IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Juhannuksen viettoon ylihuomenna! :)Tiistai 16.06.2020 07:06

Ylihuomenna juhannus. Nopeasti nää päivät menee. Se on vaan hyvä juttu. Ei tunnu että aika menisi hitaasti. Eilen oli todella lämmin päivä. Join varmaan pari litraa vettä. Pitääkin juoda kun on näin kuuma.
Mun ei tarvitse hakea nyt mitään lääkkeitä. Kaikkia on vielä. Varmaan sitten ensi viikolla pitää hakea. Ainakin leponexia. Sitä joutuu hakemaan joka kuukausi. Masennuslääkkeet riittävät mulla aina kolmeksi kuukaudeksi. Saan niitä aina ison paketin. Syön kolmea lääkettä. Leponexit, masennuslääkkeet ja rauhottavat.
Aika hyvin pystyn elämään normaalia elämää. Mikä on hyvä juttu.
Vaikka on tämä sairaus. Skitsofrenia ei ole mikään kiva sairaus. Siihen liittyy välillä ahdistusta, harhoja, masennusta, saatan olla todella neuroottinen. Mielialat saattavat vaihdella rajusti. Kaikkea sellaista ei niin mukavaa. Mutta tällä hetkellä mulla on ihan ok olo ja hyvä olla.
Nautin taas siitä kun vaan pystyy. Ennen kun alkaa taas paskempi kausi. Mikä voi tulla ihan koska vaan. Sitä ei voi aina tietää että koska se iskee sitten. Silloin saattaa mennä niin että joutuu sitten syömään rauhottavia. Parikin pilleriä päivässä. Sitten kun on ottanut rauhottavat niin sen jälkeen olo helpottuu hetkeksi. Mikä on hyvä.
Ahdistus häviää. Sekä harhat. Tämmöistä tämä skitsofreenikon elämä on. Ei aina niin helppoa. Mutta nyt alan fiilistelemään tulevaa juhannusta. Näen vihdoin ja viimein poikaystävän. Ylihuomenna.
Tuntuu oudolta kun ei olla nähty aikoihin. Mutta ihanaa nähdä se.
Päästään viettämään aikaa yhdessä. Grillataan, saunotaan, valvotaan, juodaan..kaikkea kivaa tehdään.
Ehkä menemme uimaan. Katsotaan. Olisi kyllä kiva mennä uimaan.
Pääsee laittamaan bikinit päälle. Mulla on semmoiset punaiset bikinit. Ostin ne viime vuonna tokmannilta.
Aika kivat. En ole kauheasti kerennyt käyttämään niitä. Tänä kesänä kerkiää käyttää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.