IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Maanantai. Verikokeisiin tänään.Maanantai 06.04.2020 07:24

Viikonloppu meni ihan mukavasti. Eilen oli mukava päivä. Kävin aamulla lenkillä, lenkin jälkeen nukuin päikkärit, sain katsottua taas yhden animesarjan loppuun. Niin ja katsoin eilen taas sitä "Vikings" sarjaa.
Olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Kohta on katsottu toinen kausi sitä. Olen kohta kolmannella kaudella. Uusi viikko taas sitten alkaa. Tänään mulla on ohjelmassa jakaa viikon lääkkeet dosettiin, pitää lähteä aamupäivällä verikokeisiin, illalla varmaan sitten taas lenkille. Niin ja nähdä kavereita. Ai niin ja tottakai pitää pestä taas pyykkiä.
Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Saan taas hyötyliikuntaa kun kävelen sinne terveyskeskukseen. Sinne on täältä kolme kilsaa. Tällä viikolla mun pitää taas käydä apteekissa. Leponexit pitää hakea. Saa taas nähdä onko siellä apteekissa kamala ruuhka taas kun menen sinne. Viimeksi oli ainakin. En kauheasti tykännyt siitä kun siellä oli paljon ihmisiä. Fiilis tällä hetkellä on ihan hyvä. Mä heräsin taas tänään vähän ennen seitsemää. Aamukahvit on juotu. Kun kävin kaupassa eilen niin ostin taas pari pakettia kahvia. Nyt kahvi ei taas lopu hetkeen. Nyt kun uusi viikko taas alkaa niin alkaa myös salkkarit.
Mukavaa taas nyt katsoa sitä mitä siinä tällä viikolla tapahtuu.
Varmaan taas aika paljon kaikkea. Tulee yllätyksiä siinä taas.
Katsomme taas sitä yhdessä parhaan kaverin kanssa.
Uskon että tämä viikko menee taas äkkiä. Odotan kovasti jo sitä päivää kun minä ja poikaystävä taas näemme. Ikävä on tällä hetkellä todella kova. Pitää vielä jaksaa. Onneksi voimme soitella.
Soittelemme useasti päivän aikana.
Sitten on myös videopuhelut. Onneksi niin näkee toisen.
Sekin tuo lohtua. Nyt pitää vaan elää hetki ja päivä kerrallaan.
Onneksi mä näen sentään kaverit. Ollaan kaikki toistemme naapureita. Ei asuta kaukana toisistamme.
Onneksi kaverit tuo mun iloa elämään nyt. Vitsaillaan ja nauretaan paljon. Meillä on aina hauskaa. Piristää todella paljon.
Mutta. Tämmöinen maanantai tänään. Ihan jees että on tekemistä tänään. Tulee ihan mukava päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.