IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kaikkia lääkkeitä on.Sunnuntai 07.06.2020 07:14

Huomenna alkaa taas uusi viikko. Hyvällä fiiliksellä aloitan sitten taas ensi viikon. Huomenna pitää jakaa taas viikon lääkkeet dosettiin. Nyt mun ei tarvitse hakea mitään lääkettä. Kaikkia on. Leponexit ja masennuslääkkeet. Leponex lääke menee illalla ja masennuslääke aamulla. Voin sanoa että on aika hyvä lääkitys päällä. Pystyy elämään tätä elämää. Voin sanoa että skitsofrenia ei ole mikään kiva sairaus.
Onneksi on oppinut elämään sen kanssa. Mun pitää joka kuukausi tarkistaa onko mun lääkkeet uusittu että niitä sitten saa. Pitää soittaa yhteen numeroon ja tarkistaa. Ei olen sen vaikeampaa.
Sain eilen maksettua vuokran. Nyt sitä ei tarvitse enää miettiä. Mulle jäi kivasti vielä rahaa tilille kun maksoin tuon vuokran. En tuhlaa vaan säästän. Päätin että kun ostin tuon kahvinkeittimen niin nyt en osta mitään muuta. En tarvitse mitään. Tällä hetkellä. Kävin eilen lenkillä ja menen tänäänkin lenkille. Aamulenkki pitää taas tehdä. Mietin pitäisikö mun mennä tänään taas liikuntapuistoon treenaamaan. Näyttäisi olevan aika hyvä sää. Joo. Teen niin että menen sinne. Otan vesipullon mukaan. En jaksa koko aikaa katsoa netflixiä. Ihan hyvä ulkoilla.
Nukuin todella hyvin viime yön. Nyt mä heräsin taas kuuden jälkeen. Koitan nyt joka aamu aina herätä silloin. Kahvinkeitin keitti taas hyvät aamukahvit. Nyt on pirteä olo. Uskon että tänään on hyvä päivä. Huomenna ajattelin pestä taas pyykkiä. Huomenna aamulla on hyvin aikaa pestä. Pesen pyykkiä aina pari kertaa viikossa. Maanantaina ja torstaina. Se riittää hyvin. Huomenna tulee taas salkkarit. Saa nähdä mitä kaikkea siinä tapahuu ensi viikolla.
Jännäksi kyllä menee. Pakko katsoa! Vielä parisen viikkoa tulee salkkareita vielä. Sitten se jää kesätauolle. Mutta onneksi sitten alkaa sen jälkeen se pihlajasatu. Tulee jotain salkkareita tilalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.