IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

keskiviikko.Keskiviikko 07.05.2014 17:45

keskiviikko. kohta on viikonloppu. viikko mennyt nopeasti.
aloin äsken pesemään pyykkiä niin viikonloppuna ei tarvi pestä. rahaakin on tullut tänään ja olen maksanut laskuja. tänään taas lenkille kaverin kanssa illalla. heitetään noin puolentunnin lenkki.
syöminen on taas hiukan tökkinyt tänään. mutta sain vatsan täyteen. äsken keitin teetä ja juon sitä samalla kun kirjoitan blogia. ihanaa.
menkat alkaa olla ohitse. sitten niitäkään ei tarvi miettiä kolmeen viikkoon. olo alkaa olla normaali. aamulla mulla oli tajuton päänsärky. johtui siitä kun en ole juonut kahvia kahteen päivään. tänään taas join yhden ison kupillisen. yleensä juon päivässä yhden ison kupin vahvaa kahvia. en sen enempää. teetä juon päivässä enemmän.
animen katselusta ei ole nyt tullut yhtään mitään. en ole varmaan kolmeen päivään katsonut animea. ei ole oikeen ollut semmoista katselu fiilistä. mutta kyllä mä enemmin tai myöhemmin alan taas katsomaan :) se on varma. eilenä tuli syötyä jätskiä. ensin olin sitä vastaan etten syö mutta söin silti. iski kamala makean himo. varmaan johtui siitä kun on menkat. se kyllä piristi sen jälkeen kun oli syönyt.
kohta on äitien päivä, en vielä tiedä että missä olen viikonlopun. sen näkee sitten. nyt otan päivän kerrallaan. katsoin eilenä pari jaksoa skins sarjaa. varmaan huomenna aijon katsoa lisää. tänään ei oikeen huvita. olen harkinnut uuden puhelimen ostoa. varmaan ostan sen tässä tai ensi kuussa. katsoo mikä on raha tilanne. se on ainakin tällä hetkellä hyvä niin voisi ostaa. ajattelin ostaa samsung trend puhelimen. se maksaa vaan jotain sata euroa tällä hetkellä.
tai enemmän. hinnat vaihtelee välillä. pitää katsoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.