IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänä vuonna tulee paljon Big brotheria.Keskiviikko 17.03.2021 06:52

Keskiviikko. Jaksoin jo nousta vähän ennen kuutta. Nyt on aamukahvit taas juotu. Pakko sanoa että kahvi maistuu aina hyvältä aamulla.
Juon sen aina mustana. Tykkään mustasta kahvista. Ajattelin jo alkaa tänään siivoilla niin huomenna ei olisi sitten niin kauheasti siivottavaa.
Mulla on uusi imuri. Valkoisen värinen. Kestää varmasti pitkään. Tänään mun ei tarvitse tehdä ruokaa mä syön mitä mulla on pakkasessa.
Syön tänään sieltä kinkkukiusauksen ja pekonipastan. Saa sitten taas tilaa tuonne pakkaseen. Niin sitten sinne voi taas laittaa uusia ruokia.
Luin uutisista että toukokuussa tulee Julkkis big brother. Pakko alkaa sitä sitten seuraamaan koska mä olen bb fani. Sitten syksyllä tulee seuraava big brother. Jee. Paljon bb:tä tänä vuonna. Innolla jo haluan tietää ketä sinne taloon sitten menee toukokuussa. Saa sitten nähdä kuka julkkis voittaa sen. Nyt on kiva kun rantabaari sarja taas alkoi. Olen katsonut sen kaikki jaksot. Siinä sarjassa on monta hyvää hahmoa. Sekä siinä tapahtuu paljon. Olen nyt päättänyt että kehitän itseäni ruoanlaitossa. Kokeilla erilaisia ruokia. Mulla on nyt vaan aikaa.
Sekä harjoittelen arjen hallintaa. Onneksi mulla on kavereita niin voin myös niiden kanssa nyt viettää aikaa. Kaverit tuo iloa mun elämään.
Ilman niitä mä en pärjäisi. Tänään taas näen yhtä mun kaveria illalla.
Meillä on aina hauskat jutut kun näemme. Voi vaan nauraa. Huumoria pitää olla paljon elämässä. Ilman sitä ei pärjäisi. Sain eilenä pestyä pyykit. Huomenna pitää taas pestä pyykkiä. Lakanat.
Tarkistin eilenä mun lääkkeitä niin ei ihan heti tarvitse nyt hakea sitä leponexia. Haen sitä sitten vasta loppukuusta. Sitä on vielä paljon jäljellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.