IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Bileet syyskuussa yhden kaverin luona.Maanantai 13.08.2018 05:05

Se olisi viikonloppu taas vietetty. Olin lomilla poikaystävän luona. Oli todella mukava viikonloppu. Lauantai iltana pidettiin leffailta. Ostettiin vähän leffa mässyä kaupasta. Katsottiin pari Monty python leffaa netflixistä. Oli niin hyviä että nauratti. Niiden leffojen jälkeen menin nukkumaan. Tänään heräsin taas tuossa neljän jälkeen. Aamukahvit join äsken. Tänään pitää mennä taas töihin. Työpäivä. Neljä tuntia. Nyt mulla on tällä viikolla neljä työpäivää. Katsoo miten jaksaa. No hetki ja päivä kerrallaan niin kyllä se siitä. Teen parhaani.
Jee. Salkkarit jatkuu taas viikon päästä! Näin eilen siitä mainoksen telkasta. Tätä me olemmen parhaan kaverin kanssa odottaneet.
Tulee taas iltaisin telkasta jotain katsottavaa. Eilen kun olin parhaan kaverin luona eilen illalla niin katsottiin vain elämää.
Vain elämää on yksi mun lempi ohjelmista. Olen nähnyt ihan kaikki jaksot mitä siitä on tullut. Nyt toivon että tuo uusi vain elämää kausi on taas hyvä. Ulkona alkaa jo olla tähän aikaa hämärää. Se on kohta syksy. Nopeasti tää kesä on mennyt mutta tosi kiva kesä on ollut.
Paljon tekemistä ja ohjelmaa. Nyt on ihan kiva että arki on taas alkanut. Tulee se rytmi taas viikolla. Loput ryhmät alkaa sitten tosiaan syyskuussa. Kuntosalit ja sählyt. Niin ja kokkiryhmä.
Yksi mun kaveri pitää syyskuussa bileet. Meitä on pieni porukka siellä. Mä, mun kaverit ja muutama muu. Kiva sitten viettää taas iltaa kavereiden kanssa. Alkoholia en juo koska olen lopettanut juomisen. Kaverit aikoo juoda mutta ei se mua haittaa.
Mä juon illan aikana vettä ja limua. Tai jos ostaa alkoholitonta siideriä. Joo sitä mä ostan pari tölkkiä ainakin. Sekä yksi limu pullo siihen päälle. Siinä on mun illan juomat.
Ei ainakaan tule krapulaa. Katsoo sitten mihin asti valvotaan.
Ollaan kavereiden kanssa yötä siellä kaverilla. Mennään taas bussilla sinne. Juomiin mulla varmaan menee alle kymmenen euroa.
Bussi matkoihin noin 20 euroa.
Rahaa tulee taas kelalta sopivasti kun on bileet sinä päivänä.
Me lähdetään siinä illalla perjantaina. Ollaan noin kuuden aikoihin sitten siellä kaverilla. Tulee kiva ilta. Ulkona alkaa olla jo vähän viileää. Mietin tarkeneeko tuolla hupparilla. Koska mä unohdin mun nahkatakin poikaystävän luokse. No poikaystävä tuo sen hupparin tämän viikon viikonloppuna kun tulee käymään.
Mä arvasin että jotain unohtui poikaystävän luokse. No ei se mitään.
Mietin nyt tässä mitä puen tänään päälle?
Mä varmaan laitan nuo mun uudet David verkkarit jalkaan.
Hyvät työhousut. Paljon paremmat kun jotkut farkut.
Mä en ole käyttänyt koko kesän aikana mitään farkkuja.
On ollut niin lämmin. Syksyllä niitä sitten kerkiää taas käyttää kunhan ei pahasti purista. Mutta vitsit mulla jäi hyvä fiilis siitä Laiva reissusta. Onnistunut reissu. sekä uusi ihana Guess laukku.
Mukava baari ilta kavereiden kanssa. Pääsi myös vähän tanssimaan.
Niin ja ruoka laivalla oli todella hyvää. Sekä aamiainen Tallinnassa.
Oli kiva shoppailla. Nyt en aijo shoppailla vähään aikaan.
Nyt alkaa säästäminen kun kesä ja menot ovat nyt ohitse.
Alkaa syksy. Ai niin kuultiin kavereiden kanssa ohjaajalta että meillä on joku mökkireissu elokuun lopulla. Ollaan yksi yö mökillä. Asukkaat ja pari ohjaajaa. En nyt enää muista missä se mökki oli.
No jossakin. Tulee kiva lyhyt reissu siitäkin.
Kaverit mukana niin mikäs sen parempaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.