IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pesen tänään kaikki ikkunat.Torstai 10.06.2021 06:57

Nyt taas kun siivoan tänään niin ajattelin pestä samalla ikkunat. Mä pesen ne aina kerran vuodessa. Syön vaan eka aamupalan ja sitten alan pesemään. Tänään pitää myös hoitaa pyykit. Mun pitää pestä lakanat, vaatteet, mun peitto..kaikki mahdollinen. Mutta onneksi mulla ei ole mikään kiire niin saa rauhassa tänään tehdä kaikki. Syön pakkasesta lounaan niin mun ei tarvitse aamupäivällä tehdä ruokaa. Teen sitten ruokaa iltapäivällä. Chili con carne on mun päivällinen tänään.
Edelleen aika hyvä fiilis päällä. Näen taas poikaystävää lauantaina. Ihanaa nähdä. On ollut kova ikävä. Ensi viikon viikonloppuna olisi tarkoitus mennä taas poikaystävän luokse. Toivon että silloin on hyvä ilma. Pääsee puusaunaan. Ihanaa. Uskon että ensi viikko menee taas hyvin ja nopeasti.
Olin eilenä illalla lenkillä. Oli kyllä aika kuuma mutta jaksoin lenkkeillä puolentunnin lenkin. Join hyvin vettä ennen lähtöä ja piti laittaa vielä aurinkorasvaa. Siitä tulikin mieleen että aurinkorasvaa pitää ostaa kohta lisää. No onneksi tokmanni on tuossa vieressä niin käyn sieltä ostamassa.
Tein eilenä todella hyvää lohikastiketta. Riisin kanssa. Mun pitää kohta ostaa riisiäkin lisää koska sekin kohta loppuu. Kiva kun salkkarit tulee vielä tämän kuun. Sitten on kuukauden tauko ja jatkuu taas elokuussa.
Seppo lähti eilenä. Harmi. Olisin halunnut että olisi ollut pidempään. Mutta se ihan varmasti ilmestyy taas jossain vaiheessa. Innolla odotan.
Nyt en ole vähään aikaan katsonut jersey shorea. No varmaan tuossa viikonloppuna katson sitä taas kun on aikaa. Vielä on monta jaksoa katsomatta. Mä odotan jo innolla että big brother alkaa syksyllä.
Sitten se tulee taas joka päivä. On katsottavaa. Innolla haluan nähdä millaisia ihmisiä sinne taloon taas menee ja kestä sitten tulee suosikki.
Kuka voittaa sen. Paras kaverikin katsoo big brotheria. Puhutaan siitä aina. Ollaan molemmat bb faneja. Nyt kun on taas tulossa kuuma päivä niin aijon pitää shortseja ja t-paitaa. Pitää juoda taas paljon vettä päivän aikana. Niin ei tule nestehukkaa. Mutta paljon siivottavaa tänään mutta ei se mitään koska ihan hyvä että on tekemistä. Sitten on hyvä fiilis kun on saanut kaiken siivottua ja pestyä. Nyt jotain hyvää musiikkia soimaan. Tästä tulee hyvä päivä.

