IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

miksi viikonloppu on lyhyt?Sunnuntai 10.08.2014 15:27

se olisi sunnuntai. tänään pitää palata takaisin karissimoon. erittäin mukava viikonloppu ollut. :) eilenä tuli valvottua johonkin kahteentoista asti. käytiin eilenä vanhempien luona. juotiin kahvit ja juteltiin. äiti leikkasi mun hiuksia hieman. otti 10 sentti metriä pois. leikkasi kuivat latvat. oli ihan kivaa olla moottoripyörän kyydissä.
eilenä join illalla. kuuntelin samalla musaa. kun olin kännissä niin halusin tietysti seksiä. harrastettiin sitä sitten. kun join yhdessä vaiheessa niin meinasi iskeä närästys. meni onneksi ohi.
eilenä ei katsottu mitään leffaa mutta illalla katsotiin liv kanavaa :D
sieltä tuli joku laihdutus ohjelma.
fiilis on ihan hyvä mutta väsyttää. uni tulee varmasti tänä iltana nopeasti. menen vielä tänä iltana parhaan kaverin luokse.
huomenna alkaa arki. on ompelu ryhmää ja pitää käydä lenkillä.
katson taas kaverin kanssa lemmen viemää.
menkatkin alkaa onneksi vasta parin viikon päästä.
ei tarvi niitä miettiä. huomenna maksan osan laskuista mitä on tullut. saa nekin pois alta. sovittiin ohjaajien kanssa että tästä lähtien pesen pyykkiä vain tiistaisin tai viikonloppuisin.
ensi viikolla olen menossa kenkä ostoksille. pitää ostaa kunnon kävely kengät. mun edelliset kengät on kulunu aika kivasti.
niihin menee varmaan ainakin jotain 50 euroa tai enemmän. no sen näkee sitten. ihan hyvä kun nyt tuli rahaa niin pystyy ostamaan ne kengät. parin viikon päästä mun kaverilla on taas pippalot. aijon mennä sinne ja olen varmaan yötä siellä. mun kaikki rakkaat kaverit tulee myös sinne. ajattelin silloinkin juoda. en vielä tiedä että mitä joisin. varmaankin taas karpalo lonkeroa ainakin.
ehkä rekorderligiä. mansikka limen makuista.
yritän juoda kohtuullisesti ettei tule huonoa oloa. väkeviä en kyllä juo. varmaan ihan kivat bileet tulossa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.