IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kaksi asukasta lähtee bb talosta.Sunnuntai 18.10.2020 07:26

Eilenä oli kiva päivä poikaystävän kanssa. Käytiin siellä kärkkäisellä. Siellä oli vaikka mitä mutta en ostanut mitään sieltä. Totesin etten nyt tarvitse mitään. Säästin taas siinäkin rahaa. Mutta olihan siellä todella kivoja vaatteita. Mitä olisin niin halunnut ostaa. Näin siellä todella hienon Puma merkkisen pinkin hupparin. Hinta oli 55 euroa. Kallista. Sanoin poikaystävälle että seuraavan kerran kun menen taas kärkkäiselle niin shoppailen. Siellä oli myös koruosasto missä myytiin Guess koruja.
Aivan ihania korviksia ja kaulakoruja. Ne kaulakorut olisivat maksaneet vaan vähän yli 50 euroa. Mä omistan yhden Guess kaulakorun mikä silloin maksoi 80 euroa. Se on mun rakkain kaulakoru minkä omistan.
Ostin sen silloin timanttiset liikkeestä. Aijon sitten joskus kyllä shoppailla taas Guess koruja. Sitten kun tulee hyvä hetki. Kun myös rahatilanne sallii. Käytiin subwayssa. Otin kinkkusubin. Oli hyvää.
Olen menossa taas viikon päästä poikaystävän luokse. Päästään viettämään taas aikaa toistemme kanssa. Odotan innolla että taas näemme. Tänään olen menossa parhaan kaverin luokse kylään.
Näen vihdoinkin sen uuden kämpän. Meillä on varmasti paljon juteltavaa. Juodaan kahvia ja jutellaan. Ihanaa nähdä paras kaveri.
Pakko sanoa että viime päivinä on ollut sitä kauhea ikävä. Mutta onneksi kaveri asuu kävelymatkan päässä. Puolentoista kilsan päästä täältä. Ulkona näköjään sataa vettä tällä hetkellä. Saa nähdä pääseekö tänään lenkille. Otan sateenvarjon kun menen parhaan kaverin luokse. Silloin voi sataa vieläkin vettä. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Aamukahvit join äsken. Heräsin taas vähän ennen seitsemää. Olen aamuihminen. Fiilis on ollut todella hyvä. Olen taas nauttinut tästä hyvästä olosta mikä on nyt. Luulen että ensi viikko menee mukavasti taas. Ai niin tänään big brotherissa selviää ketkä kaksi asukasta lähtee talosta. Mä toivon että Ella ja Sami saisi lähteä talosta. Mä en yhtään tykkää kummastakaan asukkaasta.
Näyttää siltä että Joel ainakin jää varmasti taloon ja Marko.
Mutta. Voi tapahtua ihan mitä tahansa. Kuka vaan voi lähteä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.