IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jos tänään hakisi subit taas ;)Perjantai 15.04.2016 07:26

Jes. perjantai koitti viimein. Oon taas koko viikon odottanut viikonloppua. Olen menossa taas jälleen poikaystävän luokse.
Päästään taas viettämään laatu aikaa. Poikaystävä hakee mut sitten taas illalla vasta kun pääsee töistä. Mä kysyn siltä tänään että haetaanko subit sitten taas subwaysta kun käydään samalla kaupassa.
Nyt maistuisi se subi. En vielä tiedä että minkä subin ottaisin tällä kertaa. Varmaan joku kana versio. Mä tarjoan tällä kertaa subit koska poikaystävä tarjosi viimeksi mulle koti pizzasta sen kotzonen.
Me aina vuorotellaan että jompi kumpi tarjoaa aina.
Se on reilua. Mulla on todella hyvä olo ja fiilis. Eilenä aloin katsomaan noita uusia anime sarjoja, ja tänään jatkuu katsominen.
Mä löysin ainakin kuusi anime sarjaa mitä alan seuraamaan.
Kaikki vaikutti mielenkiintoisilta. Ja se on hyvä että joka viikko tulee aina uusi jakso noista kaikista sarjoista niin on katsottavaa.
Mä olin ensin silleen että ei varmaan ole tullut mitään hyvää anime sarjaa varmaan. Mutta aika monta löytyi. Positiivinen yllätys.
Poikaystäväkin seuraa noita sarjoja myös mitä mäkin katson nyt.
Me aina välillä puhutaan noista anime sarjoista poikaystävän kanssa.
Sitten poikaystävä aina suosittelee jotain sarjaa mikä kannattaa katsoa. Mä odotan jo kovasti desuconia. Alla pari kuukautta.
Niin se on taas. Olen aivan innoissani.
En malta odottaa että pääsen käyttämään sitä mun sinistä peruukkia.
Eilenä oli ihan mukava päivä. Piti siivota ja pyykkiä piti pestä mutta unohdin kokonaan kun aloin katsomaan animea aamulla.
Mutta tänään mä pesen noi mun pyykit. Mulla on koko päivä aikaa ennen kun poikaystävä tulee hakemaan.
Mä kävin eilenä myös tokmannilla. Ja sorruin shoppailemaan.
Mä löysin aivan ihanat olo housut. Semmoiset harmaat missä on pinkkiä. Maksoi vaan 20 euroa. Ja sitten ostin uudet aurinkolasit mitkä maksoi 14 euroa. Nyt pitää olla tosi varovainen etten heti riko niitä laseja. Oli pakko ostaa ne aurinkolasit koska mulla ei ollut mitään laseja sillä hetkellä. Tokmannilla meni siis rahaa se 34 euroa.
Mutta nää olo housut on aivan ihanat. Mä pidän näitä koko päivän päällä. En laita mitään farkkuja. Mä en jaksa mitään farkkuja.
Ja nää olo housut sopii todella hyvin nahkatakin kanssa.
Laitan nahkatakin tänään. Kun lähden lomille. Laukkua en vielä tiedä että minkä otan käyttöön. Mutta se kyllä selviää.
Alan pakkailemaan heti kun olen saanut blogin kirjoitettua.
Tänään mä kulutan aikaa varmaan koneella tai katson taas tabletilla jotain sarjaa. Kyllä mä saan jotenkin ajan kulumaan.
ihanaa kun on nyt vähän paremassa kunnossa mitä viime viikolla.
Pystyy lähtemään lomille. Ai niin äidille pitää muistaa soittaa tänään.
Mun piti eilenä soittaa mutta unohdin. Soitan sille illalla.
Tänään aamulla on taas naisten ryhmä. Ei ole mitään tietoa että mitä tehdään. Se alkaa kymmeneltä.
Käyn varmaan kaupassa tuossa lounaan jälkeen. Menen sinne kuluttamaan aikaa ja saa samalla raitista ilmaa kun kävelen sinne.
Ulkona on ihana sää taas. Olin eilenä illalla taas lenkillä.
Aivan ihana ilma oli. Ja hiki tuli koska kävelin ripeää tahtia sen puolituntia. Syke nousi vähän. Mutta lenkki teki tosi hyvää.
Tänään ja viikonloppuna saa syödä vähän suklaata taas.
Voi herkutella kun on viikonloppu. Mä en tiedä että mitä suklaata ostan ja kuinka paljon. Ainakin yhden suklaa levyn aijon ostaa.
Koitan olla ostamatta mitää sokeri juomia. Mua kyllä houkuttaa toi alkoholiton mansikka lime siideri. Argh. No katsoo mitä tapahtuu. Varmaan sorrun ostamaan sitä. Mutta jos ostan sitä niin yksi tölkki vaan. Ei sen enempää. Sen juoman kanssa ostan myös yhden ison kivennäisvesi pullon. Siinä on sitten mun viikonloppu juomat.
