IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

lääkkeet.Maanantai 05.01.2015 08:07

eilenä nukuin melkein koko päivän. heräsin yhdeltä päivällä, olin tunnin hereillä ja menin vielä pariksi tunniksi nukkumaan. sohvalle. eilenä illalla menin nukkumaan jo ennen yhdeksää. ei tajua että mikä mua oikeen väsytti? mutta no. nyt kun olen levännyt viikonloppuna niin jaksan tämän viikon taas. join äsken kahvia.
tänään mulla on kai se psykologi. kaupassa aijon käydä tänään. eilenä en jaksanut käydä. väsytti sen verran.
tänään olen menossa illalla kuntosalille. ruoan jälkeen niin jaksaa tehdä liikkeitä. näen kavereitakin tänään. on vähän seuraa.
tänään koitan siivota tuon mun keittiön. kiva kahvikuppi kasa tiski altaassa. en ole jaksanut siivota yhtään viikonlopun aikana. mutta tänään aijon siivota. pyykkiä pesen vasta huomenna. meillä ei ala vielä tällä viikolla ryhmiä. ensi viikolla vasta. voi ottaa vielä rennosti tämän viikon. ruoka on maistunut edelleen. aijon tänäänkin syödä hyvin.
jaksaa sitten. eilenä söin aika ison annoksen ruokaa. tuli hetkeksi ällö olo kun olin syönyt ja se meni ohi. en oksentanut onneksi.
mutta oli ihan hyvää ruokaa. saa nähdä koska mulla on punnitus. varmaan kohta taas. luulen että mun paino on pysynyt samana. toivottavasti. en haluaisi että olisi tippunut kauheasti.
mutta. en ainakaan tunne itseäni lihavaksi. mulla on hyvä kroppa.
mutta. jos on tippunut paino niin sitten on. mutta. sen näkee sitten kun on se punnitus. tänään voisi käydä siellä seppälässä.
kun käyn samalla kaupassa. yritän muistaa ostaa sitä vihreää teetä. viimeksi kun kävin kaupassa niin se unohtui.
mulla alkaa tee kohta taas loppumaan. aijon tällä kertaa ostaa liptonin vihreää teetä. se on aika hyvää.
yli huomenna tulee taas rahaa. onneksi. en vielä tiedä että mitä tekisin ensi viikonloppuna. olen joko karissimossa tai taas poikaystävän luona. tässä on vielä aikaa miettiä. katsoo miten tämä viikko menee. päivä kerrallaan. tänään pitää taas jakaa lääkkeet dosettiin. pitää sanoa ohjaajille että mun pitää hakea apteekista ne e-pillerit. alkaa loppumaan kohta. ai niin kun olen menossa sinne psykologille niin pitää sanoa että uusii leponex reseptin että saan taas sitä lääkettä apteekista. mulla alkaa sekin kohta loppumaan. käyn tällä viikolla apteekista hakemaan noita molempia. on sitten taas pillereitä. rauhottavia en ole syönyt aikoihin. mikä on vaan hyvä juttu. olen selvinnyt ilman niitä. ja niitä pillereitä mulla kivasti jäljellä. tästä on tulossa ihan ok päivä. on kaikenlaista tekemistä.
onneksi. ja pääsee taas salille kuntoilemaan :)
illalla on skypetystä poikaystävän kanssa ja menen taas parhaan kaverin luokse illalla.
pitää pukea lämpimästi koska tuolla ulkona on kiva pakkanen. en tykkää yhtään. mutta. mun täytyy mennä sinne psykologille ja kauppaan. onneksi ei ole kamalan pitkä matka tuonne keskustaan. mä kävelen sinne 10-15 minuutissa. ja siinä lämpenee kun kävelee ripeää vauhtia. ja raitis ilma tekee kyllä hyvää siinä samalla kun kävelee. kyllä mä selviän. koitan ajatella taas positiivisesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.