Aurinko paistaa. :)Keskiviikko 09.06.2021 06:41

Heräsin vähän ennen kuutta. Nyt olen ihan hereillä taas ja pirteä kun join ison kupin mustaa kahvia. Eilenä oli kyllä ihme ilma. Välillä satoi vettä ja taas paistoi aurinko. Saa nähdä millainen sää on sitten tänään. Toivon että hyvä koska olen menossa taas aamulenkille ja sitten vielä illalla lähden heittämään toista lenkkiä. Aijon taas liikkua paljon mikä tekee vaan hyvää. Tein eilenä ruoaksi sen kanakeiton. Siitä tuli hyvää. Tänään teen lohikastiketta riisillä. Lohikastike on yksi mun lempiruoka. Se on niin helppo tehdä. Tekee sen kastikkeen ja keittää riisit. Tänään aijon taas siivota. Keskiviikosta on nyt tavallaan tullut mulle siivouspäivä. Ainakin osan jo siivoan keskiviikkona. Pitää vaihtaa sänkyyn puhtaat lakanat ja pestä sitten huomenna lakanat. Mulla on ollut edelleen hyvä olo. Ei ole masentanut tai ahdistanut yhtään. Mikä on hyvä juttu. Kaikki on hyvin taas ja mä nautin siitä. Kyllä se ahdistus iskee sitten taas jossain vaiheessa. Mutta nyt en mieti sitä. Keskityn tähän hetkeen ja päivään.
Selviän onneksi aina kun alkaa ahdistaa. Se aina tulee ja menee. Silloin jos on oikeen paska olo niin sitten otan vaan sen rauhoittavan.
Mikä sitten helpottaa mun oloa heti. En ole muuten pitkään aikaan syönyt niitä. Hyvä juttu vaan. Ettei niitä joudu syömään jatkuvasti.
Aika harvoin nykyään syön rauhoittavia. Pitää taas jossain vaiheessa käydä tokmannilla. Ostan uuden vesipullon. Ne onneksi maksaa alle 5 euroa. On sitten juomapullo käytössä kun on lämmin päivä.
Voi siitä juoda. Kohta syön aamupalaksi puuroa. Paras aamupala.
Halpaa ja tekee vaan hyvää kun syö kuituja. Keitän aina sen puuron mikrossa. Nopeaa. Ei tarvitse kattilassa keittää. Näyttää siltä että aurinko paistaa tällä hetkellä. Ihan kiva. Nyt pitää nauttia auringosta kun pystyy. Vesisateet tulee taas sitten jossain vaiheessa.
Salkkareissa taas tapahtuu vaikka mitä. Pakko katsoa taas tänään.
Onkohan Elina vielä elossa? Sekin selviää sitten jossain vaiheessa.
Mutta nyt alan siivoilla. Saa osan siivottua. Alan imuroimaan.
Sitten moppaan lattiat. Keittiö pitää sitten taas siivota kun olen tehnyt ruoan. No onneksi mulla ei ole mikään kiire.

