IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

trendiMaanantai 05.05.2014 17:53

mukava maanantai päivä ollut tähän asti. olen ottanut kaikki asiat rennosti. vaikka onkin menkat. kävin verikokeissa tänään. ajoin pyörällä terveyskeskukseen. mä näin mun parhaan kaverinkin siellä.
silläkin oli verikokeet. puolituntia ennen minua.
ulkona oli hiukan kylmä. ja kiva tuuli. verikokeitten jälkeen kävin taas seppälässä katselemassa vaatteita ja en onneksi ostanut mitään.
siellä oli ihanat housut mutta en ostanut. hyvä minä.
kävin kaupassakin ja ostin uusimman trendi lehden.
oon kuunnellu lady gagaa tänään. uusimpia kappaleita. haluaisin sen uusimman levyn. sitten kun se on halvempi niin voisi ostaa.
oli ihanaa nähdä parasta ystävää eilenä. monen päivän jälkeen.
meen taas illalla sen luokse viettämään aikaa. näen ennen sitä mun toista kaveria. katsomaan lemmen viemää ja juomaan teetä.
jee. salkkarit ja uusi päivä tulee tänään. pitää katsoa. nyt päätin etten lue ollenkaan salkkareitten juoni paljastuksia. haluan yllättyä mitä siinä tapahtuu. siitä tulikin mieleen että aijon aloittaa katsomaan true blood sarjaa alusta. eilenä katsoin taas sinkku elämää. vikaa kautta.
mun selkä on kipeä. pitäisi jotenkin venytellä tai istua suoremmassa.
ajattelin huomenna käydä kirjastossa. ajattelin alkaa taas lukemaan jotain kirjaa. en ole varmaan käynyt kirjastossa puoleentoista vuoteen. nyt olisi inspiraatio lukea kirjaa. ja katsoa pystynkö keskittymään siihen. sen näkee sitten.
tänään pääsee taas juttelemaan poikaystävän kanssa kunnolla skypessä. eilenä ei kauheasti juteltu koska poikaystävä oli koko päivän korjaamassa moottoripyöräänsä. sanoi että kohta se on valmis :) pääsee sen kyytiin taas ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.