IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kivasti ohjelmaa.Keskiviikko 24.09.2014 15:22

tänään oli aamulla kokki ryhmä. tehtiin kalaa ja perunamuussia.
mä tein muta kakun. kohta pitää lähteä sinne syys retkelle. ja sen jälkeen heti kuntosalille. vauhdikas päivä. kerkeän nyt jotain kirjoittaa tänne blogiin. eilenä oli sähly. miehet vastaan naiset. miehet voitti. parilla maalilla. mulla on vatsa lihakset kipeet. johtuu varmaan siitä uudesta laitteesta kuntosalilla. vatsa lihas liike.
mutta no. kyllä siihen tottuu. eilenä syöminen vähän tökki. tänään on vähän maistunut ruoka. eilenä mulla oli ohjaajan kanssa juttu tuokio. siitä miten olen voinut viime aikoina. sanoin että syöminen on joskus vaikeaa ja että nautin siitä kun olen nälässä ja on tyhjä olo.
sitten jos tulee stressiä niin ruoka ei maistu.
eli kauhea taistelu vielä tämän syömishäiriön kanssa.
mutta. päivä kerrallaan mennään. menkat on onneksi ohitse.
ja kohta on taas viikonloppu. en vielä tiedä lähdenkö lomille. saa nähdä. katsoo miten nää päivät menee. mun kaverit on ainakin tämän viikonlopun karissimossa. en näe tänään eilistä bb jaksoa. pitää katsoa se sitten huomenna. silloin mulla on enemmän aikaa.
eilenä olin aika väsynyt. nukahdin jo ennen yhdeksää. meinasin nukahtaa eka kaverin sohvalle. mutta. jaksoin katsoa sentään vielä uusi päivä jakson. sitten kun tulee sieltä syys retkeltä niin voisi ennen kuntosalia hieman siivota kämppää. huomenna on siivous päivä. ei sitten tulisi kauheasti huomiselle siivottavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.