IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

poikaystävän luokse :) <3Perjantai 25.09.2015 08:06

ihanaa. se olisi taas perjantai ja lomille lähtö. menen poikaystävän luokse viettämään mukavaa viikonloppua. ei olla nähty nyt pariin viikkoon niin ihanaa taas tänään nähdä. ikävä on ollut kova.
ja poikaystävälläkin on ollut varmasti ikävä mua. täytyy tässä jossain vaiheessa alkaa pakkailemaan. otan jonkun verran vaatetta mukaan, saunakamat jos saunotaan, kannettava, tabletti, pystyy olla netissä.
hammasharja ja tahna. hius harja..vaikka mitä pitää ottaa mukaan.
koitan katsoa taas animea tuossa viikonloppuna eilenä sain katsottua taas pari anime sarjaa loppuun. hyviä sarjoja oli ja toivon että niistä tulee joskus jatkoa. ajattelin varmaan tänään taas katsoa animea niin tää päivä menee varmasti äkkiä. koitan myös taas värittää tänään.
eilenä kävin kaupassa. ostin pari manga kirjaa mitä oli ilmestynyt. ja uuden värityskirjan taas. siinä oli aika kivoja kuvia mitä sitten värittää.
jossain vaiheessa. toiminta tunnilla pelattiin alias peliä. ja syötiin herkkuja. oli ihan mukava toiminta tunti. kävin eilen illalla taas puolen tunnin lenkillä. oli tosi hyvä ilma kävellä. ja hiki tuli koska oli aika lämmin. tänään on taas aamulla naisten ryhmä. kuulin että ollaan menossa lahteen johonkin sisustus kauppaa. mutta. en aijo ostaa mitään sieltä. aijon vaan katsella. siinä se aamu meneenkin ja tullaan takasin syömään. ruoan jälkeen aijon käydä tokmannilla ostamassa viikonlopun herkut. kasa suklaata pitää taas ostaa mitä sitten syödä viikonloppuna. ja ehkä syön myös sipisiä ja pizzaa.
kunnon viikonloppu herkut. tottakai ruokaa pitää myös ostaa.
aijon nukkua tosi pitkään viikonloppuna. onneksi poikaystävä antaa mun aina nukkua. nukun varmaan taas päikkärit. en yhtään ihmettele. no ainakin tulee levättyä. ottaa ihan rennosti koko viikonloppu. aijon taas laittaa kämpän kuntoon ennen kun lähden lomille. ja mun pitää tänään pestä noi lakanat. laitan ne pesuun heti kun olen syönyt aamupalan ja ottanut aamu lääkkeet. saa sen hoidettua pois alta. kohta mun pitää myös tiskata. söin taas puuroa hetki sitten ja join ison kupin mustaa kahvia. nyt olen täysin hereillä.
olo ja fiilis on tosi hyvä tällä hetkellä. johtuu varmaan siitä että on perjantai. ja näkee taas poikasytävän tänään.
poikaystävä näkee nää mun uudet hiukset. varmasti tykkää niistä. aijon pitää nyt tämän päivän näitä hiuksia auki. eilenä pidin niitä aika paljon kiinni. pitää meikata ja valita laukku. aijon laittaa päälle tuon mun ihanan pitkän takin. ettei vaan tule helposti kylmä.
kohta voisi alkaa kuunnella taas musiikkia. hyvä fiilis vaan lisääntyy kuunnellessa. kivempi tiskata kun musa soi. kuuntelen varmaan taas lady gagaa. olen varmaan taas koneella suurimman osan päivästä tänään. ellen innostu värittämään tunti tolkulla.
aijon ostaa poikaystävälle yllätykseksi suklaata. minttu suklaa levyn.
se on poikaystävän lempi suklaa. ostan sen sille kun käyn tokmannilla tänään. ja annan sen sitten sille kun menen sen luokse.
varmasti ilahtuu. voi olla että poikaystävä on ostanut myös mulle suklaata yllätykseksi. en yhtään ihmettele. se ostaa mulle aina suklaata. ihana. mulle maistuu suklaa aina. varmaan on tänään vaikeaa sitten päättää että mitä suklaata ostaa koska mä tykkään kaikesta suklaasta. aijon tänään illalla syödä suklaata ja katsoa salkkareita siinä samalla. posse pitää tosiaan katsoa tänään koska siinä jaksossa on niko saarinen. joka tekee sen tempun. mä olen niko saarinen fani. se oli tosi hyvä silloin big brotherissa.
alkoi riehumaan siellä yhdessä vaiheessa. harmi kun tänä vuonna ei tuu big brotheria. kuulin huhuja että se ei enää muka tule. mutta. saa nähdä. viime bb kausi oli aika hyvä ja oikea tyyppi voitti sen.
no saa nähdä tuleeko se ensi vuonna. toivottavasti.
