IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

paja ja kuntosali :)Keskiviikko 22.04.2015 08:20

viikon puoliväli. tänään on taas jonkin verran tekemistä. mutta aamu on aika rento kun ei ole noita ryhmiä ihan heti. paja on taas yhdeltä. kuulin että me tehtäisiin äitien päiväkortteja. sen jälkeen käyn kaupassa. ja puoli viideltä olen menossa kuntosalille yksin. olen siellä noin tunnin ajan. eilenä kävin päivällä lenkillä. kävin myös tokmannilla hakemassa kivennäisvettä. vielä on puoli pulloa jäljellä sitä. juon sen tänään loppuun. eilenä oli taas sähly. miehet vastaan naiset. me naiset voitettiin. muutamalla maalilla. mut jyrättiin myös seinään vasten. polveen tuli kiva mustelma. pystyin vielä sen jälkeen pelaamaan.
fiilis on hyvä tällä hetkellä. ei ole onneksi kireää oloa tai mitään. iloinen positiivinen fiilis on nyt päällä :) tästä on tulossa ihan kiva päivä. näkee kavereita. mun molemmat kaverit on myös tulossa pajalle. on juttu seuraa. varmaan käydään yhdessä kaupassa pajan jälkeen. lupasin kaverin kanssa kävellä yhtä matkaa pajalle. paja alkaa yhdeltä niin me lähetään puoli yksi. mulla on taas vaate kriisi. en tiedä että mitä pukisin päälle. pitää nyt aamun aikana kaivaa jotain kivaa vaatetta päälle vaate kaapista. onneksi ulkona on ihana lämmin. kiva kävely keli :) eilenä katsoin fitness päiväkirjat koneella. ihan hyvä jakso oli.
odotan seuraavaa jaksoa. voisi vaikka nyt aamun aikana vaikka siivota vähän tätä kämppää niin huomiselle ei tulisi kauheasti siivottavaa. laitan musiikkia soimaan kun siivoan.
huomenna olisi siivous ja toiminta tunti. jotain ohjelmaa. kohta on taas viikonloppu. tää viikko on mennyt taas hurjaa vauhtia.
ihanaa nähdä sitten poikaystävää viikonloppuna <3 mulla on ollut sitä kamala ikävä. ei olla kohta nähty pariin viikkoon. mutta tänä viikonloppuna näemme <3 ihanaa. huomenna tulee sitten taas lisää rahaa. yli sata euroa. e aijo kyllä tuhlata sitä mihinkään. pysyy nyt vaan tilillä se raha. koitan nyt olla shoppailematta mitään.
kesällä vasta kun kesä vaatteet tulee. mulla on kaappi täynnä vaatteita. selviän kyllä kesään asti. sain eilenä pestyä pyykkiä.
nyt ei tarvi taas viikkoon pestä. pesin myös mun lakanat.
pesukone oli eilenä aamulla vapaa. kohta aamupalalle. ja aamulääkkeet. join taas äsken kahvia. nyt olen hereillä. myöhemmin juon taas teetä. pitäisi varmaan katsoa se täydelliset naiset vika jakso. se on enää katsomatta. sitten kun olen katsonut sen niin alan katsomaan true bloodia. animea en katsonut eilenä. pitäisi katsoa se nisekoi animen toinen jakso mikä on tullut.
uusi animelehti tulee myyntiin ylihuomenna :) pitää ostaa se sitten.
menen taas pajalle perjantaina kuluttamaan aikaan niin käyn samalla kaupassa ostamassa sen lehden.
tänään voisi taas meikata. kun lähden liikenteeseen. on sitten nättinä taas. voisi laittaa noi uudet korvikset. piristäisi vähän ulkonäköä. aurinkolasit täytyy laittaa. ei häikäise aurinko.
laitan hiukset ponihännälle niin kasvot tulee paremmin esiin.
salkkarit jäi eilenä taas jännään kohtaan. pitää tänään taas katsoa.
lemmen viemää en näe taas tänään koska menen salille. mutta huomenna aamulla tulee taas uusinta niin näkee sen sitten.
kohta salkkarit jää kesä tauolle. mutta lemmen viemää ohjelman pitäisi jatkua. tulee sitten edes jotain telkasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.