IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

rento tiistai :)Tiistai 12.08.2014 13:43

tiistai aamu lähtenyt hyvin käyntiin. aloin pesemään pyykkiä ja join äsken kahvia. true bloodiakin katsoin hieman tuossa aamulla.
nyt kun pesee pyykkiä niin ei tarvi vähään aikaan pestä.
tänään olisi ohjelmassa liikunta tunti iltapäivällä. ei tarvi mennä sitten sen jälkeen erikseen lenkille. kaveri tulee taas katsomaan mun luo lemmen viemää. skypetän taas poikaystävän kanssa ja olen menossa taas illalla parhaan kaverin luokse. jee! salkkarit alkaa tässä kuussa! :) 25 päivä. sinä päivänä alkaa myös uusi päivä uudet jaksot. 24 päivä alkaa big brother. odotan innolla.
huomenna olen menossa äidin kanssa lahteen shoppailemaan. pitää ostaa kunnon kävely kengät. niihin menee uskoakseni noin 60 euroa tai vähemmän. äiti lupasi ostaa ne mulle. maksan äidille sitten myöhemmin takaisin. eilenä tuli maksettua monta laskua. ja mä laskin että mulla menee vielä tässä kuussa rahaa ainakin yli 150 euroa.
syyskuussa on sitten vähän enemmän rahaa. ei ole kauheasti menoja.
eilenä ostin uuden anime lehden. se oli iloinen yllätys kun kävin kaupassa. eilenä katselin taas clannadia. tänään ajattelin katsoa noita uusia sarjoja. eilenä käytiin kaverin kanssa lenkillä. teki hyvää.
syyskuussa olen sitten menossa kuntosalille. maanantaisin ja keskiviikkoisin. kuulin että sinne on tullut uusia laitteita.
saa nähdä millaisia ne on. tällä viikolla pitää varmaan käydä apteekissa. leponexit alkaa loppua. mua vähän jännittää syyskuussa se hoito neuvottelu. mutta hyvin se menee. yritän ajatella positiivisesti. ja se keskustelu kestää yleensä sen tunnin.
onneksi ohjaaja lähtee mukaan sinne.
kohta on ruoka. meillä on kalaa lounaalla. ihan hyvää ruokaa. ja illalla oli jotain keittoa. koita syödä parhaani mukaan. mulle on nyt onneksi maistunut ruoka. ja olen siitä iloinen että mun paino on pysynyt samana eikä ole tippunut. varmaan puhutaan siellä hoitoneuvottelussa eniten tästä mun syömishäiriöstä.
en yhtään ihmettele. siitä on puhuttu aina joka keskustelussa.
tuttu juttu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.