IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

huomenna joulu.Tiistai 23.12.2014 08:38

huomenna olisi joulu. ollaan porukoiden kanssa menossa siskon luokse huomen illalla syömään. näkee kaikki sisarukset.
en vielä tiedä että olenko menossa sitten vielä huomenna pariksi päiväksi kotiin. oon nyt parina päivänä ollut stressaantunut.
ja on vähän kireä olo. mutta. katsoo millainen olo mulla on huomenna. varmaan hiukan parempi. saa nähdä.
päivä kerrallaan mennään. olin eilenä kuntosalilla. menen taas tänään illalla sinne kuluttamaan aikaa. eilenä olin siellä noin tunnin. teki tosi hyvää. ei ollut kauheasti ihmisiä siellä. sai tehdä rauhassa liikkeitä.
hyvästelin eilenä parhaan kaverin. se lähtee joulu lomalle tänään kotiin. näemme sitten taas tämän viikon sunnuntaina.
toisen kaverin näen vasta ensi vuoden alussa. sain eilenä labra lapun. mulla on verikokeet taas alku kuusta. toinen päivä. keski päivällä on aika. pitää mennä sinne taas kävellen. no saa ainakin raitista ilmaa samalla. pelasin eilenä taas final fantasya. olen taas jumissa siinä. tänään ajattelin vähän pelata ja miettiä että mitä seuraavaksi.
mähän voisin nyt vaan tapella vihollisia vastaan että mun jätkät kehittyisi. ja samalla selvittää että mitä suraavaksi. ihan kiva on pelata tuolla x boxin ohjaimella. paljon helpompi. mä en tykkää pelaa näppäimistöllä. liian vaikeaa mulle.
tänään olen taas menossa kylille. pitää käydä kaupassa. ostamassa muutama juttu. kivenäisvesi pullon voisi ostaa salille juotavaksi.
joo sen ainakin ostan. on sitten hyvää juotavaa.
oon nyt innostunut tuosta kuntosalista. tekisi mieli käydä siellä joka päivä. päätin että käyn vaan sen pari kolme kertaa viikossa. mun pitää viettää kavereiden kanssa aikaa myöskin. etten ole koko aikaa vaan salilla. mun kämppä on vähän räjähänyt. pitäisi ehkä hiukan siivota. ennen kun lähtee joulun viettoon. tänään pitää pestä taas pyykkiä koska on pyykki päivä. koitan saada tänään ne pestyä.
sitten ei tarvi taas viikkoon pestä. tänään koitan muistaa maksaa sen puhelin laskun. ettei vaan unohdu. annoin eilenä parhaalle kaverille jo joululahjan. ja mä sain siltä lahjan. kaveri tykkäsi siitä lahjasta. ostin sille lahjaksi "kaveri" nimisen kahvi kupin ja hasselpähkinä suklaa levyn. mun poikaystävä tykkäsi siitä lahjasta minkä annoin sille. fingerpori kahvi kupin. siinä oli hauskat tekstit.
poikaystävältä sain jolulahjaksi suklaata. mikä kelpaa mulle tosi hyvin. se on parasta joulussa että saa ison kasan suklaata. se riittää mulle tosi hyvin. voi sitten herkutella :) eilenä syöminen vähän tökki. varmaan tänäänkin sama juttu. oon taas syönyt pieniä annoksia. tänään koitan syödä vähän enemmän. kyllä se siitä taas. välillä on tällaisia päiviä. että ruoka maistuu ja ei maistu.
tää syömishäiriö on välillä tämmöistä. mutta. olen nyt oppinut elämään tämän sairauden kanssa. aina ei ole helppoa.
samoin skitsofrenian kanssa. senkin sairauden kanssa olen oppinut elämään. onneksi mulla on hyvä lääkitys niin en sekoa.
onneksi noi mun lääkkeet ei maksa paljoa. paitsi e-pillereihin
menee se 40 euroa. ai niin. tänään on vissiin tullut taas rahaa. pitää käydä pankin sivuilla katsomassa että paljon on tullut. varmaan se yli sata euroa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.