IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi viikko :)Maanantai 15.06.2015 07:36

uusi viikko alkaa taas ja juhannus lähestyy :) juhannuksena vissiin sataa vettä :( mutta. ei se mitään. tulee varmasti kiva juhannus :) aijon varmaan silloinkin juoda. oli todella mukava viikonloppu poikaystävän luona<3 oli taas ihana nähdä sitä. sillä alkoi nyt parin viikon loma :) näemme sitten varmasti vähän enemmän.
menen varmaan taas sen luokse juhannuksena.
tänään pitää käydä kaupassa. toivottavasti ei ala satamaan vettä. en omista ehjää sateenvarjoa. se pitäisi hankkia. tokmannilla myydään. voisi käydä sieltä ostamassa se. se on ihan tuossa vieressä.
en ole vaan jaksanut ostaa vielä sitä.
alan tottua pikku hiljaa tähän uuteen puhelimeen :) aluksi se tuntui oudolta mutta nyt on alkanut sen käyttö sujumaan. osaan laittaa teksiviestejä ja soittaa. ai niin saan dna:lta tabletin :) se on tullut postiin. pitäisi hakea se. ja asentaa. ajattelin ottaa sen koska sillä pystyy katsomaan videoita ja lukemaan mangaa helposti.
ja helppo ottaa mukaan. vaatii vähän totuttelua kun mulla ei ole koskaan ollut tablettia. mutta. kyllä mä opin sitä käyttämään :)
ja mä vaan maksan siitä neljä euroa kuussa. ai niin ja mun puhelin liittymä vaihtuu heinäkuun alussa uuteen. halvempaan mitä se oli viimeksi. nyt on kiva kun on uusi puhelin ja siihen tulee se liittymä :)
menen varmaan tänään illalla kuntosalille. taidan mennä. en ole ollut siellä vähään aikaan taas. tulee hyvä olo sitten sen jälkeen.
pitää tänään katsoa lemmen viemää uusinta tänään. en nähnyt perjantaina sitä ihan kokonaan. tänään en varmaan näe sitä illalla jos olen salilla. huomenna tulee sitten aamulla se uusinta :)
outoa kun ei tule nyt salkkareita illalla. pitää sitten katsoa sen sijaan jotain muuta. olin eilenä parhaan kaverin luona illalla. katsottiin vain elämää ohjelmaa. syksyllä sitä pitää ehdottomasti katsoa kun siitä tulee uusi kausi. siellä on Maija Vilkkumaa ja Anssi Kela. tykkään niistä laulajista kovasti. ajattelin tänään katsoa taas animea. nyt aloin katsomaan Nisekoi animen toista kautta. ekan jakson vasta katsonut. se on hyvä anime :) ja katson varmaan myös tuota Nihchijouta. tänään pitää taas aamulla jakaa lääkkeet dosettiin.
nyt mulla on taas lääkkeitä tarpeeksi niin ei heti lopu.
en eilenä muistanut ottaa aamulääkkettä mutta ei se ole maailmanloppu. eikä vaarallista. tänään otan taas aamulääkkeen normaalisti. muutenkin on ihan hyvä olo tällä hetkellä. ihan hyvä että join silloin lauantai iltana vaan pari siideriä.
ehkä teen silleen jatkossakin että juon pari vaan. tai enemmän jos tekee mieli. tänään mulla on taas ompelu ryhmä. teen sitä kaulahuivia. saa nähdä saanko sen valmiiksi ennen talvea.
tänään voisi käydä katselemassa taas seppälässä. kulutan aikaa siellä mutta en osta mitään. haluaisin taas kovasti uusia alusvaatteita. ostan sitten vaikka niitä kun tulee syksy. ensi kuussa haluan ne uudet kengät ja laukun.
mietin että pitäisikö pestä pyykkiä tänään? voisi nyt pestä noi vaatteet mitä käytin tuossa viikonloppuna.
sitten huomenna ei tarvitse pestä. jos pesukone on vapaa tänään aamulla. aamupala on tuossa tunnin päästä. pakko syödä ruisleipää. en syönyt viikonloppuna sitä ollenkaan.
no tulee taas ainakin lenkki heitettyä kun käy kaupassa :)
teetä mun ei tarvi ostaa koska sitä on riittävästi.
ei heti lopu kesken. tänään tulee varmaan juotua aika monta kuppia teetä. en ihmettele yhtään. äsken join ison kupin mustaa kahvia että olisi hereillä. nyt olen onneksi hereillä. tää aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. pitää kohta taas tiskata. ja siivota vähän keittiötä.
on sitten vähän siistiä. viime yön nukuin vähän levottomasti. heräilin vähän väliä ja nukahdin uudestaan. en tiedä oikeen että mistä johtui.
no sen näkee sitten miten nukun seuraavan yön. ehkä vähän paremmin. eilenä nukahdin jo tuossa ennen yhdeksää.
tänään uskon että ruoka maistuu taas. viime perjantaina ei oikeen maistunut. koitan nyt taas syödä. niin jaksaa taas.
teen taas niin että syön vatsan täyteen. alkaa olla taas nälkä. no kohta on onneksi aamupala.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.