IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Desucon ^_^Lauantai 14.02.2015 08:21

tänään on se päivä. desuconiin! ^_^ lähetään kaverin kanssa bussilla yhdentoista jälkeen. kun päästään lahteen niin menemme ensin syömään amarilloon. ja ruoan jälkeen kävellään sibelius talolle.
otan mun nokia n9 puhelimen mukaan koska siinä on paljon parempi kamera kun tuossa mun toisessa puhelimessa. tyhjensin eilenä sen muistin kokonaan että mahtuu sitten kuvia ja videokuvaa.
pitää katsoa jos sieltä löytyy jotain kivaa ostettavaa.
vitstit. tästä tulee erittäin mukava päivä ^^ haluaisin jo olla lahdessa.
eilinen päivä meni ihan mukavasti. oli naisten ryhmä aamulla ja mentiin kaverin kanssa pajalle kuluttamaan aikaa. pelattiin afrikan tähteä ajan kuluksi :D mä voitin. mä otan sinne desucon reissuun noin 90 euroa mukaan. pankki kortin jätän pois ettei se vaan häviä.
mun kaveri oli eilenä ihana kun se osti meille suklaa donitsit.
lidlistä. syötiin ne ja katsottiin lemmen viemää samalla.
skypetin eilenä poikaystävän kanssa ja menin vielä illalla parhaan kaverin luokse viettämään aikaa. valvoin noin yhdeksään asti.
söin eilenä vähän suklaatakin. syöminen on edelleen mennyt hyvin.
tänään pääsee herkuttelemaan amarilloon. varmaan syön sen hampurilais aterian. kun syö sitten sen niin jaksaa liikkua.
pitää katsoa tämän päivän jälkeen että jaksetaanko me mennä huomennakin sinne desuconiin. katsotaan kaverin kanssa miten tämä päivä menee. jos ei jakseta mennä niin ei jakseta. poikaystävä lupasi tulla käymään huomenna. jos ei mennä enää desuconiin. kiva kun tänään on ystävän päivä :) pääsee kaverin kanssa viettämään ystävän päivää. uni varmaan tulee tänään kun tullaan sieltä illalla. syön sitten iltapalaksi puuroa. ei vielä tiedetä että mitä aikaa illalla ollaan täällä orimattilassa. sen näkee sitten.
mun tilille jäi vielä kivasti rahaa kun nostin sen 90 euroa. en ole köyhä vielä. onneksi tässä kuussa tulee vielä se sata euroa. saa maksettua loput laskut. tää kuukausi on mennyt tosi nopeasti. kevät lähenee ja kesä :) niitä odotellessa. katsoo jos kesälläkin on desucon niin pitää päästä sinne. katotaan miten tämä desucon reissu menee. tiedän jo mitä laitan seuraavana desuconina päälle. mun yhen ihanan hello kitty aamutakin :D se olisi niin paras asu sitten kesällä. ja sitten ottaisin mun totoro kesälaukun siihen lisäksi ^^ huomaa että olen aika innoissani :D pitää mennä kohta aamupalalle. aijon syödä ruisleivän missä on juustoa ja salaattia. pitää nälän poissa hetken aikaa. varmaan kaverin kanssa juodaan teetä tai kahvia siellä desuconissa. saadaan lisää virtaa niin jaksetaan. katsotaan jos siellä on jotain leivoksia tai jotain muuta syötävää. ettei verensokeri laske. bussit lähtee orimattilaan tunnin välein. katsotaan illalla monen aikaa lähdetään. pitää soittaa ohjaajille ja ilmoitaa että ollaan tultu takaisin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.