IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tuli hyvää pekonipastaa. :)Tiistai 09.03.2021 07:03

Tiistai. Viikko on alkanut ihan hyvin. On ollut pirteä ja hyvä olo. Jaksoin herätä kun kello soi kuuden aikaan. Tänään mulla on hoitoneuvottelu.
Tuossa puoli kymmenen aikaa. Mun tukihenkilö on tulossa mukaan siihen ja jutellaan mun tilanteesta mikä on tällä hetkellä. Mulla on tuo hoitoneuvottelu aina pari kertaa vuodessa. Mua aina kauheasti jännittää kun se on. Mutta hyvin se menee varmasti. Se on aina mennyt hyvin.
Yleensä me jutellaan se tunti tai puolitoistatuntia. Se vähän riippuu. Paljon meillä on juteltavaa. Mutta aijon olla ihan oma itseni siinä keskustelussa. Kertoa rehellisesti miten mulla menee. Kävin eilenä kaupassa ja mä tein sitä pekonipastaa. Pakko sanoa että siitä tuli todella hyvää! Loput laitoin pakkaseen. Nyt se on yksi mun lempi ruoka.
Se oli todella helppo tehdä. Aijon tehdä sitä joskus toiste. Tuli ainakin testattua. Tänään mä teen makkarakastiketta ja perunoita. Makkarakastike on yksi mun lempi ruoka ja mä en ole tehnyt sitä taas pitkään aikaan. Teen sen ruoan sitten hoitoneuvottelun jälkeen. Tänään on taas ulkoilua. Aijon iltapäivällä mennä lenkille. Toivon että aurinko paistaa. Eilenä oli kiva ilma. Piti ottaa aurinkolasit eilenä käyttöön kun aurinko paistoi kirkkaasti. Alan kohta maksamaan laskuja. Mun vuokra nousee 13 euroa. Toukokuusta lähtien. Ei onneksi sen enempää. Hyvin pystyn maksamaan sen vuokran sitten. Sekin voi olla että asumistuki nousee taas jonkin verran. Mikä olisi vaan hyvä. No katsotaan.
Miten käy. Mutta uskon että tämä päivä menee mukavasti. Ei onneksi masenna tai ahdista. Kaikki on hyvin. Pientä jännitystä on mutta sekin sitten häviää. Alan kohta kuunnella jotain hyvää musiikkia.
Aamu on onneksi lähtenyt hyvin käyntiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.