IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jännä tämä suomen sää. Eilen maa oli ihan valkoinen kun heräsin. Sitten myöhemmin päivällä lumi suli pois, mutta nyt taas sataa lunta ja maa on valkoinen! Saa nähdä kauan tuo lumi pysyy sitten maassa.
Eilen päivä meni mukavasti. Katsoin varmaan neljä tuntia putkeen netflixiä. Katsoin vikings sarjaa. Olen jäänyt siihen ihan koukkuun!
suosittelen katsomaan. Sain eilen melkein katsottua ekan kauden loppuun. Tänään kun katson niin pääsee toiselle kaudelle.
Mukavaa kun on taas semmoista katsottavaa mitä voi katsoa monta tuntia putkeen. Vielä on neljä kautta katsomatta. Sitten pitää myös jatkaa sen "You" nimisen sarjan katsomista. Sekin on jännä. Sitä on tullut pari kautta. Olen kerennyt sitä katsomaan muutaman jakson.
Nyt tiedän mitä teen viikonloppuna. Vikings katsomismaratoonin.
Katson niin paljon sitä sarjaa kun vaan pystyy. Tänään taas siivotaan.
Alan kohta siivoilemaan kun saan blogin kirjoitettua. Nyt on paljon intoa taas siivota. Hyvää musiikkia soimaan vaan taustalle.
Pitää pestä pyykkiä taas. Sekä vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn.
Sitten on mukavaa mennä nukkumaan illalla puhtaisiin lakanoihin.
Olo on nyt ollut ihan hyvä. Ei ole ahdistanut yhtään. Tuskin joutuu nyt vähään aikaan taas syömään rauhottavia. Mikä on vaan hyvä juttu.
Nyt pitää taas vaan nauttia tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy.
Ennen kun alkaa taas huonompi kausi.
Se voi iskeä ihan koska vaan. Käyn varmaan jo tänään siellä apteekissa. Tai sitten huomenna. En ole ihan vielä päättänyt.
Pitää käydä tänään katsomassa paljon mulla on tilillä rahaa. Huomenna tulee onneksi asumistuki.
Sitten ensi viikolla tulee lisää rahaa taas. Hyvä että raha tilanne on hyvä tällä hetkellä. Nytkin säästää kun ei pääse minnekkään.
Jotain hyvää tässäkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.