IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Viikko on sujunut hyvin ja nopeasti. Huomenna alkaa taas viikonloppu. Olen menossa pitkästä aikaan poikaystävän luokse. Päästään viettämään laatuaikaa. Varmaan juodaa viikonloppuna. Ajattelin juoda muutaman siiderin. Päärynäsiideriä mun tekee kauheasti mieli.
Ostan sitä siis. Vietetään vähän pikkujouluja. Sekä vietetään poikaystävän synttäreitä. Poikaystävä täyttää 31. On minua vähän vuoden vanhempi. Tulee mukava viikonloppu. Huomenna varmaan saunotaan. Kun on perjantai. Eilen olin töissä ja salilla. Oli hyvät treenit.
Teki todella hyvää. Ensi viikolla sitten taas salille. Viikonlopun jälkeen.
Maanantaina mua ärsytti ihan kaikki. Varmaan nuo mun olotilat on johtuneet siitä kun vaihdoin e-pillerit vanhoihin pillereihin.
Mutta kyllä tää olo alkaa kyllä tasaantumaan. Siinä menee hetki.
Kun olen kirjoittanut blogin niin alan siivoilemaan. Siivoan nyt kunnolla tämän kämpän. Vien matot ulos tuulettumaan. Imuroin ja moppaan joka ikisen paikan. Teen nyt vähän joulusiivouksia. Nyt on intoa siivota kun on hyvä fiilis päällä. Laitan musiikit soimaan kun alan siivoilemaan.
Pyykkiä pitää pestä myös. Sitä on kertynyt kiva määrä. Lakanat pitää myös pestä ja vahtaa puhtaat lakanat sänkyyn.
Sitten on mukavaa mennä puhtaisiin lakanoihin nukkumaan.
Mua ei ole nyt onneksi adistanut pahasti. Mikä on vaan hyvä. Eikä ole ollut harhojakaan pitkään aikaan. Se on vaan hyvä merkki.
Ne ovat kyllä vähentyneet. Pystyy nyt hyvin elämään tämän sairauden kanssa. Päivä kerrallaan. Välillä niitä huonojakin päiviä on.
Mutta niistä sitten kyllä selviää. Seuraava päivä on paljon parempi.
Alle kuukausi jouluun. Nopeasti se sieltä tulee. Mukavaa mennä vanhempien luokse viettämään joulua. Olen aina joka vuosi siellä.
Uuden vuoden varmaan vietän poikaystävän kanssa. Juon varmaan uutena vuotena päärynäviiniä. Sekä siideriä.
Odotan myös kovasti desuconia ja mun synttäreitä mitkä on sinä viikonloppuna. Tulee kivat synttärit. Ihanaa viettää niitä sitten mun kaverin kanssa. Mennään ulos syömään. Sieltä sitten desuconiin.
Jaksetaan shoppailla ja pyöriä siellä. Saan kyllä shoppailurahat kasaan. Nyt kun vaan säästän. Ostan taas kaikkea animekrääsää.
Niin kuin aina desuconissa. Mutta. Nyt matot pihalle ja imuroimaan.
Alkaa siivoaminen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.