun pyydettiin menen sinne mielelläni tykkään niin paljon siitä hommasta ja päiväkin menee siinä kivasti kun on tekemistä. Innolla menen taas salille treenaamaan pitää vatsalihaksia treenata ja jalkoja tänään tekee hyvää vaan en ole vielä katsonut treenivaatteita teen sen kohta. Täytyy kohta tarkistaa rahatilanne paljon mulla meni viikonloppuna rahaa. Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä ei ahdista tai masenna mikään olen aika iloisella tuulella nyt ja tuo viikonloppu piristi todella paljon mun mieltä. Olen nyt ajellut sähköpotkulaudalla ja se on kivaa kun pääsee sillä nopeasti kauppaan tavoite on että vuoden päästä keväällä hommaan uuden sähköpotkulaudan saan ihan varmasti rahat säästettyä siihen. Mulla on koko tämä vuosi aikaa säästää ja ensi vuoden kevät. Desucon liput tulee tällä viikolla ja jännityksellä odotan saadaanko ne kaverin kanssa.
Kaveri lupasi hommata ne ja maksan sille takaisin siitä lipusta.
Liput maksaa desuconiin 37 euroa hinta vähän noussut no ei haittaa tärkeintä on että saadaan liput. Aamukahvi herätti onneksi alan tiskaamaan ja vien kohta pyykit. Ihana ja rauhallinen aamu tykkään olla aamuvirkku.

Siskon luokse huomenna. :)Perjantai 12.04.2024 04:41

Vihdoinkin alkaa viikonloppu on ollut vauhdikas viikko hyvin jaksoin kaikki arkipäivät nopeasti tää aika vaan menee aurinko myös piristänyt mun viikkoa kivasti eilenäkin paistoi. Olen menossa huomenna siskon luokse yökylään ei olla nähty pitkään aikaan käydään ulkona jossain syömässä ollaan ja höpötellään siinä se viikonloppu menee kivasti vähän vaihtelua.
Ajattelin tänään ajella vähän sähköpotkulaudalla nyt kun kaikki jäät ja lumet ovat sulaneet se pitää laittaa lataukseen. Katsoo kauan akku kestää vielä siinä ja katson jos tuo lauta kestää vielä tämän kesän ja syksyn niin ensi vuonna ostan uuden laudan keväällä saa kyllä rahat säästettyä siihen ei ongelmaa. Heräsin tuossa vähän ennen neljää no ei se mitään nukun vaikka päikkärit tänään myöhemmin jos nukuttaa aamukahvin juon hetken päästä. Hyvä olo ja fiilis jatkuu elämä tuntuu aika kivalta tällä hetkellä. Kaikkea kivaa tiedossa ja vappu lähestyy myös meillä on töissä vappujuhlat silloin tiistaina juodaan simaa ja syödään munkkeja. Mä rakastan munkkeja todella hyviä niitä pitää syödä aina vappuna kun niitä on. Katsoo sitten jos työpäivän jälkeen silloin menisin poikaystävän luokse toiseksi vappu päiväksi se olisi kiva. Tästä tulee kiva päivä menen kaverin luokse iltapäivällä kylään keritään nähdä vielä.
Otan nyt aamulääkkeet ja hyvät perjantai musat soimaan. Pääsee nauttimaan viikonlopusta en juo alkoholia eikä mun edes tee mieli mikä on hyvä. Säästää siinäkin muutaman euron kun ei osta.

