IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilinen päivä ei ollutkaan ihan hyvä. Mua oikeastaan vaan vitutti ja ahdisti. Oli vaan semmoinen olo että ei nyt jaksa. Mutta kun pääsi eilenä salille treenaamaan niin tuli hyvä olo sen jälkeen. Oli todella lähellä että olisin ottanut sen rauhottavan. Mutta mä selvisin ilman sitä. Hyvä minä. Tänään on taas sählypelit iltapäivällä. Olen menossa sinne pelaamaan. Kaverit ovat myös tulossa tänään pelaamaan. Meitä on taas hyvä porukka pelaamassa. Pelaan niin hyvin kun vaan pystyy. Eli ihan täysillä vaan. Koitan saada tehtyä monta maalia taas. Luulen että mä ja paras kaveri ollaan taas eri joukkueessa niin kuin aina. Ollaan kovia pelaamaan. Mutta se tekee vaan hyvää kun pääsee juoksemaan pallon perässä. Syke nousee ja tulee hiki. Sekä hyvä olo taas pelin jälkeen.
Oli aamulla vähän semmoinen olo että ei jaksa nousta ylös. Mutta pääsin ylös. Kahvit on juotu taas. On jotenkin hereillä. Menen taas aamulenkille. Niin kuin joka aamu. Lähtee päivä sillä hyvin taas käyntiin. Tänään katson taas eilisen bb jakson. Niillä alkoi uusi viikkotehtävä. Vissiin joku merirosvo juttu. Näin mä luin uutisista.
Mielenkiinnolla haluan nähdä onnistuuko niiden viikkotehtävä.
Nyt mä niin haluan Vilin tällä viikolla ulos sieltä talosta! Ei jaksa katsoa sitä enää. Mä toivon että se ei pääse finaaliin asti. Mä toivon että Joel ja Kristiina ovat finaalissa. Ne on mun voittaja suosikit.
Jompi kumpi saa voittaa. Olin eilen niin väsynyt etten jaksanut katsoa salkkareita. Katson sen eilisen jakson tänään.
Menin jo eilen vähän ennen kahdeksaa nukkumaan. Nukahdin heti.
Hyvin nukuin viime yön. Nyt jaksaa taas tämän päivän.
En ole vieläkään jaksanut pestä pyykkiä. Pesen tänään.
Mutta. Nyt otan aamulääkkeet ettei unohdu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.