IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tallinnan reissu huomenna :)Sunnuntai 17.08.2014 13:26

huomenna reissuun. talinnaan. pitää alkaa pakkaamaan. katsoin säätä niin se näytti että huomenna sataisi vettä. pitää ottaa sateen varjo mukaan. ja vaihto vaatteita jos kastuu.
shampoot ja hoito aineet otan mukaan..hammas harja, hius harja..
kaikkea tarpeellista. nostin eilenä 60 euroa. enempää en viitsi tuhlata. saa sillä rahalla ostaa ainakin tuliaisia.
ja ehkä jotain kivoja vaatteita mitä voi löytyä. siellä on varmaan halpaa. blogia pääsen vasta päivittämään keskiviikkona.
tullaan tiistai iltana takaisin. ja heti varmaan nukkumaan kun pääsee takaisin tänne. tänään voisi pestä pyykkiä. jos kone on vapaa. nyt kun on aikaa. poikaystävä kävi eilenä mun luona. katsottiin leffaa ja syötiin irtokarkkeja. harrastettiin myös liikuntaa ;)
tänään illalla skypetän vielä poikaystävän kanssa ennen kun lähden reissuun. en pysty soittamaan tai lähettää teksti viestiä koska se tulee kalliiksi. pistän puhelimen lentokone tilaan. en pysty selailemaan edes nettiä. tulee kalliiksi muuten. soitan sitten tiistai iltana poikaystävälle.
sanoin sille eilenä että tulee kova ikävä sitä. kun ei kuule sen ääntä.
fiilis on tällä hetkellä jännittynyt. reissu menee varmasti hyvin :)
syön siellä sen verran kun jaksan. puhuttiin eilenä ohjaajan kanssa että en ota kauheaa stressiä noista syömisistä siellä.
syön ainakin sen verran että vatsa tulee täyteen. ja me liikutaan siellä paljon onneksi. me käydään siellä reissussa syömässä jopa hesessä. vesi pullo pitää ottaa mukaan jos tulee jano. ja voi ostaa vaikka kivennäisvettä siellä.
olen tänään menossa kaverin kanssa lenkille taas. tuossa iltapäivällä. puhutaan varmaan lenkillä siitä reissusta. ja kaikesta muusta. menen vielä tänä iltana parhaan kaverin luokse. katsomaan telkkua. eilenä jaksoin valvoa johonkin yhdeksään asti.
huomenna aamulla pitää herätä ajoissa. ja jakaa kahdeksi päiväksi lääkkeet. mutta. nyt alan pakkailemaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.