IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Arki alkaa jälleen. Ja kaikki ryhmät mitkä oli joulu tauolla alkavat. Tänään olisi ohjelmassa kokki ryhmä aamulla. Mun paras kaveri on myös siinä ryhmässä. Päästään tekemään hyvää ruokaa taas. Saa nähdä mitä ruokaa tehdään. Meillä on nyt tää kokki ryhmä aina parin viikon välein maanantaisin. Aamulla. Ohjaajat vähän muutti tätä kokki ryhmä juttua erilaiseksi. No ei mua haittaa yhtään. Mukavaa päästä tekemään hyvää ruokaa. Salkkarit alkaa tänään! Ollaan niin odotettu sitä parhaan kaverin kanssa. Tänään se taas alkaa. Ollaan aivan innoissamme. paras kaveri kertoi että se uusi päivä sarja alkaa vasta helmikuun lopulla. No jos se tulee silloin niin se tulee.
Mä heräsin puoli tuntia tänään aikaisemmin kuin yleensä.
Heräsin ja keitin äsken kahvit. Tosi vahvat kahvit. Lomalla en juonut yhtään kahvia. Teetä join vaan. Kahvi alkaa taas muuten loppumaan. pitää siis hankkia sitä lisää niin saa aamu kahvit taas.
Oli tosi mukava viikonloppu poikaystävän kanssa. Nyt me ei nähdä ainakaan pariin viikkoon koska ensi viikon viikonloppuna on se desucon tapahtuma. Olen menossa sinne. Mutta. Onneksi tulee aina viikonloppu. Ja pääsee taas jossain vaiheessa poikaystävän luokse taas. Toista on aina ihana nähdä jos ei ole nähnyt vähään aikaan.
Nyt varmaan tää viikko tuntuu vähän oudolta kun ryhmät alkaa taas ja työt. vaatii taas vähän tottuleua koska kolmeen viikkoon ei ole ollut nyt mitään. Mutta positiivisella asenteella aloitan tämän viikon taas. Tästä tulee varmasti hyvä viikko. Uskon ainakin.
Tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. Nyt mun ei tarvi hakea mitään lääkkeitä vähään aikaan taas. Mulla on kaikkea.
Ei tarvi hetkeen apteekissa käydä. Kaupassa täytyy käydä taas tänään. Ajattelin kokki ryhmän jälkeen käydä. Hyvin on aikaa käydä ennen ompelu ryhmää. Sekin ryhmä alkaa taas tänään iltapäivällä.
Teen edelleen sitä kaula huivia. Ei ole vieläkään valmis.
Yllättävän hyvä fiilis tällä hetkellä vaikka mulla alkaa taas noi naisten vaivat. Mutta se on vaan hyvä asia jos on hyvä fiilis tällä hetkellä. Olen varmaan siitä innoissani kun ryhmät alkaa taas ja työt. Näkee taas ihmisiä ja tulee tekemistä taas.
Kohta tiskaan taas. Tiski vuori on taas syntynyt. Tiskaan tässä ennen kokki ryhmää. hyvin kerkeää. Ei siinä mene kuin jotain viisi minuuttia. sänkykin pitää pedata. Mulla on taas yllätys yllätys vaate kriisi päällä tänä aamuna. Tiedän mitkä housut laitan tänään. Mutta en tiedä että minkä paidan laitan. jonkin lämpöisen. No jos en keksi niin vaikka laitan villa paidan. Se lämmittää.
En jaksa nyt meikata. laitan hiukset vaan taas poni hännälle.
ja siistit vaatteet niin ne riittää. Tänään en neä toista kaveria koska sillä on illalla muuta menoa. Katson tänään lemmen viemää sarjaa yksin. Mutta huomenna mä näen taas kaveria. Se tulee varmaan mun luokse taas katsomaan lemmen viemää.
Aijon mennä lenkille taas illalla päivällisen jälkeen.
Pakko saada vähän liikuntaa taas ja raitista ilmaa samalla.
Onneksi tuolla ulkona ei ole kamalan kylmä. Sopiva ilma.
Eilenä mä katsoin taas pari jaksoa gossip girl sarjaa. Olen jäänyt siihen sarjaan jotenkin koukkuun. Muistan kun se tuli vuosia sitten telkasta niin en ollut kiinnostunut siitä sarjasta yhtään. Mutta nyt kiinnostaa. No mä aijon katsoa sen. Olen nyt katsonut neljä jaksoa vasta ekasta kaudesta. Ja vielä on paljon katsottavaa. Katsoin eilenä myös tuota ensisilmäyksellä sarjaa. Animea ajattelin katsoa tänään jos vaan kerkiän. Mutta jos en kerkiä niin en kerkiä.
Katson sitten kun pystyn. En kerkiä juomaan teetä tänä aamuna. Mä juon sitten teetä vasta kokki ryhmän ja kauppa reissun jälkeen.
Silloin kerkiää. Poikaystävällä alkaa työt taas tänään.
sillä oli muutama viikko lomaa. illalla taas skypetellään.
