IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

hyvin meni reissu ^_^Keskiviikko 20.08.2014 15:08


suomessa taas ollaan :) reissu meni erinomaisesti. saavuttiin vasta eilen illalla kahdeksan jälkeen orimattilaan.
tuli käytyä ostarilla, vanhassa kaupungissa käveltiin, shoppailtiin. kuten ylä kuvassa näkyy,(kuva ylös alaisin^^´) löysin ihanan hello kitty laukun hello kitty liikkeestä, ja angry birds laukun yhdestä kojusta. hello kitty laukku oli alennuksessa ja maksoi vaan 33 euroa. angry birds laukku maksoi vaan 13 euroa. tuli käytyä guess liikkeessä. mutta harmitti kun ei voinut ostaa mitään guess laukkua. jos olisin tiennyt että siellä tallinnassa on guess liike, olisin ottanut 200 euroa mukaan ja ostanut uuden laukun sieltä. harmittaa pirusti. mutta no. ainakin sain 50 eurolla pari hienoa laukkua. olen tyytyväinen. nyt on shoppailtu. enkä vähään aikaan aijo ostaa uutta laukkua. käytiin ravintolassa syömässä ja hesessä. oli hyvät ruoat. ja hotelli huone oli ihan ok. olin samassa huoneessa kavereitten kanssa. söin siellä aamupalaksi puuroa. ja leipää. heti aamu palan jälkeen mentiin taas kiertelemään kaupoissa.
mun kaveritkin löysi jotain. ja totta kai ostettiin tuliaisia laivalta. itselle ostin suklaata ja poikaystävällekkin ostin suklaata.
tänään on lepo päivä. ei ole mitään ohjelmassa. ohjaajat sanoi että tänään ei ole erikseen mitään ohjelmaa. nyt voi vaan levätä reissun jälkeen. illalla aijon käydä vielä lenkillä ja kaveri tulee taas mun luokse katsomaan lemmen viemää. skypetän poikaystävän kanssa vielä illalla ja olen menossa taas parhaan kaverin luokse katsomaan telkkua. tänään ajattelin katsoa animea. varmaan pidän maratooni putken. löhöillä sohvalla ja katsoa. ai niin true bloodiakin voisi katsoa. oon katsonut 3 jaksoa vaan kuudennelta kaudelta.
pyykin pesua olisi myös tänään ohjelmassa. voisi kohta käydä katsomassa on kone vapaa. pitäisi tänään myös siivota. jee. tällä viikolla alkaa big brother! ja maanantaina alkaa salkkarit ja uusi päivä. yay. ajatella että nyt on syksy. mihin tämä kesä oikeen meni..
mutta. ainakin mulla on ohjelmaa syksyllä :) alkaa kuntosali. maanantaina ja keskiviikkona. iltaisin. ja syys kuun alussa mulla on se hoito neuvottelu. menee varmasti hyvin :) kohta olisi viikonloppu. en vielä tiedä että mitä tekisin silloin. no. sen näkee sitten :)
kuulin eilenä että mun poikaystävä sai töitä. olen tosi iloinen sen puolesta. ja mulla on se yllätys sille ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.