IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

juuri sopiva.Lauantai 14.03.2015 08:54

viikonloppu. olen nyt yksin täällä koska kaverit on lomilla. poikaystävä lupasi tulla tänään käymään. kiva kun on tulossa :) käydään kaupassa ja katsotaan joku leffa. eilenä olin pajalla kuluttamassa aikaa. kävin kaupassakin ja sain ostettua uuden anime lehden. olen jo lukenut sen.
eilenä katsoin vähän school rumblea. aijon huomenna jatkaa katsomista. nukahdin eilen illalla sohvalle ja heräsin yhdentoista aikaan illalla. menin sitten omaan sänkyyn nukkumaan.
join juuri aamu kahvit. fiilis on hyvä tällä hetkellä. söin eilenä vähän suklaata. tänään en aijo varmaan syödä. kun käydään kaupassa niin pitää ostaa kivennäisvettä. tekee kauheasti mieli.
en ostanutkaan limsaa eilenä. olin vähän epä varma.
eilenä kulutin aikaa koneen ääressä. katsoin lemmen viemää ja salkkarit. skypetin poikaystävän kanssa myös illalla. sanoin sille että mulla on yksinäistä. ja vähän tylsää. olisi ollut ihan kiva mennä lomille.
mutta ehkä nyt on vaan hyvä että lepään. menen sitten taas seuraavan viikon viikonloppuna lomille. varmaan poikaystävän luokse.
sain eilenä maksettua pari laskua. iloinen yllätys oli se että mulle jäi vielä tilille kivasti rahaa. jippii. pääsee shoppailemaan sitten ensi kuussa kavereiden kanssa. tehdään se shoppailu reissu.
nyt tässä kuussa en aijo tuhlata yhtään rahaa. tämän kuun shoppailut tuli jo tehtyä kirppuorilla. ei mennyt onneksi kauheasti rahaa. ja mä harvoin löydän kirpputorilta mitään. nyt löytyi.
positiivinen yllätys. ostan varmaan taas ensi kuussa uudet kengät ehkä. korkea korkoiset. haluaisin uuden laukunkin. katsotaan jos löytyy. en tosin tarvi mutta haluan ostaa.
voisi ostaa kevät vaatteita. poikaystävä on tulossa moottoripyörällä tänne. pääsee taas sen kyytiin. odotan innolla.
ihanaa kun kesä alkaa lähestyä. mun ihottuma on parantunut. ei enää ole niitä läiskiä iholla. juuri hyvä että parani ennen kesää. pystyy pitämään minihametta. ja shortseja. uudet bikinit pitää hankkia. voisi ostaa ne kesäkuun alussa jo. tai sitten kun ne tulee myyntiin. onneksi ne ei ole kamalan kalliita. kesä vaatteita pitää myös ostaa. kohta pitää mennä aamupalalle. syön varmaan ruisleipää. ja aamu lääkkeet pitää ottaa. olen syönyt hyvin. ruoka on maistunut. vaikka mulla on syömishäiriö niin olen siitä iloinen että pystyn syömään. syömishäiriöitä on monenlaisia. onneksi mulla ei ole mitään semmoista että pitää oksentaa tai käytän uloste lääkkeitä. mulla on välillä silleen jos jokin ruoka on vanhaa niin en pysty syömään sitä. tai että pelkään sitä että saan jonkin ruoka myrkytyksen. eli olen joskus neuroottinen ruokaa kohtaan.
onneksi karissimossa on hyvät ruoat. pystyn niitä syömään. olen tosi tyytyväinen mun painoon. ja ulkonäköön. tunnen itseni kauniiksi.
ja monet on sanonut että olen tosi kaunis. siitä tulee tosi hyvä fiilis.
ei ole mitään ulkonäkö paineita. onneksi en ole mikään lauta. en ole liian laiha, tai liian läski. juuri sopiva :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.