IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

apteekkiin.Torstai 14.08.2014 14:17

eilenä tuli käytyä lahdessa perheen kanssa :) löysin urheilu liikkeestä kunnon kävely kengät. maksoi vaan 50 euroa. ja kävin anttilassa. sieltä ostin true bloodin kuudennen tuotanto kauden. katsoin sitä tänään aamulla. kolmas jakso menossa.
nyt kämppäkin on siisti. tänään oli siivouspäivä.
ruoan jälkeen pitää lähteä kylille asioille. pitää käydä apteekissa ja kaupassa. pitää hakea leponixia. tänään on ilta päivällä toiminta tunti ja illalla olen menossa taas lenkille. ellei sada vettä. viime yönä oli ukkonen. heräsin siihen mutta nukahdin onneksi uudestaan.
eilenä mulla oli vähän huono olo. juttelin ohjaajien kanssa. itkin myös. mutta se helpotti oloa. en tarvinut rauhottavaa.
menin parhaan kaverin luokse katsomaan vielä telkkua.
nukahdin saman tien kun pääsin omaan sänkyyn.
eilenä oli vauhdikas päivä. väsytti sen verran.
toivottavasti ei sada vettä kun menen kylille. ajattelin mennä ehkä kävellen. tai pyörällä. meillä on kohta ruokana lihaa ja perunamuussia.
illalla on pinaatti lettuja. katson ehkä animea taas tänään. tai jatkan true bloodin katsomista. se on mennyt jännäksi.
parempi kuin viides kausi. se kuudes kausi maksoi vaan 40 euroa. aika kallis mutta halusin silti ostaa sen.
huomenna on naisten ryhmä aamulla. saa nähdä että mitä tehdään.
viikonlopun olen karissimossa. mun kaveritkin on myös täällä viikonlopun. poikaystäväkin tulee varmasti käymään.
otan rennosti viikonlopun. lepäilen ennen sitä reissua.
me lähdetään jo maanantai aamuna. rahaa otan mukaan varmaan jotain 50 euroa. tai 40 euroa. en voi kauheasti ottaa rahaa mukaan.
onneksi saan vielä tässä kuussa sen yli sata euroa. saa maksettua sen yhden laskun. mikä on melkein sata euroa. tässä kuussa menee myös rahaa siihen kun menen taas poikaystävän luokse tässä kuussa vielä. päätin nyt että en juo vähään aikaan. pidän taukoa.
säästän siinäkin rahaa. pärjään nyt ihan hyvin kivennäis vedellä ja limsalla. katsoo vaikka sitten myöhemmin syksyllä että joisi taas sitten. nyt ei ole niin kamalan kireä olo kun sai eilenä vähän itkettyä.
pinna oli tosi kireällä. tänään kun käyn lenkillä niin sekin helpottaa oloa. voisi pyytää taas vaikka kaveria mukaan lenkille. jos se haluaa lähteä. eilenä käytiin yhdessä lenkillä. ei olisi millään jaksanut mutta saatiin se lenkki tehtyä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.