IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Onneksi mä nukun hyvin joka yö.Torstai 25.03.2021 06:58

Torstai. Viikko kohta taas mennyt. Pakko sanoa että tämä viikko on mennyt nopeasti. Mutta on ollut ihan mukava viikko. Ollut hyvä fiilis päällä. Tänään jatkuu siivoilu. Osan olen saanut siivottua. Pyykkiä pitää myös pestä tässä aamulla. Pesukone on varmasti vapaa. Menen sitten päivällä heittämään lenkkiä. Eka teen ruoan ja syön. Teen tänään lohikastiketta ja riisiä. Eilinen lasagnette onnistui. Tuli todella hyvää. Nyt on pakkasessa taas ruokaa mitä voi sitten syödä vaikka ensi viikolla. Aamukahvit on taas juotu. Nyt olen hereillä. Tuli hyvin taas nukuttua viime yönä. Olen siitä todella tyytyväinen että mä nukun joka yö todella hyvin. Mä nukahdan heti kun menen sänkyyn enkä ollenkaan heräile yöllä. Nukun sikeää unta.
Sen olen huomannut että kun nukkuu hyvin niin jaksaa hyvin seuraavan päivän. Hyvä uni on mulle tärkeää. Nukun myös aina välillä päikkäreitä.
Silloin kun mua nukuttaa. Katson tänään taas tuon eilisen tempparit jakson. Pakko kyllä nähdä mitä siinä on tällä kertaa tapahtunut.
Odotan innolla että näen sen jakson. Tämän päivän jaksossa ne on taas iltanuotiolla. Paljon draamaa varmasti tiedossa. Olen ihan varma että jotkut parit siinä eroaa. Mielenkiinnolla haluan nähdä ketkä.
Nyt mä olen jersey shoren kuudennella kaudella. Tänään aijon taas katsoa sitä. Niin mun lempi ohjelma. Mä olen nyt jersey shore fani.
Vielä on katsomatta jersey shore family vacation. Alan sitä sitten katsomaan kun olen saanut kuudennen kauden katsottua.
Mutta nyt alan siivota. Vien pyykit hetken päästä. Laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle niin on kivempi siivota.
Onneksi ei ole mikään kiire.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.