IRC-Galleria

Miittis

Miittis

ヅ ★❤★ (◕‿◕✿) ♥ Doudemo ii lukekaa blogiani jos kiinnostaa ;P

Selaa blogimerkintöjä

Keskiviikko. Viikon puoliväli. Kohta taas viikonloppu lähestyy. Viikonloppuna pidän netflix katsomismaratoonin. Sinne on nyt tullut uusia kausia mun lempi sarjoista. On sitten katsottavaa viikonloppuna.
Ei tule tylsää. Olo on ihan ok. Tänään ajattelin taas lenkkeillä. Illalla mennä sitten taas lenkille. Nyt kun on innostusta. Mikä on vaan hyvä.
Paino pysyy hyvänä kun liikkuu paljon. Mä voin sanoa että mä nautin liikkunnasta. Olen siinä todella hyvä. Odotan kovasti että pääsee taas salille. Varmaan syksyllä menen sinne sitten taas. Kun ne aukeaa.
Sitten vaan innolla sinne! Treenaamaan. Nyt kun salkkarit jää tauolle niin alkaa sen jälkeen taas pihlajasatu. Se on varmasti taas mielenkiintoinen. On sitten jotain mitä tulee salkkareiden jälkeen. Salkkarit menee koko ajan jännäksi. Saa sitten nähdä mitä vikassa jaksossa tapahtuu. Jotain dramaattista. Rantabaari sarja alkaa taas elokuussa. Jee. Se on hyvä sarja. Olen jäänyt siihen ihan koukkuun!
Pakko taas katsoa kun se alkaa. Odotan innolla. Kaverit seuraa sitä sarjaa myös. Puhutaan siitä välillä. Siinä sarjassa on todella hyvät hahmot. Mikä tekee siitä sarjasta mielenkiintoisen. Tänään on tulossa taas lämmin päivä. Jäätelöä pitää ostaa jossain vaiheessa. Sitten kun menen seuraavan kerran kauppaan. Niin ostan. Mutta luulen että tänään on hyvä päivä taas. Nautin kesästä. Pitää ilo ottaa irti että on kesä. Ei ole stressiä yhtään. Nyt vaan nautitaan! Koska kesä menee nopeasti ja on taas syksy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.