Shoppailureissu syksyllä.Tiistai 08.06.2021 07:10

Tiistai aamu. ihanaa kun ei ole kiire. Saa taas rauhassa juoda aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Kävin eilenä siellä verikokeissa. Menin pyörällä sinne terveyskeskukseen. Pääsi sillä nopeasti sinne ja takaisin. Vettä alkoi vähän satamaan mutta en kastunut pahasti. Mun pitää mennä tänään uudestaan kauppaan koska mä unohdin kanasuikaleet. Teen tällä viikolla kanakeiton niin mä tarvitsen ne suikaleet. No menen taas pyörällä kauppaan niin pääsee nopeasti sinne. Olo on edelleen ollut todella hyvä. Eilenä illalla oli todella väsynyt olo. Menin ajoissa nukkumaan. Katsoin salkkarit ja sitten nukkumaan. Sain eilenä maksettua pari laskua. Vuokra on nyt maksettu pois. Sitä ei tarvitse enää miettiä. Mulla tulee tässä kuussa vielä muutama lasku niin hyvin pystyy maksamaan ne. Loppukuusta tulee taas rahaa. Mun rahatilanne on aika hyvä tällä hetkellä. Nyt aijon taas vaan säästää. Alan säästämään rahaa ensi vuoden reissuihin. Jos päästäisiin kavereiden kanssa taas laivalle. Se on yksi mun haave ja toinen on että pääsee taas desuconiin. Sitä odotan kovasti.
Nyt kun on ollut korona niin desucon tapahtumaa ei ole nyt järjestetty.
Ehkä ensi vuonna taas? Pyykkiä pitää pestä tänään. Eilenä en jaksanut pestä mutta tänään uusi yritys. Alan pesemään kun pääsen kaupasta kotiin. Mulla on seuraavat verikokeet 5 päivä heinäkuuta. Puoli yhdeltä aika. Nyt kun kävin eilenä verikokeissa niin saa haettua leponexit.
Mun ei tarvitse vielä hakea koska mulla on sitä lääkettä vielä paljon jäljellä. Ajattelin syksyllä tehdä shoppailureissun. Vähän shoppailemaan syysvaatteita. Uusia housuja mä tarvitsen ainakin. Sitten jotain hupparia voisi myös ostaa. Kesävaatteita en enää nyt shoppaile koska niitä mulla riittää. shoppailen kesävaatteita sitten taas ensi vuonna kesällä. Mä niin haluan päästä tuonne cubus liikkeeseen ja new yorkeriin. Kun olin tallinassa muutama vuosi sitten niin silloin viimeksi kävin siellä new yorkerissa. Ostin sieltä muutaman t-paidan. Siellä myydään kivoja vaatteita halvalla. Tykkään! Ajattelin myös jossain vaiheessa shoppailla uusia koruja. Voisi mennä johonkin koruliikkeeseen katselemaan jos vaikka löytää uusia korviksia.
Tai joku kiva kaulakoru. Mutta tämmöisiä suunnitelmia.
Nyt vietän eka rentoa kesää enkä aijo miettiä yhtään vielä syksyä.
Arki alkaa taas pyörimään. Viikonloppu taas vietetty. Oli mukava ja rentouttava viikonloppu. Nyt jaksaa aloittaa uuden viikon hyvällä fiiliksellä. Meinasin nukkua pommiin. Kello soi kuudelta ja mä heräsin jotain varttia vaille seitsemän. No ei se mitään sain aamukahvit keitettyä.
Kävin eilenä lidlissä. Oli hyvä että menin koska siellä oli kulta katriina kahvi tarjouksessa. Kolme kahvipakettia sai 8 eurolla. Nyt on taas kahvia.
Oli kivaa ajaa pyörällä lidliin. Tänään mulla on ohjelmassa varmaan taas aamulenkki, kaupassa käynti, pitää mennä verikokeisiin..näen kaveria illalla. Ei ole tulossa tylsää päivää. Onneksi pyörällä pääsee nopeasti sinne terveyskeskukseen ja takaisin. Pitää maski muistaa ottaa mukaan.
Jee! Kristian voitti selviytyjät. Mä tiesin koko ajan että se varmasti voittaa. Pakko sanoa että oli jännittävä selviytyjät kausi. Innolla odotan taas seuraavaa kautta mikä tulee syksyllä. Odotan myös seuraavaa tempparit kautta. Syksyllä tulee taas paljon katsottavaa. Mikä on vaan hyvä. Ei tule tylsää. Kohta pitää jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Mitään lääkettä ei tarvitse hakea. Kaikkia on. Haen sitten leponexia taas seuraavan kerran. Masennuslääkettä mulla on vielä paljon jäljellä.
Alan kohta maksamaan laskuja pois. Rahaa on tullut taas tänään kelalta.
Mä maksan aina mun laskut. Siinä ei ole mitään ongelmaa. Sitten kun ne on aina maksettu niin ei tarvitse sitten miettiä niitä ja tulee hyvä mieli.
Pyykkiä pitää tänään pestä. Sitten kun tulee hyvä hetki. Niin alan pesemään. Mitäköhän salkkareissa tapahtuu tällä viikolla?
Varmasti vaikka mitä. Innolla haluan nähdä mitä siinä tapahtuu.
Mä olen salkkarit fani. Olen nähnyt ihan kaikki salkkarit jaksot.
Alusta asti. Se oli kiva kun seppo taas ilmestyi.
Se on mun suosikki hahmo. Mutta. nyt alan jakamaan lääkkeet dosettiin ja tarkistan vielä kauppalapun minkä tein viikonloppuna.
Olen suunnitellut jo ruokia mitä teen. Se on aina hyvä suunnitella niin sitten tietää mitä hakea kaupasta. Mutta. Aijon kyllä tänään nauttia auringosta.

