IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

huomenna on joulu :)Keskiviikko 23.12.2015 10:44

ihanaa olla kotona. heräsin hetki sitten ja keitin puuroa mikrossa. oli tosi hyvää. huomenna on sitten joulu aatto. ihanaa viettää se perheen kanssa. sisarukset tulee tänä iltana kotiin. näen sitten nekin.
odotan innolla huomista. silloin on varmasti jo ihan joulu fiilis.
koristelen varmaan taas kuusen. syödään aamulla riisi puuroa, saunotaan, syödään. käydään haudalla, availlaan lahoja..
ihanaa. mun mielestä joulu on ihan mukava. ja se on hyvä ettei sitä tarvi viettää yksin. se on hyvä että mä saan puhelimen kautta tämän netti yhteyden niin pystyy skypettämään poikaystävän kanssa. eilenä skyepeltiin vähän yli tunti taas. mä nukuin nyt lattialla patjalla. varmaan nukun taas ensi yönkin siinä. mutta ei haittaa. tykkään nukkua lattialla. ja mä pystyn nukkumaan ihan missä vaan. kunhan on tyyny ja peitto niin se riittää. kohta voisi keittää teetä. alkaa tehdä mieli. kirjoitan eka tämän blogin niin keitän sitten.
olo on hyvä tällä hetkellä. kerkesin eilenä käydä kaupassa ennen kun lähdin kotiin. ja olin klubitalolla taas aamulla. oli vähän tylsää kun ei ollut mitään puuhaa siellä. no ehkä ensi kerralla.
ajattelin käydä lenkillä taas tänään. pakko saada raitista ilmaa.
ja saa samalla liikuntaa. ajattelin iltapäivällä käydä.
tuskin alkaa satamaan mitään vettä. pakkasin paljon vaatteita mukaan. ja otin tietysti mun koneen ja tabletin mukaan.
voi sitten niitä käyttää jos tulee tylsää.
ostin eilenä itselle fazerin suklaa levyn. sitä pitää syödä aina jouluna.
luulen että saan taas suklaarasian joulu lahjaksi.
ei haittaa kyllä mulle suklaa kelpaa.
äiti on töissä vielä tänään ennen kun sillä alkaa loma.
ei ole onneksi joulua töissä. poikaystävä lupasi tulla sitten käymään täällä joku päivä. odotan innolla. ihanaa taas nähdä sitä. on ollut ikävä. odotan innolla uutta vuotta kun menen sitten sen luokse.
tulee varmasti mukava uusi vuosi.
isä tekee tänään ruoaksi makkara keittoa. tykkään kovasti makkara keitosta. se on hyvä ruoka mun mielestä.
odotan sitä että pääsee syömään porkkana laatikkoa jouluna. se on yksi mun lempi ruoka jouluna. syön mahan täyteen noita joulu ruokia. silloin saa syödä. ostin sauna juomaksi jaffa appelsiini limsaa. se on mun lempi limsa. tosi hyvää kylmänä ja maistuu hyvältä kun tulee saunasta. aijon saunoa pitkään koska pääsee harvoin saunaan. poikaystävän kanssa aina saunotaan joskus.
sillä on sauna. olen vissiin lauantaihin asti täällä. siskokin lähtee samana päivänä niin porukat vie meidät sitten.
ihan mukavaa olla vähän pitemmällä lomalla. koska aina viikonloppuisin pääsee lomille. nyt kun on joulu ja uusi vuosi tulee niin pystyy pitämään pitempiä lomia. poikaystäväkin on lomalla tällä hetkellä. sillä ei ole nyt töitä. sillä alkaa sitten työt ensi vuoden puolella. nyt kun lepää niin jaksaa ensi vuonna töissä taas.
naisten kuntosali ryhmä alkaa taas tuossa tammikuun puolessa välissä. ollaan menossa sinne taas kaverin kanssa. mukavaa kyllä mennä pitkän tauon jälkeen. tulee taas käytyä salilla ainakin kerran viikossa. en ole nyt viime aikoina jaksanut käydä salilla mutta lnekillä onneksi jaksan aina käydä. sekin on liikuntaa.
ja kyllä siinäkin toi kunto nousee.
kivasti tulee tuolla ulkona. lunta saisi mun mielestä olla. tulisi vielä enemmän toi joulu fiilis. nyt sitten tänne etelään tuli musta joulu.
auringon pitäisi paistaa huomenna. no se on paljon parempi kuin joku vesi sade. päästään käymään haudalla huomenna.
pitää sekin katsoa koska äiti sitten leikkaa noi mun hiukset. kumminkin ennen kun lähden. sitten on mukavaa kun on vähän lyhyemmät hiukset. helpompi hoitaa niitä. eikä mene takkuun.
ja ne saa laitettua vielä poni hännälle.
eikä maksa mitään. ilmaista. sitten on taas uusi hius tyyli.
ja latvoja on aina hyvä välillä leikata. tekee hiuksille hyvää.
pitää katsoa nukunko taas tänään päikkärit. mutta ei se haittaa jos en nuku. tulee uni paremmin sitten illalla. eilenä menin jo nukkumaan kahdeksan jälkeen. väsytti. nukahdin saman tien.
aijon huomenna herätä vähän aikaisemmin koska on joulu aatto.
varmaan voisi herätä siinä kahdeksan jälkeen.
syödä se riisi puuro aamu palaksi. otan sitten noi mun korut käyttöön koska on joulu. laitan korvikset, sormukset ja ranne korut. on sitten nättinä. pitää myös vähän meikata.
hiukset ajattelin laittaa nutturalle. ja otan käyttöön tuon mun uuden pitkän neuletakin. otin noi toppahousut ja toppatakin mukaan niin ei tule kylmä kun mennään haudoilla käymään. tarkenee olla ulkona.
ja onhan se mukavampi kun ei ole kylmä.
hattu, kaulahuivi ja hanskat on myös.
laitetaan muutama kynttilä sitten noille haudoille.
ja se on upea näky kun kaikkialla palaa kynttilöitä haudoilla.
mukava tunnelma. olen nyt varmaan tässä koneella taas jonkun aikaa. en nyt keksi muutakaan tekemistä tällä hetkellä. no saa tämän ajan kulumaan näinkin. ja voinhan mä katsoa tabletillakin taas jotain. varmaan katson sitä ensislimäyksellä sarjaa. mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun. animea pitäisi myös katsoa.
katson kun kerkiän. keitin äsken tuon teen. juon nyt sitä tässä samalla. juon nyt tällä hetkellä citrus vihreää teetä. se on yksi mun lempi tee. tosi hyvää. ja sitten mulla on mukana tuota vihreä tee orient. sekin on tosi hyvää. nyt tee ei lopu heti kesken kun mulla on pari pakettia mukana. juon sitä mielummin kun taas kahvia.
aika pirteä olo tällä hetkellä. no ihan hyvä sekin.
olen hereillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.