IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Verikokeissa käyty.Lauantai 07.11.2020 07:25

Eilen oli kiva päivä. Näin mun kaverit. Piristi paljon kun näki ne. Ilta parhaan kaverin kanssa meni kivasti. Katsottiin vaan telkkaa ja höpöteltiin niitä näitä. Näemme sitten taas ensi viikolla. Olo on ollut nyt todella hyvä. Luulin että tästä viikosta tulee huono mutta onneksi ei.
Hyvin ovat kaikki päivät menneet. Kävin eilen siellä verikokeissa. Nyt ei taas tarvitse kuukauteen mennä. Saa taas haettua leponex lääkettä.
Nyt mulla on kaikkia lääkkeitä niin ei hetkeen tarvitse hakea.
Heräsin jo tänään puoli kuudelta. En enää saanut unta. Aamukahvit on taas juotu. Mikä onneksi herättää joka aamu. Nyt olen pirteänä uuteen päivään. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Aijon tänään ulkoilla paljon.
Aijon käydä aamulla lenkillä ja iltapävällä lenkillä. Paljon liikuntaa tälle päivälle. Tekee vaan hyvää kropalle kun liikkuu. Tänään koitan saada katsottua noita bb jaksoja mitä en ole vielä katsonut. Mulla on hyvin aikaa katsoa niitä tänään. Onpahan jotain katsottavaa. Nyt on suklaajäätelö syöty. Söin sen eilen loppuun ja hyvää oli. Nyt en taas hetkeen aijo syödä mitään suklaata. Limua on vielä jäljellä ja juon sitä tänään. Maksan nyt tässä aamulla ne pari laskua mitä on tullut.
Sitten kun ne on maksettu niin ei tarvitse enää miettiä niitä.
Mun pitää käydä tokmannilla. Täytyy ostaa lisää shampoota ja hoitoainetta. Alkaa olla loppu. Käyn tänään jossain vaiheessa. Varmaan tuossa iltapäivällä. Tokmanni on ihan tuossa vieressä. Ei ole kaukana.
Se on kätevää kun on lähellä. Sieltä saa ostettua vaikka mitä.
Siellä myydään myös ihan kivoja vaatteita. Mitä ostelen aina välillä.
Mutta. Nyt alan maksamaan laskuja. Saa ne pois alta. Sitten sen jälkeen alan kuunnella jotain hyvää musiikkia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.