Oli hauskaa parhaan kaverin luona. :)Sunnuntai 06.06.2021 07:25

Oli todella kiva perjantai ilta parhaan kaverin luona. Juotiin ja otettiin aurinkoa parhaan kaverin takapihalla. Aurinko paistoi aika kivasti. Mentiin sitten kymmeneltä nukkumaan ja herättiin vähän yli kahdeksan lauantai aamuna. Juteltiin aika syvällisiä juttuja. Mikä oli ihan parasta. Etenkin meidän elämästä puhuttiin paljon ja todettiin että mun ja parhaan kaverin asiat ovat aika hyvin tällä hetkellä. Suunniteltiin että loppukesästä menen taas parhaan kaverin luokse yökylään kun tulee sopiva viikonloppu.
Nyt alan viettämään taas enemmän aikaa poikaystävän kanssa. Parin viikon päästä me taas näemme. Menen poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. Hyvin nukuin viime yönä ja nukahdin eilenä heti kun menin illalla sänkyyn. Nyt mä heräsin tänään puoli seitsemän. Aamukahvit taas keitetty. Siitä tullikin mieleen että menen lidliin tänään ostamaan muutaman paketin taas kahvia. On sitten kahvia. Menen taas pyörällä niin pääsee nopeasti sinne ja takaisin. Onneksi on kiva ilma. Huomenna mulla on verikokeet päivällä. Pitää mennä piikille taas niin saa haettua leponexit. Mun pitää ensi viikolla käydä apteekista hakemassa nuo karpalokapselit. Alkaa kohta loppua. Ostin viimeksi ison paketin niitä niin ne riittivät koko tämän kevään ajan. Nyt ostan taas pienen paketin.
Pitää alkaa taas miettimään mitä ruokaa sitä tekisi taas ensi viikolla.
Suunnitelen jo tänään ruoat sekä teen kauppalapun.
Huomenna alkaa taas uusi viikko. Hyvällä fiiliksellä aloitan taas uuden viikon. Nautin nyt vaan kesästä. Tänään menen lenkille. Eilenä väsytti ja oli niin kuuma niin en jaksanut lähteä lenkille. Pidin lepopäivän. Aijon tänäänkin ottaa ihan rennosti. Ihanaa kun ei ole kiire.
Pyykkiä pitää pestä taas jossain vaiheessa. Varmaan huomenna. Huomenna maksan laskuja pois koska kelalta tulee rahaa.
Maksan vuokran. Loput laskut tulee sitten myöhemmin tässä kuussa. Maksan ne sitten taas kun ne tulevat. Mutta nyt alan nauttimaan tästä päivästä. Ihanaa kun on kesä! Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia ja alan tiskaamaan. Siivoan samalla keittiön.
On sitten taas siistiä.
Perjantai koitti vihdoinkin. Olen koko viikon odottanut tätä päivää. Olen menossa parhaan kaverin luokse viettämään iltaa ja olen siellä yötä. Nautitaan kesästä ja auringosta. Kuunnellaan hyvää musiikkia ja otetaan aurinkoa parhaan kaverin takapihalla. Pitää käydä kaupoilla tänään hakemassa juomat ja sitten sipsit. Ostan pari sipsipussia niin sitten ei ihan heti pääse loppumaan. Sain eilenä viestin että mun uudet henkkarit ovat tulleet R-kioskille. Jee. Haen ne samalla kun menen kaupoille ja saan otettua heti ne käyttöön. Eilenä oli taas aika lämmin päivä ja tänään myös. No nyt pitää vaan nauttia kesästä. Lämmöstä ja auringosta.
Sain eilenä siivottua ja pesin pyykit. Nyt on taas siistiä. Putsasin kahvipannun koska sekin oli aika likainen mutta se on nyt puhdas.
Saa taas hyvät aamukahvit keitettyä. Tänään tulee salkkareiden 4000 jakso. Mä ja paras kaveri katsotaan se illalla. Ismon synttärit on siinä jaksossa. Varmasti jännä jakso. Pakko katsoa! Ai niin ja selviytyjien vikat jaksot tulee tänä viikonloppuna. Kuka voittaa selviytyjät? Pakko sekin katsoa. Ajattelin laittaa mekon päälle tänään kun on näin lämmin päivä.
Pitää muistaa laittaa aurinkorasvaa ettei pala kun menee tuonne ulos. Mun pitää sitäkin kohta ostaa lisää. Ostan varmaan ensi viikolla.
Niin on sitten taas aurinkorasvaa. Ai niin mun pitää tokmannilta ostaa se uusi vesipullo. Käyn senkin ostamassa ensi viikolla. On sitten juomapullo. Pitää juoda nestettä kun on näin kuuma.
Kohta alan pakkailemaan reppua mihin tulee mun kamat. Otan repun koska siihen saa kaikki vaatteet hyvin pakattua. Otan vaan vaihtovaattetta, hammasharjan, lääkkeet..aurinkorasva.
Kaikki mitä tarvitsee kun menen parhaan kaverin luokse.
Sovittiin että tulen kolmelta. Se on hyvä kellon aika. Mutta nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja nauttimaan tästä päivästä.
Ihan parasta nähdä taas paras kaveri!

