IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uudet rintaliivit. ehkä ?Tiistai 10.02.2015 08:22

tiistai. tänään on jonkin verran ohjelmaa :) aijon mennä ruoan jälkeen käymään kaupassa ja seppälässä katsomassa rintaliivejä. jos vaikka löytyisi. toivottavasti. muuten olo on ihan hyvä tällä hetkellä. eilenä aloin syömään niitä uusia e-pillereitä. saa nähdä onko hyvät. toivottavasti. eilenä olin kuntosalilla kaverin kanssa. oli hyvä tunti. syke nousi ja tuli hyvä olo. ajattelin että aijon käydä myös torstaisin kuntosalilla. toiminta tunnin jälkeen. hyvin kerkeää olla noin tunnin siellä ennen kun menee syömään. saa silloinkin liikuntaa.
tänään on taas sähly. varmaan taas miehet vastaan naiset.
saa nähdä voitetaanko. toivottavasti. viimeksi voitettiin. :)
kaveri tulee taas illalla katsomaan lemmen viemää. tänään pitää katsoa uusinta kun eilenä en nähnyt.
söin eilenä ihan hyvin ja varmaan tänäänkin ruoka maistuu. se on vaan hyvä että on alkanut maistumaan. ei ole ollut noita nälkä päiviä onneksi vähään aikaan. ja eikä mua nyt ahdista syöminen. mikä on vaan hyvä. koitan ajatella että syön niin jaksan. etten vaan pyörry tai mitään. nyt mä toivon että tää paino pysyisi samana. en haluaisi että kauheasti nousisi. teen nyt taas niin että syön normaalia ruokaa viikolla ja herkuttelen vaan viikon loppuisin. nyt on hyvä että pidän juomisestakin taas taukoa. katsoo sitten taas muutaman viikon päästä jo vaikka sitten taas joisi.
aijon nyt vähän katsoa että mitä syön. ja aijon juoda paljon vihreää teetä. se on mun lempi juoma. sitä tulee juotua noin 2-3 kuppia päivässä. juon sitä myös kahvin sijaan. kahvia juon aina vaan aamuisin. muuten en juo. enemmin juon vihreää teetä. on terveellisempää ja hyvää. mutta. jotkut tykkää kahvista jotkut teestä. maku asia. suklaata ei ainakaan tarvi ostaa tänä viikonlopuksi. mulla on noita joulu suklaita vielä jäljellä.
ja viime viikonloppuna ostin jotain uutta suklaata mitä en ole vielä syönyt. maistan sitä tänä viikonloppuna. tänään pitää pestä taas pyykkiä. pesen tuossa päivällä kun tulen kyliltä. jos pesukone on vapaa. toivottavasti. jos ei ole niin pesen sitten torstaina tai perjantaina. onneksi naisten vaivat alkaa olla ohitse. loput paineet aijon purata tänään sählyssä. puoli tuntia juoksemista pallo perässä. olen taas puolustaja. olen huono hyökkääjä.
tuurilla saan noita maaleja :D huomenna on sitten taas illalla kuntosali. paja on myös huomenna. en tiedä että mitä me tehdään.
sen näkee sitten. mutta. tästä päivästä on tulossa ihan mukava päivä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.