IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

yli huomenna tallinnaan :) tulee varmasti kiva reissu. olen melkein pakannut. pitää hiukan vielä miettiä että mitä otan mukaan.
nukuin äsken. heräsin juuri. ja aloin keittämään teetä.
poikaystävä on tulossa tänään käymään :) ihanaa nähdä sitä. ei olla nähty viikkoon. katsotaan varmaan leffaa ja harrastetaan seksiä ;)
pääsen taas moottoripyörän kyytiin. pitää tänään muistaa nostaa ne matka rahat. otan sen 60 euroa. sillä saa sitten ostettua jotain tuliaisia.
huomenna varmaan pesen pyykkiä. tänään en jaksa.
olen menossa huomenna taas lenkille kaverin kanssa. käytiin eilenäkin lenkillä. nyt on hyvä fiilis päällä. viikon päästä alkaa taas menkat.
mutta. nyt en mieti niitä. ne on ensi viikon murhe.
eilenä maistui jotenkin ruoka. tänään koitan syödä paremmin.
suklaata ainakin aijon syödä tänään. kun käydään poikaystävän kanssa kaupassa.
tänään sitten taas näkee paljon mulle jää tilille rahaa kun nostan sen 60 euroa. onneksi tässä kuussa tulee vielä yli sata euroa niin saa maksettua sen yhden laskun. ajattelin nyt viikonloppuna pitää anime katselu maratoonin. aijon katsoa clannad animea. true bloodiakin varmaan katson. on jotain tekemistä. me ollaan lähdössä maanantaina jotain aamu päivästä sinne tallinnaan. saadaan vielä aamulla tietoa siitä reissusta.
se on kiva juttu että pääsen mun kavereitten kanssa samaan hotelli huoneeseen. nukutaan kolmestaan. saa nähdä millaiset sängyt siellä on. varmaan ihan hyvät. toivotaan ettei siellä reissussa ala vaan satamaan vettä :D kuulin eilenä että poikaystävä on kutsuttu työ haastatteluun maanantaina. toivottavasti se saa sen paikan :)
pidän peukkuja. jos se saa sen paikan niin mulla on pikku yllätys sille ;) en vielä kerro että mikä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.