Hammaslääkäriin heinäkuussa.Torstai 03.06.2021 06:56

Huomenna alkaa taas viikonloppu. Olen menossa huomenna parhaalle kaverille yökylään. Huomenna pitäisi olla 25 astetta lämmintä. Ollaan ulkona parhaan kaverin takapihalla. Otetaan aurinkoa ja juodaan samalla.
Kuunnellaan musiikkia. Nautitaan kesästä! Kiva viettää taas laatuaikaa parhaan kaverin kanssa. Ei olla nyt taas nähty vähään aikaan.
Huomenna taas näemme. Näyttää siltä että on tulossa taas lämmin päivä.
Aijon taas mennä lenkille. Päivällä tai vasta illalla. Tänään jatkuvat siivoukset. Sain jo osan siivottua eilenä. Pyykkiä pesen myös tänään. Vien pyykit tuossa hetken päästä. Saa ne hoidettua. Onneksi tänään on aikaa pestä taas pyykkiä. Saa lakanat pestyä. Olo on ollut edelleen hyvä. Viikko on sujunut mukavasti. Ei ole ahdistanut, masentanut tai ollut harhoja.
Hyvin on taas pystynyt elämään tämän sairauden kanssa. Nyt on taas hyvä kausi ja mä olen nauttinut siitä täysillä. Onneksi olen hyvässä kunnossa niin voi mennä huomenna parhaan kaverin luokse.
Huomenna tulee taas asumistuki ja ensi viikon maanantaina lisää rahaa. Hyvä niin saa taas laskut maksettua. Maksan laskut taas heti kun rahaa tulee. Vuokran maksan taas pois maanantaina. Mun vuokra nousi 13 euroa. Onneksi ei sen enempää. Mulla on hammaslääkäri heinäkuun 22 päivä. Pitää sinne sitten mennä niin näkee millaisessa kunnossa mun hampaat on. Pääsen onneksi tutun hammaslääkärin luokse kenen luona olen käynyt useasti. Voin sanoa että se on paras hammaslääkäri kenen luona olen käynyt. Onneksi mulla ei ole hammaslääkäri kammoa. Ei pelota yhtään. Mun hampaille tehty ihan kaikki nuoresta asti. Olen tottunut. Sitten kun menen sinne hammaslääkäriin niin menen pyörällä. Pääsee sinne nopeasti ja takaisin. Huomenna menen sitten kaupoille pyörällä. Ennen kun menen parhaan kaverin luokse. Käyn ostamassa kaikki herkut ja juomat.
Tulen sitten takaisin kotiin, ja kävelen parhaan kaverin luokse. En mene tällä kertaa pyörällä. Onneksi paras kaveri asuu kilsan päässä.
Ei asu kaukana. Ei ole pitkä matka kävellä. Mutta nyt jatkuu siivoilu.
Tästä tulee hyvä päivä ja huomista odotan innolla!

