IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tuntuu ihan sunnuntailta.Lauantai 02.05.2015 08:46

vappu tuli ja meni. hyvin meni :) tuntuu ihan siltä että olisi sunnuntai mutta on vasta lauantai. eilenä mulla oli vähän huono päivä. mä vaan itkin ja oli jotenkin masentunut olo. mutta illalla vähän piristyin mutta fiilis oli semmoinen että meinasin suuttua pienestäkin asiasta. se tuli huomattua kun skypetin poikaystävän kanssa eilenä. ja mä vuodatin varmaan tunnin tätä mun oloa. mutta sitten onneksi rauhotuin.
poikaystävä ei lähtenytkään reissuun. se tulee käymään tänään mun luona. tehdään taas niin että haetaan pizzat koti pizzasta kaupasta mässyä ja katsotaan leffaa. eilenä kun skypetin poikaystävän kanssa niin se oli pikkaisen kännissä. no nyt on vappu niin antaa vaan sen juoda. saa nähdä onko sillä karpula tänään. koitan olla kiukuttelematta sille tänään. koitan olla nyt vaan tänään iloinen ja positiivinen. olen pizzan tarpeessa. en nyt välitä yhtään kaloireista. viikonloppua on vielä jäljellä. pitää syödä myös jätskiä tänään. mulla on pakastimessa suklaa jätskiä ja daim tuutti. syön niitä tänään.
eilenä jaksoin katsoa vähän animea. muutaman jakson. katsoin ore monogatarin neljännen jakson. oli hyvä jakso. sitten katsoin sen nimistä animea kuin hibike! pari jaksoa. se on myös uusi anime mikä on tullut. eilenä oltiin pajalla kaverin kanssa kuluttamassa aikaa. oltiin siellä jotain kolme tuntia. oltiin puoli kuuden aikaan takaisin täällä. näen kaveria taas huomenna. mennään varmaan lenkille taas jos on hyvä ilma. tänään on aika sateinen keli.
mulla on vielä limsat juomatta. ostin sprite limua. pikku pullon. juon sen tänään vaikka illalla. kivennäisvedet olen jo juonut.
eilenä koitin soittaa äidille mutta ei se vastannut. koitan uudestaan tänään soittaa. olisin eilenä halunnut vähän jutella sen kanssa.
pitää pistää tekstarii parhaalle kaverille että miten vappu meni. nähdään taas huomenna. kohta on aamupala. ja pitää ottaa aamulääkkeet. eilenä valvoin melkein kymmeneen asti. ja mä nukahdin taas sohvalle. heräsin siitä puoli yhden aikaan yöllä ja menin sänkyyn nukkumaan. join taas äsken kahvia ja nyt on taas pirteä ja hyvä olo. ei kiukuta tai masenna tällä hetkellä. ihan hyvä olo tällä hetkellä. kiva nähdä taas poikaystävää :) jos se on tulossa.
tänään aijon pestä pyykkiä. menen kohta katsomaan onko kone vapaa. syön eka aamupalan. ja menen sitten katsomaan.
tässä on hyvin aamulla aikaa pestä. yli huomenna on taas maanantai ja tulee rahaa taas. mikä on vaan hyvä. menen taas kuntosalille maanantaina. menen sinne yksin. käyn varmaan myös lenkillä maanantaina. saa kulutettua kaloreita vähän pois mitä on vetänyt vappuna ja viikonloppuna. sitten kun alkaa taas arki niin herkuttelu loppuu. herkuttelen vielä tämän päivän ja huomisen.
sain kaikki irtokarkit syötyä. eilenä söin vähän munkkia ja suklaata.
tänään sitten pizzaa ja jätskiä. teetä pitää juoda jonkin ajan päästä.
sitten kun käy taas kaupassa niin pitää ostaa lisää teetä. alkaa kohta loppumaan. tämäkin ilta menee koneella ollessa. sitten kun poikaystävä on lähtenyt. varmaan nukahdan taas sohvalle. niin kuin eilenä. mutta. ei se mitään. otan vaan rennosti.
vielä kun pystyy. ensi viikolla on upeat kelit :) hyvä lenkkely sää. koitan käydä joka päivä heittämässä noin puolen tunnin lenkin. aina lounaan jälkeen. saa liikuntaa. ja raitista ilmaa.
ensi viikko menee varmasti hyvin. aijon mennä sitten lomille taas ensi viikon viikonloppuna. pitäisi käydä taas kotona jossain vaiheessa. ajattelin että menen varmaan ehkä äitien päivänä. eli ensi viikolla. pitää katsoa. tai sitten taas poikaystävän luokse.
no sen näkee sitten. onhan tässä vielä yli viikko aikaa miettiä. menen nyt vaan päivän kerrallaan. toivottavasti mulla on hyvä olo ensi viikon ajan. koitan olla positiivinen :) hyvin se menee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.