IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Alan jo tänään siivota.Keskiviikko 10.03.2021 06:50

Eilinen hoitoneuvottelu meni hyvin. Jatkan tätä arjen hallintaa, ruoan laittoa..niin kuin tähänkin asti. Ei tullut silleen mitään kauheita muutoksia. Mennään taas päivä ja viikko kerrallaan. Seuraava hoitoneuvottelu on sitten syyskuussa. Sinne on vielä pitkä aika. Juteltiin vähän yli tunti. Oli paljon juteltavaa. Jännitin taas ihan turhaan.
Eilinen makkarakastike onnistui. Tänään teen jauhelihakeiton. Keittopäivä. Menen taas aamulenkille niin sen jälkeen alan tekemään sitä keittoa. Olo on edelleen hyvä. Ei onneksi ahdista tai masenna. Viikko on sujunut todella hyvin tähän asti. Ollut koko ajan hyvä fiilis päällä.
Tänää ajattelin jo alkaa siivoilemaan niin huomenna ei sitten olisi kauheasti siivottavaa. Sitten on taas mukavaa kun on siistiä.
Mä heräsin jo ennen herätyskelloa. Nyt olen ihan pirteä ja valmiina uuteen päivään. Tästä tulee hyvä päivä. Menen taas iltalenkille. Saa nähdä millainen ilma on sitten illalla. Eilenä satoi aika kivasti lunta.
Talvi tuli takaisin. Mutta kohta lumet sulavat varmasti pois. Sekä että ilmat alkaa lämmetä. Odotan jo kovasti kesää ja lämpöä. Kyllä se kesä sieltä tulee. Salkkareissa on nyt alkanut taas tapahtua. Aaro on vankina. Innolla odotan jo seuraavia jaksoja mitä sitten tapahtuu.
Tempparit tulee taas tänään. Katson sen jakson sitten taas ruudusta kun kerkiän. Siinäkin alkaa nyt varmasti tapahtua. Miten pareilla menee siellä. Katselin eilenä taas jersey shorea. Olen nyt neljännellä kaudella siinä. Olen niin jäänyt koukkuun siihen ohjelmaan. Pakko myöntää että olen nyt tuon ohjelman fani. Mutta nyt alan siivoilla.
Aloitan imuroimalla. Sekä pyyhin kaikki pölyt. Moppaan lattiat vasta huomenna. Sekä pesen vessan. Huomenna pitää sitten pestä lakanat. Pyykkipäivä on taas huomenna. Pesen pyykkiä aina pari kertaa viikossa. Siitä on tullut mulle tapa. Tykkään pestä pyykkiä koska meillä on todella hyvä pesukone. Pesee nopeasti.
Eikä pyykkituvalle ole pitkä matka. Menee vaan rappuset alas.
Näyttää siltä että aurinko paistaa tänään. Ihanaa. Kiva lähteä lenkille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.