Kohta saan toisen koronarokotteen.Keskiviikko 02.06.2021 07:14

Odotan jo innolla perjantaita. Olen menossa parhaan kaverin luokse yökylään. Sovittiin että ostan sipsit niin paras kaveri ostaa dipit ja karkit.
Niin ja tottakai pitää ostaa juotavaa. Käyn sitten perjantaina kaupoilla pyörällä niin saa kaikki ostettua. Menen kello kolmelta parhaalle kaverille.
Tulee varmasti hauskaa. Sekä on taas kiva nähdä paras kaveri. On ollut ikävä sitä. Näköjään tänään aurinkoinen päivä tiedossa. Ihan kiva. Nyt pitää nauttia kesästä kun vaan pystyy. Sekä siitä että aurinko paistaa.
Sain eilenä kuulla että saan toisen koronarokotteen 2 päivä heinäkuuta.
Perjantaina. Sitten on otettu kaikki rokotukset. Ihan hyvä vaan. Mä kuulun riskiryhmään niin saan sen. Mun toinen kaveri saa myös samana päivänä sen. Paras kaveri saa vähän myöhemmin sen toisen rokotteen.
Sitten meidät on rokotettu. Hyvä vaan niin suojaa koronalta. Olo on ollut edelleen hyvä. Hyvin on tämä viikko sujunut. Olen nauttinut tästä hyvästä olosta. Sekin piristää paljon kun aurinko paistaa. Tänään on pakko päästä lenkille. Aijon illalla taas mennä ja nyt aamulla. Saa liikuntaa tälle päivälle. Tekee vaan kropalle hyvää kun liikkuu. Sekä kunto vaan nousee.
Olen siitä todella iloinen että paino on pysynyt normaalina. Painoon vaikuttaa myös paljon mitä syö. Syön joka päivä terveellisesti. Niin paino pysyy hyvänä. Jättää ihan kaiken sokerin sitten arkipäivinä pois. Herkuttelen aina viikonloppuisin. Ostan silloin sipsiä tai suklaata. Sekä juon limua. Kun olen poikaystävän luona viikonloppuna niin silloin juon siideriä, lonkeroa tai viiniä. Tänään teen ruoaksi lasagnettea.
Siitä on tullut yksi mun lempi ruoka. Pitää vaan olla 40 minuuttia uunissa. Pitää alkaa taas suunnitella mitä ruokia tekee ensi viikolla. Viikonloppuna suunnitelen ja teen kauppalapun. Tänään aijon jo siivota.
Niin huomenna hoitaa vaan pyykit. Sitten on kiva kun on siistiä.
Eilinen vika rantabaari jakso oli jännittävä. Innolla odotan jo seuraavaa kautta. Mua harmitti kun Milo kuoli. Se oli yksi mun suosikki hahmo.
Jartsa on raskaana. Sekin tuli ihan yllätyksenä. Saa nähdä synnytääkö sen lapsen. Jännäksi menee. Mutta nyt siivoilemaan. Laitan hyvää musiikkia taustalle soimaan niin on kivempi siivota.
Tästä tulee varmasti mukava päivä. Nautin täysillä kesästä!

Lenkkeilyä ja ruoanlaittoa.Tiistai 01.06.2021 06:59

Tiistai aamu. En meinannut jaksaa nousta ylös kun kello soi. Mutta pääsin ylös ja aamukahvit on taas keitetty. Eilenä illalla mulla oli vähän surullinen olo ennen kun menin nukkumaan. Mutta nyt on taas hyvä olo kun heräsin. Välillä tulee noita olotiloja ihan yllättäen. Onneksi olen tottunut. Siihenkin olen tottunut jos ahdistus iskee ihan puun takaa. Tai että alkaa masentaa. Sitten mä aina ajattelen että kyllä mä selviän tästä. Niin olen aina selvinnyt. Eikä nuo olotilat onneksi kestä kun parisen päivää. Sitten on taas normaali olo. Seppo palasi taas hetkeksi salkkareihin. Pakko taas tänään katsoa. Seppo on vaan niin paras. Se on aina kiva kun se ilmestyy välillä salkkareihin. Saa nähdä mitä Elinalle tapahtuu. Se on ihan psykoosissa. Tuttu tunne. Mulla ei ole ollut onneksi itsellä pitkään aikaan harhoja. Mikä on vaan hyvä. Ne sitten aina tulee kun on todella paska olo. Siinä vaiheessa otan sen rauhoittavan. Mikä sitten helpottaa ahdistusta ja harhat häviää. Pystyy sitten nukkumaan seuraavan yön hyvin.
Tein eilenä mifukastiketta ja makaronia. Siitä tuli hyvää. Olen tykästynyt mifuun. Se on hyvä korvike jos ei aina jaksa tehdä kanaa tai jauhelihaa.
Hyvää vaihtelua. Tänään mä teen jauhelihakeiton. Alan sitä sitten tekemään kun tulen aamulenkiltä. Menen taas pururadalle lenkille. Siellä on hyvä aina lenkkeillä. Ihanan rauhallista. Tänään tulee vikat rantabaari jaksot. Innolla odotan seuraavaa kautta. Se sitten tulee jossain vaiheessa.
Eilinen jakso jäi mielenkiintoiseen kohtaan. Pakko katsoa tänään taas.
Sain pestyä pyykit eilenä. Pesen sitten taas ylihuomenna.
Pitää myös alkaa siivota. Huomenna varmaan aloitan jo siivoukset.
Kun on hyvin aikaa. Olen siitä iloinen että on pyörä. Sillä pääsee nopeasti kaikkialle. Menin eilenä kauppaan sillä. Kauppaan ajoi vaan viidessä minuutissa. Sekä takaisin. Pääsee nopeasti keskustaan.
Kohta alan syömään aamupalaa ja pitää ottaa aamulääkkeet.
Sitten vaan ihmettelemään tätä päivää.