Salitreenit jatkuu koko kesän ajan.Torstai 11.04.2024 04:41

Ollut vauhdikas ja hyvä viikko olo on tuntunut todella hyvältä mistä olen nauttinut niin paljon varmaan myös tämä kevät mikä piristää kun on enemmän auringon valoa ja lämmintä. Töitä on ollut jonkin verran taas tällä viikolla ja olin kahviossa eilenä hommissa päivä meni mukavasti ja nopeasti nyt mä osaan tehdä vaikka mitä kun olen jo monta kertaa ollut siellä menen taas ensi viikon tiistaina kun mua pyydettiin menen mielelläni sinne tulee mun kanssa tuttu työkaveri niin hyvin pärjäämme siellä sitten kahdestaan. Mä olen todella iloinen siitä että olen päässyt tuonne kahvioon töihin Ihan yksi parhaimmista asioista mun elämässä tällä hetkellä mä nautin siitä työstä. Sekin piristää myös kun on kivat työkaverit siinä samalla joiden kanssa tehdä töitä ja tulemme hyvin toimeen keskenämme. Heräsin tänään ennen herätyskelloa no ei se mitään aloin vaan keittämään kahvia tänään taas siivotaan aamusta ja pesen pyykkiä hyvin on aikaa tehdä ne. Onneksi pesukone toimii tällä hetkellä niin helpottaa paljon pyykinpesua. Ruoaksi teen tänään kanakastiketta ja riisiä hyvä ja terveellinen ruoka tälle päivälle. Olin salilla eilenä taas treenaamassa mikä teki todella hyvää päätin että aijon treenata pari kertaa viikossa myös koko kesän ajan se on kätevää kun kuntosali on kävelymatkan päässä kävelee alle viidessä minuutissa. Alan käymään maanantaisin ja keskiviikkoisin niin kuin ennenkin iltaisin kun silloin mulla on aikaa. Haluan että kroppa on hyvässä kunnossa sekä aijon pitää mun kunnosta huolta nyt pääsee myös kunnolla lenkkeilemään kun lumet ja jäät ovat sulaneet. Otan aamulääkkeet ja vien hetken päästä pyykit tästä tulee hyvä päivä saa nähdä millainen sää on tänään toivottavasti hyvä varmasti lämmin ilma. Onneksi sai nyt käyttöön kevät takin en enää jaksa talvivaatteita.

Onneksi mulla on litteä vasta.Tiistai 09.04.2024 05:39

Viikko alkanut kivasti eilenä oli hyvä päivä kävin verikokeissa ja mukavaa kävellä sinne terveyskeskukseen kun aurinko lämmitti ja paistoi. Otin kevät takin käyttöön ja pääsin kunnolla kokeilemaan noita mun uusia vogue merkkisiä aurinkolaseja hyvin näki niillä. Hyvät salitreenit oli eilenä illalla treenasin vatsa ja jalkalihaksia. Mulla on silleen hyvä tuo vatsan alue ettei siinä ole ollenkaan läskiä. Litteä vatsa mistä olen erittäin tyytyväinen treenaan sitä melkein aina kun olen salilla jos syön liikaa jotain niin sitten se välillä pömpöttää mutta häviää onneksi seuraavana päivänä. Jalkalihaksia treenaan aina salilla mulla ne on todella hyvät ja kun lenkkeilen paljon niin jalatkin on hyvässä kunnossa jaksaa liikkua niillä. Työpäivä taas tänään innolla olen menossa sinne ja kivaa nähdä kaikki työkaverit saa nähdä olenko huomenna sitten menossa kahvioon töihin se selviää tänään. Olisi ihan mukavaa mennä sinne taas hommiin niin päiväkin menisi kivasti taas siellä olen oppinut paljon kaikkea. Mukavaa ja rentoa hommaa mistä todellakin tykkään. Sählypelit tänään iltapäivällä mistä olen todella innoissani kivaa päästä pelaamaan pitkästä aikaan. Saa nähdä millaiset joukkueet on taas tänään yritän tehdä monta maalia taas ja aijon olla hyökkääjä. Olo tällä hetkellä tuntuu todella hyvältä ahdistusta ei ole ollut onneksi yhtään ja kun sai levättyä viime viikonlopun eikä ole juonut yhtään alkoholia. Otan hetken päästä aamulääkkeet aamukahvi herätti onneksi tänä aamuna katson kohta vaatteet töihin. Pieni vaatekriisi mitä puen tänään päälle. Tästä tulee hyvä päivä paljon tekemistä tänään.