Ne saa kelvata. Poikaystävä ostaa varmaan itselleen lonkeroa.
Se saa juoda mun puolesta mitä haluaa. Eikä se yhtään häiritse mua että se juo alkoholia. Kunhan mun ei tarvitse juoda sitä.
Hyvin olen pärjännyt tähän asti ilman alkoholia.
Eikä mun edes tee yhtään mieli.
Aamupala on taas noin vähän yli tunnin päästä. Alkaa olla nälkä taas. Syön ruisleipää taas. Heräsin tänään noin puoli seitsemältä.
Ja join hyvät aamu kahvit. Nyt olen hereillä taas.
Kohta pitää tiskata ja laittaa taas vähän tätä mun kämppää kuntoon ennen kun lähden lomille. On sitten siistiä kun palaan takaisin.
Laitan pyykit heti kun olen syönyt aamupalan. Kone on varmasti vapaa. Saan nyt heti tässä aamulla hoidettua pyykit niin niitä ei sitten tarvitse ihmetellä päivällä.
Mutta se on hyvä että ei ole mikään kiire. Saa rauhassa tehdä asiat ennen lomille lähtöä. Pitää ostaa ruokaa taas viikonlopuksi ja me tehdään taas poikaystävän kanssa jotain ruokaa. Katsotaan mitä keksitään syödä. Mutta kana hampurilaisen aijon ostaa ja mä nautin sitä sitten lauantai iltana. Se hampurilainen on pizzan korvike.
Varmaan taas saunotaan viikonloppuna. Pitää muistaa pakata noi shampoot. Pystyy siinä samalla pestä noi hiukset.
Ai niin pitää muistaa ilmoittaa ohjaajalle etten ole tulossa päivälliselle. Koska me haetaan ne subit illalla.
Se subi on mun päivällinen. tai oikeastaan iltapala.
Aijon ottaa sen 15 senttisen subin. Mä en jaksa syödä sitä 30 senttistä subia. Liian iso mulle. Poikaystävä varmaan ottaa sen 30 senttisen subin. Se ottaa sen aina. Poikaystäväkin varmaan ilahtuu kun tarjoan tällä kertaa ne.
Hyvä ruoka parempi mieli. Näin se menee.
En ole nyt väritellyt mitään viime päivinä. Mä värittelin viimeksi tiistaina. Kun olin klubitalolla niin väritin.
No kyllä mä innostun siitäkin sitten taas jossain vaiheessa taas.
Paras kaveri viettää nyt viikonlopun yksin täällä koska mun toinen kaverikin lähtee lomille. Me kaikki kolme ollaan kavereita keskenään. tekstaillaan sitten taas viikonloppuna. Kysellään miten viikonloppu menee. Mä nukun varmaan sitten taas päikkäreitä viikonloppuna. No poikaystävä antaa mun aina nukkua. Se on sanonut mulle että nuku vaan jos tuntuu siltä. ja niin mä sitten nukun. Mutta mä koitan valvoa tänään. Otan noi lääkkeet vähän myöhemmin. Mutta. Varmasti tulee todella mukava viikonloppu.
Pitää vaan nauttia. Ollaan ja ihmetellään.
Eikä ole kiire mihinkään. Ja nyt olen tosi iloinen näistä mun uusista olo housuista. Nää on aivan ihanat.
Mun perjantai asuste. Tänään mulla on rento tyyli. En jaksa nyt mitään meikkejä. Mulle riittää nää olohousut, nahkatakki, aurinkolasit, ja joku laukku. Houkset laitan varmaan tänään nutturalle. Ne on kiinni kumminkin.
Näytän hyvältä silti. Se tärkein asia.
Oma tyyli paras tyyli. Mä puen aina siltä miltä tuntuu. Ja tänään tuntuu siltä että rennosti vaan. Nyt olen siitäkin iloinen että on aurinkolasit. Ei häikäise toi aurinko.
Myöhemmin aijon hankkia kunnon aurinkolasit jostain liikkeestä.
Pitää ottaa säästöistä rahaa niihin. Pitää vähän katsella minkä hintaisia niitä laseja on. Ettei ihan että maksaisi jotain sata euroa.
Jos löytäisi semmoiset aurinkolasit mitkä maksaisi sen 50 euroa vaikka. Se olisi sopiva hinta hyvistä aurinkolaseista.
No katsotaan sitä sitten jossain vaiheessa. Kunhan kerkiää.
Mutta. Nyt alan pakkaamaan ja tiskaamaan. Musat soimaan laitan taustalle. Tulee hyvä perjantai fiilis kun kuuntelee hyvää musaa.
Tästä tää päivä lähtee. Hyvällä fiiliksellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.