Uusi viikko alkaa. :)Maanantai 31.05.2021 06:51

Maanantai aamu. Nousin heti ylös kun kello soi. Eli kuudelta. Uusi viikko alkaa taas ja uskon että on tulossa hyvä viikko. Aurinko näköjään taas paistaa tänään. Ihanaa! Tänään mulla on ohjelmassa aamulenkki, pitää käydä kaupassa, pestä pyykkiä, nähdä kaveria, sitten taas illalla vielä lenkille...ainakin on tekemistä tänään. Ei ole tulossa tylsää päivää.
Kohta pitää taas jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Nyt on kaikkia lääkkeitä tällä hetkellä. Ei tarvitse nyt hakea mitään. Verikokeet mulla on taas viikon päästä. Pitää mennä piikille taas että saa haettua leponexia sen jälkeen. Nyt on ollut silleen hyvä olo ettei ole masentanut tai ollut ahdistusta. Toivon että nuo olotilat eivät sitten tule tällä viikolla. No hetki ja päivä taas kerrallaan. Nyt vaan koitan ajatella mukavia juttuja.
Pitää tosiaan katsoa tällä viikolla koska menisi taas liikuntapuistoon. Sitten kun tulee hyvä hetki niin menen sinne. Siellä on kiva treenata kun nyt ei pääse oikeen salille. Mutta mä toivon että sitten viimeistään syksyllä pääsisi taas salille. Odotan jo innolla. Aijon tässä kesällä ostaa tokmannilta uuden vesipullon. Se on hyvä olla kun helteet tulee. Tai sen voi ottaa mukaan kun menee liikuntapuistoon. On sitten juotavaa. Kävin eilenä tokmannilla taas. Mun alkoi tehdä mieli jätskiä niin kävin sitä ostamassa. Ostin magnum jäätelön. Oli hyvää. Se on hyvä että asuu tokmannin lähellä niin sieltä pystyy hakemaan jätskiä. Aina kun tekee mieli. Salkkarit tulee taas tällä viikolla niin Seppo näköjään taas palaa. Jee! Olen kaivannut sitä. Rantabaari sarjan vikat kolmannen kauden jaksot tulee tällä viikolla. Se viime jakso jäi aika jännään kohtaan. Pakko sekin katsoa tänään. Innolla odotan jo seuraavaa kautta. Salkkarit jää kohta kesätauolle. Innolla odotan sitten syksyn jaksoja. Olen jo tehnyt kauppalapun mitä pitää ostaa tänään kaupasta.
Siellä ei onneksi mene kauaa. Menen taas pyörällä kauppaan. Pääsee sillä nopeasti sinne ja takaisin. Otan repun mihin laitan mun ostokset.
Nyt alan jakamaan lääkkeet dosettiin ja otan aamulääkkeen.