IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pesen tänään kaikki ikkunat.Torstai 10.06.2021 06:57

Nyt taas kun siivoan tänään niin ajattelin pestä samalla ikkunat. Mä pesen ne aina kerran vuodessa. Syön vaan eka aamupalan ja sitten alan pesemään. Tänään pitää myös hoitaa pyykit. Mun pitää pestä lakanat, vaatteet, mun peitto..kaikki mahdollinen. Mutta onneksi mulla ei ole mikään kiire niin saa rauhassa tänään tehdä kaikki. Syön pakkasesta lounaan niin mun ei tarvitse aamupäivällä tehdä ruokaa. Teen sitten ruokaa iltapäivällä. Chili con carne on mun päivällinen tänään.
Edelleen aika hyvä fiilis päällä. Näen taas poikaystävää lauantaina. Ihanaa nähdä. On ollut kova ikävä. Ensi viikon viikonloppuna olisi tarkoitus mennä taas poikaystävän luokse. Toivon että silloin on hyvä ilma. Pääsee puusaunaan. Ihanaa. Uskon että ensi viikko menee taas hyvin ja nopeasti.
Olin eilenä illalla lenkillä. Oli kyllä aika kuuma mutta jaksoin lenkkeillä puolentunnin lenkin. Join hyvin vettä ennen lähtöä ja piti laittaa vielä aurinkorasvaa. Siitä tulikin mieleen että aurinkorasvaa pitää ostaa kohta lisää. No onneksi tokmanni on tuossa vieressä niin käyn sieltä ostamassa.
Tein eilenä todella hyvää lohikastiketta. Riisin kanssa. Mun pitää kohta ostaa riisiäkin lisää koska sekin kohta loppuu. Kiva kun salkkarit tulee vielä tämän kuun. Sitten on kuukauden tauko ja jatkuu taas elokuussa.
Seppo lähti eilenä. Harmi. Olisin halunnut että olisi ollut pidempään. Mutta se ihan varmasti ilmestyy taas jossain vaiheessa. Innolla odotan.
Nyt en ole vähään aikaan katsonut jersey shorea. No varmaan tuossa viikonloppuna katson sitä taas kun on aikaa. Vielä on monta jaksoa katsomatta. Mä odotan jo innolla että big brother alkaa syksyllä.
Sitten se tulee taas joka päivä. On katsottavaa. Innolla haluan nähdä millaisia ihmisiä sinne taloon taas menee ja kestä sitten tulee suosikki.
Kuka voittaa sen. Paras kaverikin katsoo big brotheria. Puhutaan siitä aina. Ollaan molemmat bb faneja. Nyt kun on taas tulossa kuuma päivä niin aijon pitää shortseja ja t-paitaa. Pitää juoda taas paljon vettä päivän aikana. Niin ei tule nestehukkaa. Mutta paljon siivottavaa tänään mutta ei se mitään koska ihan hyvä että on tekemistä. Sitten on hyvä fiilis kun on saanut kaiken siivottua ja pestyä. Nyt jotain hyvää musiikkia soimaan. Tästä tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.