IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

huomenna lomille :)Torstai 10.09.2015 08:03

ihanaa. huomenna on jo perjantai :) menen taas poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. tämä viikko on mennyt hurjaa vauhtia. ja on ollut hyvä fiilis koko ajan. edelleen on hyvä fiilis.
eilenä oli jonkin verran ohjelmaa. oli kokki ryhmä aamulla. olin pää kokki ja mä tein ruoaksi seitiä uunissa ja keitin perunat. siihen seiti ruokaan tuli myös kastike. mikä oli aika helppo tehdä. hyvin se ruoan teko meni. jälki ruoaksi oli marja rahkaa. mikä oli myös aika hyvää ja salaatti. paja tunnilla meillä oli levy raati. pajan jälkeen menin apteekkiin hakemaan lisää leponex lääkettä. nyt sitä on taas pari pakettia. illalla mentiin sitten kaverin kanssa kuntosalille. yksi ohjaaja veti sen tunnin. oli mukava sali tunti. aloitin ensin kevyeillä painoilla koska en ole moneen kuukauteen käynyt salilla.
ajattelin että menen maanantaisin iltapäivällä yksin salille. ennen kun on päivällinen. hyvin kerkeää olla sen 45 minuttia vaikka. kolmesta varttia vaille neljään. kyllä siihen sitten onneksi tottuu kun tekee pikku hiljaa noita liikkeitä ja lisää painoja. nyt olen aika innoissani tuosta kuntosalista. koitan käydä siellä ainakin pari kertaa viikossa. tekee hyvää. tänään menen illalla taas lenkkeilemään. päivällisen jälkeen. kävelen taas sen puolituntia.
tänään pitää siivota taas kun on siivous päivä. alan siivoamaan kun olen kirjoittanut ensin tämän blogin. ja tänään on myös taas toi toiminta tunti. ei mitään tietoa että mitä tehdään. paras kaverikin lähtee viikonlopuksi lomille. se menee mökkeilemään. näemme sitten taas sunnuntai iltana. eilenä katsottiin taas salkkarit yhdessä.
tänään taas katsotaan. ja tänään näkee taas lemmen viemää kun eilenä en nähnyt. menen taas kaverin luokse katsomaan.
tää päivä menee varmasti äkkiä. ajattelin taas värittää tänään. hyvin on tänään aikaa kun eilenä ei oikeen kerennyt. aijon aloittaa värittämään uutta kuvaa taas. en vielä tiedä että mitä kuvaa.
katson noista uusista värityskirjoista jonkun kuvan.
vaikka semmoisen mitä värittää aika monta tuntia.
animea pitää katsoa tänään taas. uudet jaksot pvat taas tulleet. katson ne kaikki tänään. hyvin on aikaa. ja nyt on semmoinen fiilis että voisi katsoa taas animea. uusi ore monogatari jakso on tullut taas ja sen aijon katsoa ihan ensin. se loppuu kohta se sarja.
ja uusi monster musume jakso on myös tullut. pitää sekin katsoa. ja ehkä aijon katsoa myös lisää tuota working animen toista kautta. olen katsonut sitä vaan jotain pari jaksoa.
tänää aijon maksaa noita laskuja taas. joko tässä aamulla tai päivällä. saa nekin pois alta ja näkee paljon jää rahaa vieöä jäljelle. ärsyttää tosi paljon se hammaslääkäri jakso mikä oli melkein sata euroa. no otan säästöistä rahaa niin saan sen maksettua. ja onneksi ei tarvi mennä hammaslääkäriin vähään aikaan. ensi vuonna vasta. onneksi. pitää viikonlopuksi ostaa taas suklaata. ja ehkä myös sipsiä. juomaksi ostan päärynä mehukivennäsivettä ja limua. varmaan appelsiini jaffa limsaa taas. se on vaan niin raikasta ja hyvää. eikä se nyt haittaa että juo limsaa koska tulee tosi harvoin juotua. alkoholiin en aijo koskea. eikä edes tee mieli. hyvä juttu.
juon myös viikonloppuna vihreää teetä. osaan nyt käyttää poikaystävän veden keitintä. ennen en osannut käyttää sitä. hieman monimutkainen. mutta nyt osaan.
aloitan kohta imuroimaan. aina kun alan siivoamaan niin imuroin ensin. viimeiseksi pesen tuon vessan. pitää taas tiskatakin.
kertynyt taas tiskiä. ja kahvi pannu pitää myös pestä. sitten kun on siivonnut niin kämppä on taas kunnossa. edes hetken aikaa.