eilinen salkkari jakso loppui aika hauskasti. helena vähän hermostui ullalle. mä ja paras kaveri revettiin nauramaan sen jakson lopulle. tänään pitää todellakin katsoa salkkarit. lemmen viemästä mä näen tänään vaan puolet. poikaystävä tulee hakemaan mut siinä puoli kuuden maissa. no näen sitten lemmen viemää taas ensi viikon maanantaina. saa nähdä pysynkö kärryillä.
ai niin uusi päivä sarjan uudet jaksot alkaa ensi viikolla. jee. on sitten katsottavaa salkkareiden jälkeen. eilenä nukahdin saman tien kun pääsin omaan sänkyyn nukkumaan yhdeksän aikaan. olin vähän väsynyt. saa nähdä mihin asti jaksan valvoa tänään. ajattelin ottaa iltalääkkeet vähän myöhemmin illalla tänään niin jaksaa valvoa poikaystävän kanssa. hmm. pitää ottaa varmaan mukaan taas pari seksiasua niin niille tulee taas käyttöä. kyllä seksi maistuu taas hyvälle kun ei ole nyt saanut pariin viikkoon. poikaystäväkin odottaa varmasti innolla. ihanaa.
nyt mulle on maistunut onneksi aika hyvin toi ruoka. koitan tänään taas syödä hyvin. varmaan on ihan hyvät ruoat tänään.
aamupala on taas kohta. aijon syödä hyvän ruisleivän niin jaksan sitten naisten ryhmässä. teetä en kerkeä juomaan tänään aamulla. juon sitten kun tullaan sieltä lahdesta. ai niin pitää ottaa teetä mukaan poikaystävän luokse. on sitten lämmintä juotavaa.
onneksi olen oppinut käyttämään poikaystävän veden keitintä. en ennen osannut käyttää sitä. opin sen käytön viimeinkin. nyt keitän aina teetä sillä kun huvittaa juoda. sauna juomana mulla on limsaa. varmaan juon joko fantaa tai jaffaa. pitää muistaa laittaa jää kaappiin kylmään. ja juon sen sitten kun tulee saunasta.
varmaan saunotaan tuossa myöhään illalla. tai aikaisemmin ilalla. sen näkee sitten. pää asia on että pääsee saunaan.
saa nähdä millainen on sitten ensi viikko. toivon että se on hyvä viikko taas. mua pelottaa se että mulle voi ehkä tulla toi masennus kausi tässä syksyllä. ja että on tosi väsynyt. nyt pitää vaan nauttia tästä hyvästä olosta ja fiiliksestä kun pystyy. syksy on vasta alussa. ja voi tulla myös silleen ettei voi mennä lomillekkaan jos on huono olo ja väsynyt. jos mulle tulee se niin poikaystävä onneksi ymmärtää sen etten voi lähteä silloin lomille. se on ihana aina kun se tulee sitten käymään mun luona. tehdään jotain mukavaa.
ajatella että mä ja poikaystävä ollaan oltu jo yli viisi vuotta yhdessä. ja hyvin meillä menee edelleen. muistan silloin kun poikaystävä kysyi multa vähän yli viisi vuotta sitten että haluanko alkaa seurustella sen kanssa. ja mä suostuin. ollaan vieläkin yhdessä.
ei olla menty vielä kihloihin. mutta sillä ei ole väliä. mulle riittää se että ollaan yhdessä ja rakastetaan toisiamme.
viihdytään toistemme seurassa. uskon että ollaan vielä monta vuotta vielä yhdessä. eletään vaan päivä kerrallaan. ja se on ihanaa myös että poikaystävä on hyväksynyt mut sellaisena kuin olen.
vaikka mulla on nää kaikki sairaudet. mutta se ei haittaa poikaystävää yhtään. ja se aina ymmärtää sen jos mulle tulee huono olo. tai en vaikka jaksa. ja on mun tukena jos on vaikeaa.
mutta. uskon että tästä tulee erittäin mukava viikonloppu. aijon vaan nauttia. ja koitan olla kiukutelematta poikaystävälle. pystyn siihen. en varmaan kiukuttele. hyvä olo on varmasti koko viikonlopun. rahaa ei mene varmaan kauheasti kun käydään kaupassa tänään. aijon ostaa ruisleipää, ehkä sen pizzan, kana hampurilaisen minkä syön sunnuntaina, suklaata, sipsiä ehkä..ja tehdään taas jotain ruokaa poikaystävän kanssa.
ei olla ainakaan nälässä noilla herkuilla. enkä aijo miettiä mitään kaloreita viikonloppuna. syön vaan. ensi viikolla sitten taas lenkkeilemään ja salille. mutta. nyt alan tiskaamaan ja pakkailemaan pikku hiljaa. musa vaan soimaan taustalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.