IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

sateinen ilma.Tiistai 28.04.2015 08:14

se olisi tiistai. eilenä oli ihan mukava päivä. kävin kaupassa, oli ompeluryhmä, olen katsonut true bloodia, kävin salilla..ihan mukavasti tekemistä. tänään mulla on vaan sähly taas iltapäivällä. on varmaan taas miehet vastaan naiset. toivottavasti taas voitetaan.
eilenä oli hyvä tunti salilla. en tiedä kerkeänkö huomenna kuntosalille koska paja tunnilla ollaan menossa porvooseen.
no sen näkee sitten. tiedän missä olen vappuna. olen täällä. poikaystävä lähtee reissuun viikonloppuna kaverin luokse viettämään vappua, kotiinkaan ei huvita mennä. niin ajattelin että otan tämän viikon rennosti ja viikonlopun. mun kaveri on myös täällä vapun niin vietän sen kanssa sitten aikaa. hyvä asia on myös se ettei mun tee mieli yhtään alkoholia. olen hyvin selvinnyt tähän asti. aijon vaan vappuna juoda limsaa, simaa ja kivennäisvettä.
aijon nyt elää vaan päivän kerrallaan. katsoo sitten taas ensi viikolla että meneekö taas lomille. välillä pitää ottaa rennosti että jaksaa sitten taas. en aijo nyt stressata mistään. hyvä olo kyllä tällä hetkellä.
ruokakin on maistunut. koitan taas syödä tänään hyvin niin jaksan sitten. aijon mennä taas lenkille tänään ellei sada vettä. ajattelin mennä taas lounaan jälkeen. tänään varmaan taas katson true bloodia. olen nyt viimeisen kauden puolessa välissä. saa nähdä miten se sitten loppuu. tänään näkee aamulla lemmen viemää uusinnan. en eilenä nähnyt. olin eilenä jakanut dosettiin väärin e-pillerit. onneksi huomasin iltapalalla. sain ne sitten laitettua oikein.
ajatuksissani olin aamulla laittanut ne väärin. no sellaista sattuu.
yli huomenna pitää käydä kaupassa koska vappuna kaupat on kiinni. pitää ostaa sitten kaikkea mahdollista. vappu mässyt. ostan jätskii, ehkä irtokarkkeja, suklaata mulla on, sipsiä en aijo tällä kertaa syödä. juomaksi ostan taas limua ja kivennäisvettä. jos viikonloppuna on hyvä ilma niin menen kaverin kanssa lenkille.
viikonloppuna ajattelin pitää anime katsomis maratoonin. mulla on muutama sarja kesken. on sitten jotain katsottavaa ja tekemistä.
ehkä katson myös jotain leffoja. mitä en ole vielä nähnyt.
nyt on vähän pirteämpi olo. join ison kupin mustaa kahvia. se aina herättää onneksi. tänään on taas pyykin pesu päivä. alan pesemään kohta. kun olen syönyt aamupalan. pesen vaatteet ja lakanat.
toivottavasti kone on vaan vapaa. kävin eilenä pankin sivuilla. on vielä ihan kivasti rahaa tilillä. kohta onneksi vaihtuu kuu niin tule lisää rahaa. onneksi mulla ei ole raha huolia. saan ihan kivasti rahaa joka kuukausi. se on hyvä vaan että pystyn maksamaan joka kuukausi kaikki laskut mitä tulee. ja jää sitten vähän shoppailu rahaa. olen kyllä siitä todella tyytyväinen että lopetin silloin viisi vuotta sitten tupakan polton. mulla meni silloin kaikki rahat tupakkaan kun poltin. kannatti silloin lopettaa. eikä enää tee onneksi mieli. mielummin käytän ne rahat shoppailuun.
enkä haise pahalle. se tupakan haju on inhottava. en tykkää yhtään.
mun kaverit polttaa tupakkaa. poikaystävä ei onneksi polta.
eikä mun perhe polta. no jotkut polttaa jotkut ei.
eilenä tuli viesti gigantista että se mun vanha tietokone on korjattu.
haetaan se varmaan tällä viikolla poikaystävän kanssa. mä annan sen vanhan koneen poikaystävän siskolle.
se on nyt hyvä että se korjattiin. menihän siinä muutama viikko. luulin ettei koskaan tule tietoa siitä että onko se korjattu. mutta onneksi tuli. saa senkin asian pois alta.
alkaa olla taas nälkä. onneksi kohta on aamupala. aijon varmaan syödä taas ruisleipää. eilenä mun teki kauheasti mieli suklaata ja jätskiä. en onneksi sortunut syömään. join vaan rakaa vihreää teetä sen sijasta. vappuna saa sitten taas herkutella ja viikonloppuna.
en halua lihoa kauheasti. koitan pitää siitä vaan kiinni että viikonloppuna on vasta herkku päivä. jos söisin joka päivä suklaata ja jätskiä niin silloin varmasti paino nousisi. ja sitä mä en halua.
haluan olla hyvän näköinen. nyt on sopiva paino tällä hetkellä.
ja tunnen itseni kauniiksi. onneksi en ole mikään lauta. se on vasta kamalan näköistä jos olisin lauta perse. peppu pitää olla vähän iso ja mistä saa kiinni. onneksi mun poikaystävä tykkää mun pepusta ;)
ja itsekin pidän mun pepusta tällä hetkellä.
täydellinen :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.