sotekn sitten varmaan taas. mutta laitan kämpän siihen kuntoon että on kivempi palata lomilta sitten.
ihanaa päästä taas viettämään poikaystävän kanssa aikaa. viime viikonlopun olin täällä kun en oikeen ollut kunnossa. mutta nyt jaksan taas. ja aijon nauttia elämästä. vaate kriisi taas iskee mitä laitan huomenna päälle. ajattelin laittaa sen uuden nahkatakin taas.
ja ehdottomasti Guess laukku pitää ottaa käyttöön.
saa nähdä paljon menee rahaa ruokaan viikonloppuna.
varmaan aika vähän koska olen jättänyt alkoholin pois.
ajattelin nyt syödä fazerin sinistä suklaata. sitä mun tekee mieli. ja jos ostan sipisä niin sen pitää olla ranch sipsejä. en ole syönyt taas niitä vähään aikaan. kohta laitan musaa taas soimaan kun alan siivoamaan. hyvä fiilis tulee siivotessa. ja on kivempi siivota kun musa soi taustalla. voisi alkaa pakkailemaan pikku hiljaa. nyt mulla on taas puhtaita vaatteita kun pesin hetki sitten pyykkiä. aijon ottaa tabletin mukaan ja kannettavan lomille. pystyy viikonloppunakin kirjoittaa blogia. ja olla koneella ja katsoa vaikka animea.
tai lukea mangaa tabletilla. ensi viikon maanantaina mulla on se psykologi. iltapäivällä. onneksi se on vasta päivällä eikä heti aamulla. kerkeää vähän levätä viikonlopun jälkeen.
saa sitten nähdä että mistä jutellaan. varmaan enemmän mun voinnista. voin vaan sanoa sille että hyvin on mennyt viime aikoina.
hyvä olo ja fiilis on ollut.
join taas äsken ison kupin kahvia. kulta katriina kahvia. nyt olen aika pirteä. juon taas myöhemmin teetä ja tänään kerkeää juoda sen useamman kupin kun taas eilenä. eilenä kerkesin juoda vaan sen yhden kupillisen. aamu lääkkeet pitää ottaa kohta. aamupala on taas puolen tunnin päästä. aijon syödä ruisleipää.
laittaa juustoa ja kurkkua päälle. ruisleipä on tosi hyvää eikä siinä ole kauheasti kaloreita. syön sitä joka päivä sen pari palaa. aamulla ja illalla. se on parempaa kun joku vaalea leipä. ja terveellisempää.
onneksi täällä on hyvät ruoat. terveellistä ruokaa. joka päivä.
ja se on hyvä että herkuttelen vaan viikonloppuisin. olen siihen tottunut. mun ei edes viikolla tee kauheasti mieli mitään suklaata tai karkkia. hyvin selviän tavallisella ruoalla. ja sitten on aina mukavaa viikonloppuna herkutella. enkä silloin mietä näitä kaloreita yhtään. herkuttelen vaan. liikun sitten kunnolla viikolla viikonlopun jälkeen. ensi viikolla alkaa taas sähly. sitä ollaan odotettu parhaan kaverin kanssa. se on aina tiistaina iltapäivällä neljän aikaan. pelataan se puolituntia. ja sitten sen jälkeen meillä on vasta ruoka.
ohjaajat sanoi että syödään välipala ennen sitä peliä. niin jaksetaan pelata. kuulostaa hyvältä. mutta. siitä olen tyytyväinen että mulla on jonkun verran tuota liikuntaa viikolla. tulee aina hyvä fiilis kun on hikoillut. tekee tosi hyvää. ja aina kuumaan suihkuun lenkin tai sali tunnin jälkeen. sen jälkeen aina rentoutuu. ja tuolla liikunnalla saa purettua noita paineita aika hyvin. jos on kireä olo.
liikunta on yksi mun lempi asioita elämässä. saan siitä paljon nautintoa. muistan kun olin huonommassa kunnossa, niin en tykännyt yhtään kuntosalista. mutta nyt rakastan sitä yli kaiken.
aika jännä juttu. mutta hyvä vaan.
onneksi tänään on aika hyvä ilma niin pääsee lenkille. en vielä tiedä että minkä reitti lenkin teen. mutta kyllä se selviää.
hyvä päivä on tulossa taas tänään ja huomenna alkaa viikonloppu.
huominen päivä kuluu varmaan aika hitaasti kun odottaa että poikaystävä tulee hakemaan. se tulee taas hakemaan mut kun pääsee töistä. ihanaa. näemme huomenna.
mutta nyt aloitan siivoamaan niin saa sen pois alta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.