IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

lomille huomenna :)Torstai 04.06.2015 07:55

se olisi torstai. huomenna perjantai :) lähden lomille poikaystävän luokse. kiva lähteä taas lomille. kaverit jää tänne viikonlopuksi.
eilenä oli ihan mukava päivä. katsoin eilenä vähän animea. aloitin katsomaan taas uutta sarjaa. sen niminen kuin "photo kano" olen katsonut sitä yhden jakson. tänään voisi katsoa lisää.
eilenä meillä oli toiminta tunti. pelattiin bingoa. ja juotiin kahvia.
sen jälkeen kävin apteekissa hakemassa lisää leponexia ja kaupassa.
olin eilenä noin puolituntia kuntosalilla. syke nousi ja tuli hyvä olo. kannatti mennä salille. mun selkä ei ole enää onneksi kipeä.
se on parantunut. tänään meillä on paja tunti. mennään lahteen. sinne ihmettelemään. ajattelin tänään mennä illalla lenkille jos on hyvä ilma.
ruoan jälkeen. menen sen jälkeen kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. eilenä kaveri oli mun luona katsomassa lemmen viemää.
fiilis on hyvä tällä hetkellä. ajattelin vähän juoda viikonloppuna.
päärynä siideriä ja karpalo lonkeroa. aijon vaan juoda kaksi juomaa. en sen enempää. ettei tule sitten kamala olo seuraavana päivänä.
poikaystävä hakee mut varmaan taas moottoripyörällä. huomenna on aurinkoinen ilma. ja tänään on aika hyvä ilma. rahaa on tullut tänään ja huomennakin tulee lisää rahaa :) aijon maksaa laskuja tänään ainakin. vuokra, nettilasku ja hammaslääkäri laskut pitää maksaa. sitten kun ne on maksettu niin näkee paljon jää tilille taas rahaa. varmasti aika kivasti. tänään pitää siivota. alan siivoamaan kun olen kirjoittanut tämän blogin. aamupala on taas tunnin päästä.
ihan mukava päivä tänään tiedossa. menee varmasti nopeasti. kohta on jo huominen. odotan innolla :) olen niin onnellinen siitä että mulla ja poikaystävällä menee hyvin. rakastan sitä niin paljon.
tulee varmasti mukava viikonloppu :) pitää sitten taas tekstailla parhaan kaverin kanssa miten viikonloppu sujuu.
mulla on taas vaate kriisi päällä. en tiedä mitä pistän päälle. pitää mennä taas kaivamaan vaate kaappia. enköhän mä jotain löydä.
pitää alkaa miettimään minkä seksi asun aijon ostaa seuraavaksi. pitää kysellä poikaystävältä että mistä se pitäisi. se saa valita mulle seuraavan asun. mulle käy kaikki. näytän joka tapauksessa hyvältä.
aijon ottaa mukaan lomille sen seksi asun minkä ostin viimeksi. tulee sille taas käyttöä viikonloppuna.
huomenna pitää syödä taas suklaata. ostan huomenna. katsoo jos vaikka ostaisi myös sipsiä. mun tekee mieli ranch sipsejä.
sopii hyvin siiderin kanssa. juon sitten vasta lauantaina.
illalla. perjantaina en viitsi juoda koska joudun ottamaan aamulla aamulääkkeet. lauantaina en ota ollenkaan lääkkeitä kun juon.
saa nähdä millainen olo on sitten sunnuntaina. jos on huono olo niin en pura sitä poikaystävään. olen mielummin vaikka hiljaa. sitten kuulen kun poikasytävä sanoo mulle että kannatiko juoda.
sanon että joo :D ei kahdesta juomasta tule onneksi krapulaa.
ehkä vähän väsynyt olo. syön sitten sunnuntaina ruoaksi kana hampurilaisen. syön sen aina sunnuntaisin kun olen poikaystävän luona. tehdään varmaan taas ruokaa viikonloppuna.
näen huomenna vaan puolet lemmen viemästä. poikaystävä on siinä puoli kuuden aikaan täällä. tulee töistä suoraan hakemaan mua.
pitää alkaa miettimään mitä pakkaan mukaan. aijon ottaa kannettavan mukaan lomille. pystyy olemaan netissä ja voi katsoa animea. ajattelin pitää viikonloppuna anime katsomis maratoonin. ajattelin katsoa sitä photo kano animea.
nyt olen taas innostunut katsomaan animea pitkästä aikaan.
mulla on muutama sarja kesken. on ainakin katsottavaa.
viikonloppuna on ihanat ilmat. aurinko paistaa. :) ihanaa kun on kesä. ja vasta alussa. tästä kesästä tulee ihan paras. kohta on ne kaverin bileet. juhannuksen jälkeen. niitä odotellessa :)
juon siellä ehkä sitten jotain. pitää katsoa. onhan tässä aikaa miettiä. että mitä juo. pää asia on että pääsee viettämään ystävien kanssa aikaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.