IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna alkaa taas viikonloppu. Olen taas pitkästä aikaan menossa poikaystävän luokse. Päästään viettämään kunnolla aikaa toistemme kanssa. Tajusin etten ole juonut vähän yli kuukauteen. Mutta huomenna mä ajattelin taas juoda pitkästä aikaa. Käyn alkosta ostamassa taas vähän päärynäviiniä. Sekä juon siideriä. Poikaystäväkin varmaan juo myös. Huomenna tarjoan ruoat taas. Itselle ainakin otan kebabia ja poikaystävä ottaa varmaan pizzan. Saan taas kelalta rahaa huomenna niin on rahaa sitten juomiin ja ruokiin. Tulee kiva perjantai ilta. Alan kohta taas siivoamaan. Kirjoitan eka blogin niin sitten sen jälkeen. Pyykit pitää kohta viedä myös.
Sitä on taas kertynyt kiva määrä. No mulla on hyvin aikaa aamupäivällä pestä ne. Nyt on muutenkin hyvä fiilis päällä. Johtuu varmaan siitä että alkaa viikonloppu. Kaverit lähtee myös viikonlopuksi jonnekkin.
Lähdemme taas kaikki. Ai niin käyn apteekissa tänään hakemassa ne leponexit. Ettei vaan unohdu. On sitten lääkettä taas. Hyvin olen nyt taas elänyt tämän mun sairauden kanssa. On ollut paljon hyviä päiviä. Olen onnellinen niin se on tärkeintä. Olen hyväksynyt itseni semmoisena kuin olen. Voin sanoa että skitsofrenia ei ole mikään kiva sairaus mutta sen kanssa pystyy elämään. Harhoja mulla ei ole ollut taas pitkään aikaan. En ole nyt nähnyt mitään hahmoja.
Se on vaan hyvä juttu. Masennusta mulla ei ole onneksi ollenkaan.
Syön masennuslääkettä myös ja se auttaa mua paljon.
Se myös auttaa ahdistukseen. Syön jonkin verran lääkkeitä ja se on vaan hyvä että ne auttaa. Liikunta auttaa tosi paljon myös.
Liikunta auttaa mulla ehkäisemään masennusta. Se on vaan hyvä ettei jää sohvan pohjalle. Eilen oli taas hyvät salitreenit.
Tuli tosi hyvä olo sen jälkeen. Sain todella hyvin nukuttua viime yönä. Mä heräsin tänään puoli kahdeksan. Nyt on aamukahvit juotu.
Join tosi vahvaa kahvia. No ainakin olen nyt hereillä ja valmiina siivoamaan. Voisin alkaa jo pikkuhiljaa pakkailemaan viikonlopun kamat. On sitten valmiina kun lähtee huomenna poikaystävän luokse. Odotan innolla että näen hänet. Ikävä on ollut kova.
Katsellaan viikonloppuna taas leffoja netflixistä.
Sinne oli tullut muutama animeleffa. Ne varmaan sitten katsomme.
Ai niin posse tulee huomenna ja putous lauantaina.
Katson ne sitten jossain vaiheessa katsomosta. Sitten kun kerkiää.
Niin ja voice of finland jaksot pitää myös katsoa mitkä on tullut.
Tykkään siitäkin ohjelmasta. Hyviä biisejä laulaa ne laulajat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.