IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

loma ohi.Sunnuntai 28.12.2014 13:41

loma ohi. tulin juuri takaisin karissimoon. oli kyllä kiva olla pitkästä aikaan kotosalla :) sai rentoutua kunnolla. purin juuri mun tavarat ja aloin keittämään teetä. tänään aijon myös ottaa rennosti. pelaan varmaan final fantasya jossain vaiheessa. eilenä tuli jonkin verran pelattua. mä nukahdin eilenä taas yhdeksän jälkeen.
ja tänään heräsin kymmenen aikaa.
animea en katsonut lomalla ollenkaan koska halusin vaan pelata.
oon jääny koukkuun. ajattelin ostaa steamista seuraavaksi final fantasy 8 pelin. se on tällä hetkellä tarjouksessa. maksaa vaan 8 euroa.
en vain enää muista koska toi tarjous on vielä voimassa.
en vielä tiedä että mitä tekisin uutena vuotena. voi olla että olen poikaystävän kanssa. onhan tässä vielä muutama päivä aikaa miettiä.
huomenna aijon mennä taas kuntosalille illalla. jos se on auki silloin.
toivottavasti olisi. saisi vähän liikuntaa. en käynyt lenkillä ollenkaan loman aikana. huomenna aijon käydä lenkillä koska pitää käydä kaupassa. huomenna koitan katsoa vähän animea. mulla on tällä hetkellä kivasti katsottavaa. muutama sarja. mitkä ajattelin katsoa.
tänään olen menossa illalla parhaan kaverin luokse illalla. katsomaan telkkua ja juttelemaan. kiva nähdä sitä. on ollut ikävä.
oli ihan kiva nähdä myös mun sisaruksia ja pystyi viettämään aikaa niiden kanssa. harvoin tulee nähtyä. en ole nähnyt poikaystävää loman aikana. varmaan näemme sitten uutena vuotena :)
ajattelin silloin juoda. pitää ostaa jotain hyvää lonkeroa ja siideriä. nams. ai niin mun pitää käydä pankin sivuilla katsomassa kohta että paljon mulla on sitä rahaa. olen varmaan tuhlannut aika paljon.
ja pari laskua pitäisi maksaa. nyt yritän tänään hoitaa ne pois alta ettei jää. maksan ne tämän blogi kirjoituksen jälkeen.
ettei unohdu. kohta pitää muuten myös hankkia noi mun e-pillerit taas. alkaa kohta loppua. ensi kuun alussa pitää taas hakea.
lääkkeitä ei tarvi onneksi vielä. tajusin että kohta mulla on synttärit. jippii. saa nähdä mitä kaverit ostaa mulle synttäri lahjaksi. varmaan taas suklaata :D ei haittaa. suklaa käy aina.
mun tekisi niin mieli ostaa itselle synttäri lahjaksi uusi guess laukku.
ongelma on vaan siinä että en pysty nyt oikeen ostamaan semmoista nytten. ehkä myöhemmin. voisi tehdä niin että alkaa nostaa 50 euroa aina kuukaudessa säästöön. niin saisin sen laukun jo sitten vaikka kolmen neljän kuukauden päästä. hmm. niin voisin tehdä :) mä haluan semmoisen pinkin guess laukun. en omista vielä pinkkiä guess laukkua. ehkä saan sen ostettua jonakin päivänä :)
tilaan joko netistä tai käyn liikkeessä ostamassa sen.
saa nähdä koska tulee ne mun manga kirjat mitkä tilasin. varmaan ensi vuoden puolella. niitä odotellessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.