IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ihanaa. sauna <3Lauantai 01.11.2014 15:34

mukavaa on ollut tähän asti porukoilla :) äsken käytiin haudalla viemässä kynttilöitä. nukuin tänään melkein puoli yhteentoista asti. mun piti herätä yhdeksltä mutta en jaksanut herätä. eilenä katsoin bbstä puolet. en jaksanut katsoa loppuun. tänään yritän katsoa kokonaan. otan ilta lääkkeet myöhemmin. niin jakan katsoa.
illalla meillä on varmaan taas sauna. odotan kovasti. en ole pitkään aikaan käynyt saunassa. mulla on yksi sauna limu.
keitin juuri teetä. en ole vielä tänään kerinnyt juomaan.
animea varmaan katson tänään. voisi pari jaksoa katsoa.
lenkillä en ole vielä käynyt. en tiedä käynkö tänään. saa nähdä.
mulla on hyvä olo tällä hetkellä. olen syönyt jonkin verran suklaata.
vielä on kivasti jäljellä :D ruoka on nyt taas maistunut onneksi.
eilenä söin jopa pullaa. ensi viikolla on taas verikokeet. keskiviikkona. päivällä. onneksi ei heti aamusta. aijon kävellä sinne terveys keskukseen. tulee samalla lenkkeiltyä. sinne on kolmen kilometrin matka. maanantaina taas kuntosalille. odotan innolla.
ensi viikolla aijon lenkkeillä hieman enemmän. joka päivä yritän käydä.
rahaakin on tulossa ensi viikolla onneksi. ja pääsee taas maksamaan laskuja. olen varmaan hieman pihalla salkkareista koska en nähnyt eilistä jaksoa. mä jopa unohdin laittaa sen tallennukseen. mutta no. maanantaina se tulee taas onneksi.
huomenna varmaan palaan jo päivällä karissimoon.
kun pääsen sinne niin olen varmaan suurimman ajan koneella. illalla skypetän sitten poikaystävän kanssa. me soitellaan tänäänkin.
veli katsoo tällä hetkellä jotain leffaa. voisi kohta mennä katsomaan sitä. ulkona on kiva ilma. ihan kiva kun aurinko paistaa.
eikä sada vettä. kohta on taas joulukin. aika menee äkkiä. pitää alkaa ostelemaan joululahjoja. tässä kuussa tulee onneksi rahaa niin saa ostettua. aijon ostaa jotain pientä. en mitään kamalan kallista. kavereille sanoin että ne voi ostaa mulle vaan joululahjaksi suklaata. se riittää mulle. mä haluaisin ostaa itselle taas uuden muumimukin. pitää käydä taas robbarissa katsomassa joskus ja ostaa. niitä on kiva välillä kerätä. ensi vuoden alussa alkaa taas alennus myynnit. haluan shoppailemaan ! voisi löytyä halvalla jotain tosi kivaa :) sokosessa haluaisin kovasti käydä. en ole käynyt siellä pitkään aikaan. siellä on aina kaikenlaisia kivoja koruja ja korviksia.
haluaisin uudet hopea korvikset. ja jonkun hienon hopea kaulakorun.
mutta en kamalan kallista kuitenkaan. uuden haju vedenkin haluaisin myös. nyt pitää vaan alkaa säästää rahaa noihin mitä haluaisin. voisi alkaa taas tehdä silleen että nostaa 50 euroa kerran kuussa säästöön. ennen tein silleen. ajattelin nytkin tehdä. sitten kun sitä on kertynyt kivasti niin voi ostaa jotain kivaa :) vaikka uuden guess laukun. haluaisin niin kovasti uuden :P mutta. saan sen ennemmin tai myöhemmin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.