Tulee nyt vähän ikävä sitä taas kun ei nyt nähdä pariin viikkoon. Onneksi on puhelin ja skype. aina voi soittaa jos tuntuu siltä.
Se on hyvä että kuulee edes toisen äänen.
Kyllä tää pari viikkoa menee varmasti taas äkkiä. hyvää kannattaa aina odottaa. Kyllä se sieltä tulee. Käytiin eilenä lidlissä poikasytävän kanssa. Ostin kivennäisvettä. Maksoi vaan vähän yli euron pullo. Halpaa kivennäisvettä. Jos toi lidli olisi vähän lähempänä niin kävisin siellä joka päivä varmaan.
Keskustaan on täältä kymmenen minuutin matka.
En kerkiä pestä pyykkiä ollenkaan tämän viikon alussa.
Mulla on nyt toi kokki ryhmä ja huomenna aamulla mun pitää mennä taas klubitalolle aamulla. Koitan pestä sitä pyykkiä tuossa loppu viikosta tai ennen desuconia. No katsotaan sitä sitten myöhemmin. Kyllä mä jossain vaiheessa varmaan pystyn pesemään pyykkiä. Pitää katsoa vaikka tuossa torstaina tai perjantaina.
Nyt kun käyn kaupassa tänään niin ei tarvi sitten muutamaan päivään käydä. Kohta voisi kuunnella musiikkia. Lähtee maanantai aamu hyvin käyntiin. Tästä tulee hyvä päivä. Uskon ainakin.
Pääsee taas viettämään aikaa parhaan kaverin kanssa tänään.
Nyt aamulla ja illalla. Aamupala on taas tuossa vähän yli tunnin päästä. No mä kulutan koneella aikaa. Olen nyt koneella siihen asti kun kokki ryhmä alkaa. Sitten varmaan tulen koneelle seuraavan ehkä päivällä taas mutta viimeistään illalla kun skypetän poikaystävän kanssa. Ihan mukavaa mennä taas huomenna sinne klubitalolle. Toivottavasti pääseen taas sinne keittiöön tekemään jotain aamulla. Viimeksi tein se makkara kastikkeen. Siitä tuli tosi hyvää. No sen näkee huomenna mitä pääsen tekemään. Toivottavasti jotain mukavaa. Millä saa ajan kulumaan.
Keskiviikkona on sitten pitkästä aikaan taas työpäivä.
En ole nyt ollut moneen viikkoon töissä. Nyt on taas mukavaa mennä sinne pitkästä aikaan. Aijon tästä lähiten ottaa omaat eväät sinne töihin. Toi S-market on tuossa matkan varrella niin saan sieltä haettua sitten noi eväät. Hyvin kerkiän käymään siellä ennen kun menen töihin. Laskin että se tulee halvemmaksi kun ostan omat eväät sinne. Mun pitää sitten sanoa siellä niille ohjaajille että otan nyt tästä lähtien omaat eväät töihin. Kyllä se käy niille varmasti. Ja ne sanoi mulle että voi ottaa omaat eväät.
Voisi jonkun mikro ruoan vaikka ostaa. Tai salaatti.
Kyllä mä jotain syötävää löydän sieltä kaupasta.
Kivennäisvettä voisi ostaa juomaksi sinne töihin. Pikku pullon.
On sitten juotavaa. Mun työ päivä kestää taas yhdeksästä kahteen asti. Viisi tuntia. Yleensä se aika kuluu nopeasti siellä työpaikassa.
Ja se on kivaa kun mun toinen kaveri on myös töissä siellä.
On seuraa. Ja keskiviikko iltana mennään taas naisten kuntosali tunnille yhdessä. Keskiviikko päivä on se päivä missä on enemmän ohjelmaa. Joskus keskiviikko päivä saattaa tuntua rankalta. Mutta onneksi aina illalla voi rentoutua. Jaksaa sitten seuraavan päivän.
Nukkuu hyvin yön niin jaksaa taas seuraavana päivänä.
Onneksi illalla ei tarvi tehdä mitään. Paitsi silloin keskiviikko iltana on se kuntosali. Se täytyy jaksaa. Mutta muuten kaikki illat voi ottaa aina rennosti. Katsoa telkkaa parhaan kaverin kanssa.
Ja mennä sen jälkeen yhdeksältä nukkumaan. Olen aina yhdeksään asti parhaan kaverin luona kylässä. Se on mukavaa että voidaan viettää kaikki illat yhdessä viikolla. Mun paras kaveri asuu muutaman metrin päässä. Ei ole pitkä matka. Ollaan naapureita.
Samassa kerroksessa asutaan. Mutta nyt voisin alkaa tiskaamaan.
Ja musaa soimaan taustalle. Voisin samalla järjestellä vähän tätä mun kämppää. Pyyhkiä vaikka tasot samalla. Ei ole sitten kahvin puruja ihan kaikkialla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.