IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilinen posse jakso oli aika hauska. Odotan seuraavaa jaksoa innolla.
Tänään tulee taas putous. Katsomme sen kaverin kanssa. Varmasti hauska taas. Joku hahmoista tippuu tänään. Saa nähdä kuka.
Mä niin odotan että alkaa taas Rantabaari sarja telkasta taas.
Mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Tosi hyvä. Kaverit katsoo sitä myös. Siinä sarjassa on tosi hyviä hahmoja. Sekä siinä sarjassa tapahtuu paljon. Niin kuin salkkareissa. Eilinen päivä meni ihan kivasti.
Oli vähän kyllä väsynyt olo. Se varmaan ihan johtui siitä kun jouduin syömään rauhottavia silloin yksi päivä. Nyt toivon etten joudu vähään aikaan syömään taas rauhottavia. Joudun aina ottamaan niitä kun alkaa pahasti ahdistaa tai harhat iskee. Luulen että viikonloppu menee ihan kivasti. Nyt saa vaan olla ja lepään nyt samalla. Ajattelin varmaan tänään mennä lenkille. Niin ja voisin käydä tokmannilla koska mulla on se 20 euron lahjakortti sinne. Sain sen kaverilta synttärilahjaksi.
Oli kyllä kiva lahja. Ehkä käytän sen lahjakortin uusiin rintaliiveihin.
Rintaliivejä ei ole koskaan liikaa. Tokmannilla myydään yhtä kivaa rintaliivimallia mikä sopii hyvin minulle. Olen nyt kaikki mun rintaliivit ostanut aina tokmannilta. Suosittelen. Kävin eilen nostamassa pankkiautomaatilta sen 20 euroa desucon säästöön.
Tästä tää säästäminen alkaa. Ihan varmasti saan kivan summan säästettyä desuconiin. Ajattelin aina alku kuusta nostaa nyt aina sen 20 euroa. Silloin tulee kelalta aina kivasti rahaa.
Katsoo jos vaikka enemmänkin nostaa sitten säästöön. Mutta nyt alkuun se 20 euroa. Mitäköhän sitä tekisi nyt aamupäivän? Mun tekee mieli mennä vielä nukkumaan. Nukun jos nukuttaa.
Poikaystävä ei ole tulossa nyt käymään koska sillä on muuta menoa.
No ei se mitään mä vietän mun kaverin kanssa tänään aikaa.
Ihme on tapahtunut. Ulkona on lunta! Nyt se talvi sitten tuli.
Ihan kiva niin on vähän valoisampaa. Kevät alkaa myös lähestyä.
Alkaa olla enemmän valoa illalla. Mikä on vaan hyvä.
Ei ole enää pimeää ja synkkää. Kesää odotan kovasti.
Silloin on kaikkea kivaa tiedossa: Desucon, laivareissu kavereiden kanssa heinäkuussa. On jotain mitä odottaa! Hyvin on nyt monta kuukautta aikaa säästää rahaa noihin juttuihin.'

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.