IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Odotan innolla viikonloppua.Keskiviikko 18.11.2020 07:27

Keskiviikko. Viikon puoliväli. Kohta tulee taas viikonloppu. Ylihuomenna on jo perjantai. Olen menossa poikaystävän luokse viikonloppuna.
Vietetään poikaystävän synttäreitä. Aijon tuossa perjantaina ostaa sen lahjan. Silloin tulee taas kelalta rahaa. On rahat siihen lahjaan.
Fiilis on tällä hetkellä ihan ok. Toivon että tästä tulee hyvä päivä.
Ettei nyt pahasti ahdista tai masenna. Menen salille taas illalla mikä vaan tekee hyvää. Pääsee taas kunnolla treenaamaan. Sitten uni tulee taas hyvin illalla. Nyt on ollut todella hyvä etten ole syönyt rauhottavia tähän ahdistukseen mikä mulla on nyt ollut. Hyvin olen selvinnyt.
Maanantaina oli lähellä että olisin ottanut sen rauhottavan. Hyvä etten ottanut. Luulen että loppu viikko menee varmasti hyvin. Pääsee vaihtamaan maisemaa mikä tekee vaan hyvää. Pääsee viettämään laatuaikaa rakkaan kanssa. Ajattelin viikonloppuna vähän juoda. Viiniä ja siideriä. En ole juonut taas viiniä vähään aikaan. Nyt voisi taas juoda.
Päärynäviiniä ajattelin juoda. Se on mun lempi viini. Maksaa vaan 8 euroa pullo. Pitää katsoa jos perjantaina kävisi subwayssa. Mun tekee mieli taas subileipää. Perjantaina maistuu hyvin subway leipä.
Nyt olen kärryillä salkkareissa. Sain katsottua ne pari jaksoa eilen.
Saa nähdä mitä tänään tapahtuu salkkareissa. Mä katson taas sen bb jakson kunhan kerkiän. Viimeistään huomenna. Pitää katsoa menenkö huomenna käymään parhaan kaverin luona kylässä. laitan viestiä ja kysyn. Olisi ihan kiva nähdä paras kaveri ennen viikonloppua. Katsotaan onnistuuko. On ollut vähän ikävä parasta kaveria. Eilen me nähtiin peleissä. Oli ihan hyvät sählypelit.
Sain ainakin tehtyä pari maalia. Teki vaan niin hyvää juosta siellä kentällä. Sen 40 minuuttia. Jalka ei ollut yhtään kipeä kun juoksin.
Paljon parempi. Mutta uskon että tästä on tulossa ihan hyvä päivä.
Viikonloppua odotellen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.